Skip to main content

küsimus rasvapõletamise kohta.

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » küsimus rasvapõletamise kohta.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    kristen106
    Member

olen juba aasta aega sporti teind aga mul tuli sisse paus 6kuud millega ma võtsin nähtavalt kaalust juurde. Nüüd olen juba mingi aeg juba treenind end ja toitumis harjumusi parandanud kuid alakehalt eriti reitelt ja tuharatelt ei taha see rasv kuhugile kaduda kuigi ülakehalt olen saavutanud küll tulemusi rasvapõletamisel. käin jooksmas 2 korda nädalas 3,5km rahulikus tempos ja teen ka jalgadele 2 korda nädalas harjutusi mida olen harjutuste pangast leidnud jalgadele(kodus tegemiseks). Kas keegi oskaks mulle midagi soovitada kuidas kiiremini just tuharatelt ja reitelt see polster maha saada? oleksin tänulik!

ROtter
    Member

olen juba aasta aega sporti teind aga mul tuli sisse paus 6kuud millega ma võtsin nähtavalt kaalust juurde. Nüüd olen juba mingi aeg juba treenind end ja toitumis harjumusi parandanud kuid alakehalt eriti reitelt ja tuharatelt ei taha see rasv kuhugile kaduda kuigi ülakehalt olen saavutanud küll tulemusi rasvapõletamisel. käin jooksmas 2 korda nädalas 3,5km rahulikus tempos ja teen ka jalgadele 2 korda nädalas harjutusi mida olen harjutuste pangast leidnud jalgadele(kodus tegemiseks). Kas keegi oskaks mulle midagi soovitada kuidas kiiremini just tuharatelt ja reitelt see polster maha saada? oleksin tänulik!

http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=11129

54321
    Member

vaevalt sa teistest erined… Seega vaata see “parandatud toitumine” veelkord üle ( söö täisväärtuslikku toitu ja tarbi vähem kaloreid kui kulutad…)

Aile
    Member

Muuda intensiivsust.

Loe artikleid…siin on materjali kyll. Mingi j2medajalgsete aeroobikatreenerite syndroom…

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.