Küsimus Protein No1-e kohta
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Küsimus Protein No1-e kohta
- This topic has 21 replies, 11 voices, and was last updated 21 years, 6 months tagasi by
HaistaGäng.
-
AutorPostitused
-
märts 20, 2004 at 5:21 p.l. #2161
siil_udus
MemberHei Marek,
kas Protein No1-e tuleb tarvitada kohe peale trenni või peab väikse vahe sisse jätma? Viimasel juhul, kui pika? Eesmärgiks käte ümbermõõdu suurendamine.
märts 21, 2004 at 8:25 e.l. #37112Anonüümne
Guestikka kohe. MK.
märts 21, 2004 at 9:48 e.l. #37113siil_udus
Memberok. aga miks tuleb just kohe peale trenni tarvitamine kasuks? mõned on soovitanud tund peale trenni manustada.
märts 23, 2004 at 8:20 p.l. #37114Marek Kalmus
MemberEt lihased saaksid taastumiseks kõik vajaliku võimalikult kiiresti kätte.
mai 9, 2004 at 4:45 p.l. #37116norman21
MemberMa olen käinud jõusaalis 2kuud,kas mul oleks kasu sellest proteiin1 tarvitamisest.
mai 9, 2004 at 6:52 p.l. #37117Bert
MemberOleks küll, tund enne trenni ja vahetult pärast trenni!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 10, 2004 at 7:34 e.l. #37115Jann2004
MemberKui sa ainult 2 kuud oled käinud,siis ei ole küll veel mõtet toidulisasid kasutada,käi enne aasta jagu niisama,söö lihtsalt korralikku toitu,lihas areneb nagunii,aga eks Marek teab paremini,Bert on alles kollanokk,tema nõu pole mõtet tõsiselt võtta.
mai 10, 2004 at 7:55 e.l. #37118Bert
MemberTead Jann2004, sa keri ######! Mine ime ennast ära kuhugi, mis sa ise ole? ime imed rinnapiima veel? Vaatakem, mis Ott räägib! Tema soovitab isegi täiesti algajatel tavalisel Whey Lemon Superit või siis Protein No.1i! Niiet sa Jann mine arene kusagil, oled ajast ,maha jäänud! Ega toidulisad mingi myrk ei ole, lihtsalt mingi toidukorra asendus ja see imendub kiiremini kui tavaline söök, seega toidulisasid parim tund enne trenni võtta ja vahetult pärast trenni! Aga kui sa selline seep oled, siis pole midagi teha! Nagu öeldakse: Issanda loomaaed on mitmekesine! Edu sulle!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 10, 2004 at 7:56 e.l. #37119Bert
Memberoled*
imed*
vaadakem*
mai 10, 2004 at 8:16 e.l. #37120Jann2004
MemberSa oled julge kukk bert,kollanokk oli sinu kohta õeldud sellepärast,et seda sa oled,vaata mis iba sa siin foorumis ajad,lapsikumaid küsimusi annab välja mõelda,nuuskad tilga verd ninast ja tuled siin mingist ületreeningust rääkima.Sa oled 17 aastane tatt,kellele meeldib siin ainult targutada.Mis puutub Otti,siis iga müüdud kott valku on kopikas tema taskus,aga isegi tema on õelnud,et algajatele piisab esialgu täiesti korralikust toitumisest,kas sa arvad,et norman21 esitas sellepärast oma küsimuse just siin foorumis,et mingi piimahabe talle vastaks või tahtis ta nõu hoopis Kalmuselt?Ja see,et sa pede siin lampi tõmblema hakkad ei jää karistamata,kui sa oma sõnade eest seista julged,siis helista mulle ja teeme strelka,oma numbri saadan sulle meili peale.Kui sa kokku saada ei julge,aga siin foorumis suud edasi paugutad,siis kätte saan ma su niikuinii,selles võid kindel olla!
mai 10, 2004 at 10:19 e.l. #37121metaan
MemberRahu inimesed. See foorum peaks siin olema inimestele, kes nõu küsivad ja annavad mitte mingite mõttetute vaidluste arendamiseks.
juuni 13, 2004 at 1:43 p.l. #37122priidu3
MemberBert-il on õigus,et on kl kasu proteiini tarvitama hakata.
Norman küsis et kas sellest on kasu,mitte seda,et kas ta peab seda võtma et midagi saavutada:)
juuni 14, 2004 at 3:43 p.l. #37123HULK87
Membertere! kui siin selline teema juba siis küsiks sedasi et ma kasutan ka seda no 1 te aga mulle ei meeldi selle maitse üldse ja et kas nii on ka tast kasu et panen näitseks 4 supilusika asemel näiteks 2 supilusikatäit ja joon tund aega enne trenni.. mul sama eesmärk mis SIIL_UDUSKI .. suurendada käe ümbermõõtu..
juuni 14, 2004 at 3:45 p.l. #37124HULK87
Memberja lahjendan natukese rohkema veekogusega või mahlaga..
juuni 14, 2004 at 9:13 p.l. #37125Bert
MemberVaata, HULK87, asi selles, et kedagi ei huvita maitse, vaid, kui tahad midagi saavutada, siis pigistad silma kinni ja jood selle ära! Mis sa arvad tõesti, et ma näiteks lahmin iga päev suures koguses nt. kodu juustu (rasvatut) suurima hea meelega sisse? Ei… kohe kindlasti mitte. Aga kui midagi saavutada tahan, siis tuleb selleks vaeva näha ja kannatada ära kõik ebameeldivused. Pigem isegi teha need endale nii meeldivaks, kui võimalik.
Ma ei saa ainult aru, miks sa vähendad oma kogust Protein No. 1’i pealt? Kui sul vähegi rahakott võimaldab, siis tarbi ikka sama moodi edasi. Ja arvad, et kui sa tarbid toidulisandeid, et sisi käe ümbermõõt suureneb? Heh… vaata , poiss, asi on ikka kinni su trennis ja enamuselt toetub see kõik söögile => et trenn ja söömine peavad käima käsi-käes, ainult siis saavutatakse tulemusi!
EDU! Bert
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.