Küsimus proteiini kohta.
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Küsimus proteiini kohta.
- This topic has 50 replies, 16 voices, and was last updated 16 years tagasi by
timo116.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 9, 2010 at 4:10 p.l. #248418
Lev
MemberOkei, hakkasin siis täna trenni minema, enne seda läksin poest läbi ja ostsin Alpenrose rasvata kohupiima helesinises pakis, vaatasin hea hind 7.50kr. Läksin siis trenni ja pooleteise tunni möödudes hakkasin seda kohupiima sööma, kohupiim oli terve trenni aja riidekapis. Enne kui kohupiim ennast prügikastist leidis suutsin ma teha vaid 2 ampsu… see oli lihtsalt nii…kuidagi kuiv või nii. Kujutan ette, et kohupiimatoru rosinatega võib olla parim aga see oli 12.50 kr. loomulikult võtsin odavama. Seega peale trenni läksin ma uuesti poodi ja ostsin ühe banaani. Nüüd mingi tunni aja pärast hakkan praadi sööma.No pain no gain
. Kui ma sööks seda, mis meeldib siis ma sööks hommikust õhtuni maci toitu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma segan selle kodus toormoosiga kokku, et paljalt süüa peab ikka jube Jackass olema
Ei ole su teemasse süvenenud aga veic süsivesinike on ka peal trenni ikka vaja – tahad siis pekki maha võtta või ei.
Ma olen ikka tõsine jackass sel juhul
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .jaanuar 9, 2010 at 4:40 p.l. #248436zxcvb
MemberEga jah hakkan vist siiski rosinatega kohupiimatoru kasutama, tundub kõige parem. Ega sellel muidu vahet pole kas ma ostan enne trenni või peale trenni selle? Peale trenni, siis söön lihtsalt 10 min hiljem aga vastasel juhul peab ta mul terve trenni aja kotis seisma, aga ega temaga vist midagi ei juhtu?
jaanuar 9, 2010 at 4:41 p.l. #248438Jarmo Oberst
MemberEga jah hakkan vist siiski rosinatega kohupiimatoru kasutama, tundub kõige parem. Ega sellel muidu vahet pole kas ma ostan enne trenni või peale trenni selle? Peale trenni, siis söön lihtsalt 10 min hiljem aga vastasel juhul peab ta mul terve trenni aja kotis seisma, aga ega temaga vist midagi ei juhtu?1.5-2 tunniga ei juhtu sellega küll mitte midagi.
jaanuar 9, 2010 at 5:22 p.l. #248446rollton
MemberOkei, hakkasin siis täna trenni minema, enne seda läksin poest läbi ja ostsin Alpenrose rasvata kohupiima helesinises pakis, vaatasin hea hind 7.50kr. Läksin siis trenni ja pooleteise tunni möödudes hakkasin seda kohupiima sööma, kohupiim oli terve trenni aja riidekapis. Enne kui kohupiim ennast prügikastist leidis suutsin ma teha vaid 2 ampsu… see oli lihtsalt nii…kuidagi kuiv või nii. Kujutan ette, et kohupiimatoru rosinatega võib olla parim aga see oli 12.50 kr. loomulikult võtsin odavama. Seega peale trenni läksin ma uuesti poodi ja ostsin ühe banaani. Nüüd mingi tunni aja pärast hakkan praadi sööma.Paar nädalat tgasi maksis isegi alla 4 eegu raisk!
jaanuar 9, 2010 at 5:40 p.l. #248453timo116
MemberSee alpenrose ongi paras sitt minuarust, aga kohupiima peale trenni süüa, pole nagu seal eriti mingit valemit, läheb ka kuivalt alla.
jaanuar 9, 2010 at 5:41 p.l. #248452Jarmo Oberst
MemberSee alpenrose ongi paras sitt minuarust, aga kohupiima peale trenni süüa, pole nagu seal eriti mingit valemit, läheb ka kuivalt alla.Lihtne jah samas, ampsad kohupiima ja loputad veega alla.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.