Skip to main content

Küsimus, palun vastake.

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » Küsimus, palun vastake.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Autor
    Postitused
    viktor98
    Member

Kas tasub teha kahte trenni korraga, et teisipäev,neljapäev,laupäev.

Jõusaalis saan käia esmaspäev ja pühapaev.

Kas sellest tuleb midagi välja.

Tahaks teha kava järgi jõusaalis ja kas ei koorma ennast ära.

Tim
    Member

ma arvan, et su lihased ei puhka pärast esimest jõusaali päeva välja kui sa 2 päeva järjest teed. ja mis on see teine trenn?

Raivo Piiber
    Member

miks ei puhka, treenib ta ju kahel järjestikusel päeval erinevaid lihasgruppe loodetavasti.kui sul teiseks trenniks on aeroobne tegevus, siis miks mitte, anna minna.

Tim
    Member

jah, juhul kui ühel jõusaali päeval teed ülakeha ja teiselpäeval alakeha siis pole probleemi aga kui tervet keha teha mõlemal päeval, siis võib kesiseks jääda lihase puhkuse aeg.

Ott Kiivikas
    Member

Kahjuks ei loe ka mina välja mis see teine trenn on, kuid enamus spordialasid käib vahelduva eduga ka jõusaalis treeningutel. Sest jõusaal on enamuse spordialade baasi ladumiseks hädavajalik.

ochii
    Member

Kahjuks ei loe ka mina välja mis see teine trenn on.

Küsimus, palun vastake., Jõusaal ja kickbox

Deegan
    Member

Kui käid kickboxis ja selle kõrvalt jõukas siis muud pole midagi kui peale igat jõuka trenni pead veits oma käed lahti poksima ja venitama. Sest muidu lähed järgmine kord kick’i trenni siis käed kinni ja aegalne oled

hernes
    Member

eks ikka tasub mõlemat trenni teha

Oleg109
    Member

Olen kuulnud et kui kick boxi kõrval jukas käid siis tuleks jõusaalis teha harjutusi väiekste raskuste nii et sa saaksid seda harjutsut teha kiire liigutusega ei kaota see juures kiirust ja saad jõudu ka!!!

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.