Küsimus Otile (Tai Kane GP Whey Drink (1200g))
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Küsimus Otile (Tai Kane GP Whey Drink (1200g))
- This topic has 8 replies, 4 voices, and was last updated 23 years, 11 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
veebruar 15, 2002 at 3:40 p.l. #280
madis
MemberKui ma plaanin kasutada ainult ühte toidulisa, siis kas Whey Drink on kõige universaalsem ? Kirjeldusest jäi selline mulje. Enne tarvitasin kreatiini (2 kuud), kuid mingit erilist effekti ei saanud. Trenni teinud nii umbes aasta. Kolm korda nädalas. Põhiline mure, et olen järgmine päev roppväsinud.
Kui kauaks sellest jätkub ? Ise kaalun 95 kg.
Ja kas on kahjulikke kõrvalmõjusid ? Olen veidi paranoiline igatsorti pulbrite suhtes.
veebruar 15, 2002 at 6:43 p.l. #28267Priit
MemberVäsimus? Tähendab energia on otsas. Peale trenni (max 45 min) söö või joo midagi kus oleks palju süsivesikuid. Keha suudab just peale trenni süsivesikuid omastada.
veebruar 18, 2002 at 11:07 e.l. #28268Ott Kiivikas
MemberTaastusjoogina on ta kindlasti ideaalseim, mida praeguse seisuga Eestis osta on. Ise kasutan WDGP enne võistlusi kui trennide arv kahekordistub ja kaloraaz on viidud miinimumini. Aitab hästi taastuda ja dieedi aeg jõunäitajad muutuvad vähe. Kui teha iga päev üks sheik, siis jagub 24 päevaks. Üks ports on 2 mõõtlusikatäit pulbert ja 300ml. vett, piima või mahla. Kui tahad saada tõelist effekti on soovitav teha enne trenni üks sheik ja teine peale trenni. See on küll kulukam, aga ka tulemuslikum.
veebruar 18, 2002 at 3:02 p.l. #28269dr.Zook
MemberKui probleemiks on pidev väsimus, siis kindlasti tuleks ka treeningrezhiim üle vaadata. Kas teed ühele lihasrühmale 3x nädalas? Ühe-aasta-meestele (ka naistele!) on seda liiga tihti, lihas peab enne järgmist trenni taastuma – 1-2 xnädalas/lihasrühmale on sinusugusele piisav, saad koormust tõsta ja puhkad välja. Kindlasti vaata oma söögirezhiim samuti üle ja … see on hea, kui pulbrite suhtes veidi paranoiline oled
veebruar 18, 2002 at 3:19 p.l. #28270dr.Zook
MemberMuidex, mul endal küsimus – loen Robocopi kodukal tootetutvustust, aga pole välja toodud koostise- ja kaloraazhi tabelit. Võiksite need juurde panna, mingi pulbri ostmiseks tahan ikka hinnata sisu ja hinna-kasutuskestvuse suhet (ma arvan, et ma pole ainuke).
veebruar 18, 2002 at 6:41 p.l. #28271madis
Memberrumal küsimus, aga kas pudi sisaldab ainult aineid taastumiseks või soodustab ka lihasmassi kasvu ?
btw. kumb maitse on vastuvõetavam (lagrits või see teine)? st. neutraalsem.
veebruar 19, 2002 at 10:45 e.l. #28272Ott Kiivikas
MemberSoodustab ka lihasmassi kasvu, kuna mina kasutan teda dieedi aeg, siis ei on suurem roll lihaste säilitamisel. Toode sisaldab kõiki lihasmassi soodustavaid aineid ja kui ka tavatoidust jääb väike kalorite ülejääk, saame ka lisa lihasmassile. Maitse on inmestel erinev, kpõhiliselt eelistatakse iirist.
veebruar 20, 2002 at 8:40 e.l. #28273madis
Memberostsin ära, maitseb ilgelt (LÄÄÄGGEEE). Ongi hea, sest magusaisu kaob pärast sheiki jäägitult
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nüüd veel selline küsimus: kui ei ole trennipäev, mis kella paiku siis manustada ?
veebruar 20, 2002 at 11:36 e.l. #28274Ott Kiivikas
MemberPuhkepäeval on soovitav kasutada põhitoidukordade vahepeal ja ajal kui ei ole mahti korralikult süüa.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.