küsimus otile
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » küsimus otile
- This topic has 7 replies, 4 voices, and was last updated 22 years tagasi by
Anonüümne.
-
AutorPostitused
-
detsember 21, 2003 at 8:48 e.l. #1686
punamtsike
Memberuurisin huviga Sinu treeningkava ja toitumist enne võistlusi. kas tõesti on dieediperioodil süsivesikud suht nulli lähedal. ainult hommikusöögis. või olen ma millestki valesti aru saanud. kas mass ei kannata selle tõttu. äkki selgitaksid natuke süsteemi.
ette tänades.
detsember 22, 2003 at 8:14 e.l. #35196Ott Kiivikas
MemberEga nad päris nulli lähedal ole, kahju et siin teiste meeste kavasid võrdluseks ei ole, siis näeksite, et ma söön suht palju veel mõne mehega võrreldes süsivesikuid. On olnud mul dieete, kus hommikusöök oli 10 munavalget + tass kohvi, see on palju hullem. Kes soovib saada lähemalt teada, kuidas, ´miks ja mismoodi kõige paremini dieeti teha või juurde võtta tulgu õhtul hotell Olümpia Sigma konverentsikekusesse loengut kuulama.
detsember 28, 2003 at 4:23 p.l. #35194matrix99
MemberMul on teile niisugune kysimus,kas on niimodi et mida noorem on inimene seda rohkem võix(peaks)sööma süsivesikuid.Nt kui ma olen 15 aastane pean kasvuks sööma rohkem sysivesikuid aga kui olen 27 siis peax vähem………..või kuidas sellega on loodan et saate mind selles kysimuses aidata……..ette tänades…..Matrix
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 29, 2003 at 6:40 e.l. #35197Ott Kiivikas
MemberMa ei arva nii, et sõltub vanusest kui nüüd rääkida päris vanadest inimestest, siis loomulikult vananedes ka ainevahetus aeglusutb ja inimene liigub ehk kulutab ka energiat vähem, järelikult ta ei vaja ka energiat samal määral kui noor inimene kes on füüsiliselt aktiivsem. Aga vanuse vahes 15 või 27 ei näe ma küll vähemalt süsivesikute hulgas mingit erinevust, kõik sõltub kulutusest ja lõppeesmärgist, vastavalt sellele kas vähendada või suurendada süsivesikute hulka.
detsember 31, 2003 at 8:46 p.l. #35195matrix99
MemberTänan eelmise kysimuse vastamise eest…….mul on veel yks mure nimelt kui mul on jalatrenn siis tekivad selja alaosase valud ma muutsin enda kava nii et jätan nyyd kykid välja aga kui teen JALAPRESSI, siis tekib ikka alaselja valu……õnnex on see valu nii kaua kuni olen lõpetand jalapressi. Kas oskate öelda millest see valu võib olla tingitud. Kas MAASAZ võib võtta alaselja valud……..mix ja kui vajalik on yldse MASAAZ…………loodan et saate sellele kysimesele vastata……ILUSAT UUT AASTAT……MATRIX:)
jaanuar 1, 2004 at 8:23 p.l. #35198mr.muscle
MemberValu on tingitud kahtlemata harjutuse valesti sooritamisest.
Täisamplituudid ja värgid on igati tänuväärsed, aga jalapressiga peab selles suhtes eriti ettevaatlik olema. Suurimad vead mis jalapressil tehakse on see, et kasutatakse “vabalangemist” raskuse allalaskmisel ja teine see, et kergitatakse oma puusi raskuse alumises asendis, nii et pea kogu raskus toetub momendiks selgroo alumisele osale.
Nii , et soovitaks jälgida harjutuse sooritusi, sest ühel heal hetkel ei aita enam masaaz kah:(
Ja Uut Aastat Sullegi;)
jaanuar 17, 2004 at 7:07 p.l. #35193matrix99
MemberMul on niisugune kysimus kui kasulik on TATRA puder ja mille jaoks ning kuna olex parem seda syya kas õhtu,hommikul või lõuna ajal……..see kysimus võib tunduda naljakas aga olex vaja teada kuna söön seda suht tihti…..loodan et saate mind selles kyssas aitata…ette tänades MATRIX
jaanuar 17, 2004 at 11:53 p.l. #35199Anonüümne
GuestTatrapuder on heaks süsivesikuallikaks. Seda tarbi hommiku poole.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.