Küsimus mesomorphi kehatüübi kardio kohta.
Avaleht » Forums » Toitumine » Kaalust maha » Küsimus mesomorphi kehatüübi kardio kohta.
- This topic has 31 replies, 6 voices, and was last updated 12 years, 7 months tagasi by
Akrapovic.
-
AutorPostitused
-
juuli 2, 2013 at 6:51 p.l. #25174
andero12
MemberRäägitakse, et mesomorfsed kehatüübid peavad tegema kardiot 3-4 korda nädalas (20-30 min), et säilitada olemasolev rasvaprotsent. Kuna ise olen napilt mesomorfne siis siit esimene küsimus. 1) Kas treeningeelne soojendus ( nt 10min jooksu ) võib ka liita üldise kardio kohta päevas? 2) Kuna käin tööl, kus seisan ja kõnnin (kelner) ca 10 tundi päevas, siis kaloriarvuti kaudu arvutasin välja, et põletan 2mph kõndimis kiiruse korral 2,394 kalorit 87kg kehakaalu kohta (Isegi kui need andmed on stabiilse kõndimise kohta, siis teeks kuldse keskmise ehk 1150 kalorit põletan ( kuna kogu aeg ei kõnni) . Kas seda saab ka lugeda kaalukaotusele kaasa ? Kui saab, kas siis mul on üldse mõtet tegeleda kardioga kui ma saan tööl sellist vatti ? Kuigi tulemused pole väga muutunud arvestades töökoormust aga siiski, andmete järgi põletan ca 1150 kalorit päevas ja söön sisse 1800 pluss trennis põletatud kalorite hulk. Olen harrastanud seda rutiini ligi 4 kuud ja muutused on suhteliselt kesised. Kas ma mitte sellise rutiini korral luukere ei peaks olema ? NB !!! Hetkel üritan alla võtta sestap selline defitsiit
Loll küsimus, aga see on mind alati piinanud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänud ette
juuli 2, 2013 at 9:27 p.l. #345848kristofeles1
Membermu arust need kehatüübid on müüdid, et pigem asi toitumisharjumustes. kui kui oled peenike/paks, siis mitte seda seepärast, et oleksid ektomorf/endomorf, vaid eelkõige kehvade toitumisharjumuste tõttu. kuna sa tundud niigi aktiivse eluviisiga inimene, siis ma arvan, et sa ei peaks cardiot tegema. pigem lihtsalt proovi hoida defitsiiti omal ja rasv peaks põlema sellegipoolest. kui peeglis visuaalseid muutusi ei näe ja kaal sama, siis suurenda defitsiiti.
juuli 3, 2013 at 5:42 e.l. #345853Sarge
Membermu arust need kehatüübid on müüdid, et pigem asi toitumisharjumustes. kui kui oled peenike/paks, siis mitte seda seepärast, et oleksid ektomorf/endomorf, vaid eelkõige kehvade toitumisharjumuste tõttu. kuna sa tundud niigi aktiivse eluviisiga inimene, siis ma arvan, et sa ei peaks cardiot tegema. pigem lihtsalt proovi hoida defitsiiti omal ja rasv peaks põlema sellegipoolest. kui peeglis visuaalseid muutusi ei näe ja kaal sama, siis suurenda defitsiiti.
Defitsiidi suurendamisest ei ole kasu, kui makrotoitainete osakaal on paigast ära. Proovi algatuseks nii, et vähenda süsivesikuid ja selle võrra tõsta valkude osakaalu.
juuli 3, 2013 at 7:01 e.l. #345863Low Protein Forever
MemberVõib-olla arvutad kaloreid valesti vms.
Näiteks sööklaprae kalorite hinnangul võib tulla eksimus, või unustad mingid toidukorrad arvutamata, või hindad üle mingi treeningu kalorikulu vms.
Muidu meesterahvale sobib 1800 kalorit enamasti hästi dieedi eesmärgiks. See number peaks kaalu vaikselt langetama küll, olgu siis toit milline tahes ja liikumine ka milline tahes. Seega sul kaal siiski peaks langema, ja kui ei lange siis kuskil arvutustes on viga ja tuleks kaloraashi veelgi allapoole lihtsalt viia, seni kuni kaal hakkab langema.
juuli 3, 2013 at 7:16 e.l. #345865daemonium
Membermu arust need kehatüübid on müüdid, et pigem asi toitumisharjumustes. kui kui oled peenike/paks, siis mitte seda seepärast, et oleksid ektomorf/endomorf, vaid eelkõige kehvade toitumisharjumuste tõttu.
Ka mina arvan, et geneetika on väärteadus.Ntx kui sa ei jookse sama kiiresti kui Bolt, siis seda selle pärast, et oled kas loll või laisk või mõlemat korraga,
juuli 3, 2013 at 7:24 e.l. #345866Low Protein Forever
MemberKes on geneetiliselt paksukesed. Nendel tuleb elus rohkem vaeva näha. Neil tulebki taluda raskemat dieeti kogu elu, ja end psühholoogiliselt meelestada positiivselt sellele. Paksukesed ongi tugeva psühholoogiaga isikud, nende eluhoiak peakski olema optimistlik, ja kalorite osas range kogu elu. Nõnda siis minu arvates.
juuli 3, 2013 at 8:22 e.l. #345870kristofeles1
MemberKa mina arvan, et geneetika on väärteadus.Ntx kui sa ei jookse sama kiiresti kui Bolt, siis seda selle pärast, et oled kas loll või laisk või mõlemat korraga,
juuli 3, 2013 at 8:23 e.l. #345871kristofeles1
MemberDefitsiidi suurendamisest ei ole kasu, kui makrotoitainete osakaal on paigast ära. Proovi algatuseks nii, et vähenda süsivesikuid ja selle võrra tõsta valkude osakaalu.
kas ikka ei ole ? kui sa oled defitsiidis, kaotad kaalu ka siis, kui ainult süsivesikuid ja rasvu sööd. või olen ma millegist valesti aru saanud ?
juuli 3, 2013 at 8:26 e.l. #345872Akrapovic
Memberkuule, ole nüüd. räägime siin ikka kehakompositsioonist. mitte keegi ei ole paks/peenike lihtsalt seepärast, et tal on selleks geneetiline soodumus. eelkõige kehvade söömisharjumuste tõttu.
Kui asjast ei tea midagi ära kirjuta ,tee endale asjad ikka enne selgeks.Geneetika mängib ikka väga suurt rolli.
juuli 3, 2013 at 8:34 e.l. #345873daemonium
Memberkuule, ole nüüd. räägime siin ikka kehakompositsioonist. mitte keegi ei ole paks/peenike lihtsalt seepärast, et tal on selleks geneetiline soodumus. paks/peenike ollakse eelkõige kehvade söömisharjumuste tõttu. võimalik, et ka geneetikal on mingi roll, aga kindlasti on see väiksem kui väidetakse
Mitte keegi ei ole pikk või lühike, kuna tal on selline geneetiline soodumus.Pikk või lühike ollakse eelkõige kehvade söömisharjumuste tõttu.
Võimalik, et ka geneetikal on mingi roll, aga kindlasti väiksem kui väidetakse.
juuli 3, 2013 at 8:36 e.l. #345874kristofeles1
MemberMitte keegi ei ole pikk või lühike, kuna tal on selline geneetiline soodumus.Pikk või lühike ollakse eelkõige kehvade söömisharjumuste tõttu.
Võimalik, et ka geneetikal on mingi roll, aga kindlasti väiksem kui väidetakse.
inimene ei kasva olles 500 kaloriga plussis pikemaks. inimene ei kahane olleks 500kcaliga defiitsiidis lühemaks. küll aga muutuvad vastavalt paksemaks/peenemaks.
juuli 3, 2013 at 8:36 e.l. #345875kristofeles1
MemberKui asjast ei tea midagi ära kirjuta ,tee endale asjad ikka enne selgeks.Geneetika mängib ikka väga suurt rolli.
ma olen juba endale selgeks teinud, et geneetika ei mängi väga suurt rolli kaalu langetamisel
juuli 3, 2013 at 8:43 e.l. #345877Akrapovic
Memberhttp://sportsgene.ee/et/pakutavad-teenused/2012-12-06-18-00-56/2012-12-06-18-03-36
Eks kindlasti mängib rolli inimese enda söömine ,mida Ta sööb ikkagi,kui iseloomu pole siis muutud selliseks nagu soodumus on.
juuli 3, 2013 at 8:50 e.l. #345878daemonium
Memberinimene ei kasva olles 500 kaloriga plussis pikemaks. inimene ei kahane olleks 500kcaliga defiitsiidis lühemaks. küll aga muutuvad vastavalt paksemaks/peenemaks.
ma olen juba endale selgeks teinud, et geneetika ei mängi väga suurt rolli kaalu langetamisel
Ma olen endale selgeks teinud, et võtad sõna teemadel, millest ei tea mitte midagi.
Mida lollim inime, seda kategoorilisemad väited.
juuli 3, 2013 at 8:56 e.l. #345879kristofeles1
MemberMa olen endale selgeks teinud, et võtad sõna teemadel, millest ei tea mitte midagi.
Mida lollim inime, seda kategoorilisemad väited.
nagu ma näen, siis sa ei aidanud samuti sittagi OP-l targemaks saada, ma vähemalt avaldasin enda arvamuse, kuidas minu arust oleks õige. mine parem kuskile, kus oleks sinust ka midagi kasu, mitte ära käi kuskil foorumites mölisemas.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.