Skip to main content

Küsimus Marek Kalmusele?

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Küsimus Marek Kalmusele?

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Milliseid harjutusi sooritad triitsepsile võistlustevahelisel perioodil?

Anonüümne
    Guest

Ei sooritagi..

Ma lihtsalt süstin..

vambola
    Member

krt. kaua võib. mingid tattninad aga risustavad siin foorumit syydimatult.

Marek Kalmus
    Member

Teen täpselt samasid harj. mis koguaeg, ainult tavalise 8-10 seeria asemel 5-7s.Raskusi vähendan peale võistlusi umb.10-15%. Las need tattninad hüppavad pealegi ega nad ju millegi muuga silma paista suuda.

Anonüümne
    Guest

Tahan kah trenni meestesekka..

Ja kuuga tahan suureks saada..

Aga muidu olen kōva mees..

Kuido
    Member

…ja miks ei ole sa oma treeningkassetti reklaaminud,sain juhuslikult teada,et Tartu Kaubamajas on selline asi müügil.

Jurka
    Member

No teate, kui teil on võimalik harjutada jõusaalis, siis unustage see kassett ära! Kulturistud treenivad hantlitega ja kangiga, mitte aga taburetti raskuseks kasutades. See kassett on pigem neile, kes saalis kunagi käinud ei ole ega kavatsegi minna.

Nero
    Member

…ärge kohe hakake vinguma. Alati on võimalik mitte osta ja mitte näha asju mis ei meeldi.

Heikki Mägi
    Member

Arvan et selline kassett on igati vajalik ja teretulnud, olles omataoliste hulgas, kui ma ei eksi, Eestis esimene. Hästi tehtud!!!!

Meelis
    Member

sellise kasseti,kus Kalmus Otti ja Arnoldit tümitab.Kohe paar tundi vaataksin.

Sten
    Member

Ma olen paljude arvamust kuulnud, kes on seda kaseti näinud ja ühtegi halba sõna pole küll kuulnud. Muidu ise arvan, et kes algajale on küll mõtet osta see kasett ära, sest sealt saab vajalike tarkusi juurde. Ja muidu, see kasett maksab ainult 150 EEKu, selle eest saab ainult korra poes käija.

mr.muscle
    Member

Marek küsisid, et kas on mõtet teha järge: treeningvideo jõusaalis?

Isiklikult arvan, et võiks olla… mina näiteks ostaksin … kuigi mitte selle eesmärgiga, et sealt mingeid imeharjutusi leida. Vaid lihtsalt, et oleks olemas. Ära siis unusta, et paljud sooviksid ka videol näha lihastemängu, mitte pelgalt harjutusi:)

Kodusharjutamise videot samas mul pole ja ei kavatsegi näiteks osta.

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.