Skip to main content

küsimus liigeste kohta

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi ROtter’ilt » küsimus liigeste kohta

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 35 total)
  • Autor
    Postitused
    ROtter
    Member

tere jälle.

tahaks küsida trenni kohapealt.

Mille poolest on staatlised harjutused paremad? Umbes aiman, aga tahaks täpselt teada.

Milliseid staatlisi harjutusi veel on jalgadele peale sääresirutaja-painutaja.

Eesmärgiks põlvede olukorra parandamine.

Aitäh eelnevate ja järgnevate vastuste eest:)

Staatiliste harjutuste korral ei toimu keha või selle osade dünaamilist liikumist e. siis tegemist on lihaste pingutusega. Jõu juurdekasv ilmneb ka maksimaalsete staatiliste pingutuste kasutamisel treeningute, s.o. isomeetrilise režiimi korral. Nende harjutuste juures on positiivseks küljeks nende lühiaegsus – 5-6 harjutusest koosneva kompleksi sooritamiseks kulub 2-4 minutit. Selgituseks, maksimaalset lihaspinget ei saa hoida kuigi kaua, see ei välta tavaliselt üle 1 sekundi. Mida väiksem on lihaspingutus, seda kauem suudetakse seda teostada. Negatiivseks küljeks on pingutuse suuruse, kestuse ja arenduse kiiruse diferentseerimine.

Üks harjutus on nt. istumine ilma toolita, toetades selga vastu seina.

someday
    Member

küsiks kalaõli kohta veel.

On seal vahet, millal ma seda võtan? Pakendil on öeldud, et kaks korda päevas enne sööki.

Ühes teises teemas aga hr. Fred Antson ütles, et kalaõli peale õhtusööki.

Siiamaani olen enne sööki võtnud. Samas, kas on ka vahet kui palju aega enne sööki ma seda võtan? Sesmõttes et kas vahetult enne või mingi 15 minutit enne või pool tundi enne?

Mida annab juurde see sidrunimahla lisamine veele kalaõli manustamisel(öeldud, et vajadusel lisada)?

AlanBStard
    Moderator

küsiks kalaõli kohta veel.

On seal vahet, millal ma seda võtan? Pakendil on öeldud, et kaks korda päevas enne sööki.

Ühes teises teemas aga hr. Fred Antson ütles, et kalaõli peale õhtusööki.

Ma arvan et ta mõtles seda ainevahetuse ja selle kiiruse seisukohalt.

Mida annab juurde see sidrunimahla lisamine veele kalaõli manustamisel(öeldud, et vajadusel lisada)?

Et öökima ei ajaks, mõni on ikka üsna jälgi maitse ja lõhnaga

Karx
    Member

soojendaksin vana teemat natuke

SanderR
    Member

Lugesin su neid poolaastat tagasi postitatud nähtusi, tundus kole tuttav jutt, just see magamisel tekkiv valu, vahepeal ikka tõesti võimatu magada(jõusaaliga tegelen jätkuvalt), väga raske on teha paljusi triitsepsi harjutusi(kitsalt surumine jt.) samuti õlale lendamine, esimesed seeriad alati läbi valu, olenemata soojendusest- viimastel seeriatel kaob valu ära.. oletan , et harjun lihtsalt ära sellega?

esimest korda tuli see valu nähtus rohkem kui aasta tagasi, siis ostsin ilma arsti soovituseta omale arthostopi ja tegin 2,5 kuulise kuuri, aitas. Siis tuli mandliop ja jõusaal jäi pooleli, ei tekkinud ka vahepeal valusid. Nüüd sügisest uuesti jõusaalis käinud ja mingi kuu aega tagasi hakkasin glükosamiini tarvitama(põlvega oli trauma, sidekoega täpsemalt, arst kirjutas lisaks kõigele muule ka 3 kuulise glükosamiini kuuri), nüüd valud nõrgemad, öösiti pole probleeme ja jõukas annab kah vähem tunda..

samas sinule ei oska küll midagi soovitada.

ROtter
    Member

soojendaksin vana teemat natuke
    Karx
    Member

üks oli see hobuse jah.. ja teine oli rohkem lehmadele mõeldud udarapõletiku vastu

ROtter
    Member

üks oli see hobuse jah.. ja teine oli rohkem lehmadele mõeldud udarapõletiku vastu
    Karx
    Member

seda hobuse oma paar nädalat ja lehma oma 2 kuud umbes (2x päevas).

käisin eelmine pühap ujumas (arst soovitas) sulistasin vaikselt ja väga aeglaste liigutustega ujusin konna. Sellest tulenevalt tugevnesid ka valud. Nüüd olen 5 päeva artrostop kreemi kasutanud ja menüüs on ka glükosamiin (3tbl päevas) ja kalaõli kapslid.

ROtter
    Member

seda hobuse oma paar nädalat ja lehma oma 2 kuud umbes (2x päevas).

käisin eelmine pühap ujumas (arst soovitas) sulistasin vaikselt ja väga aeglaste liigutustega ujusin konna. Sellest tulenevalt tugevnesid ka valud. Nüüd olen 5 päeva artrostop kreemi kasutanud ja menüüs on ka glükosamiin (3tbl päevas) ja kalaõli kapslid.

Paar nädalat on ilmselgelt vähe, kasuta hobusesalvi kauem.

Karx
    Member

eks ma külastan siis poodi varsti, kuna vana sai otsa (poolik potsik oli käes).

aga aitäh sulle soovituse eest!

SanderR
    Member

mis värk selle hobusesalviga?

miski viimase abinõu värk?

ROtter
    Member

eks ma külastan siis poodi varsti, kuna vana sai otsa (poolik potsik oli käes).

aga aitäh sulle soovituse eest!

Jutt käib ikka sellest:

http://www.fysioline.net/horsepower/joint_liniment/

Karx
    Member

krt ma potsiku järgi ei mäletagi..a see oli rohelist värvi kreem

kus seda müüakse (mulle eelmine toodi)… loomapoes? tavalisest apteegist pole vist mõtet küsida?

ROtter
    Member

krt ma potsiku järgi ei mäletagi..a see oli rohelist värvi kreem

kus seda müüakse (mulle eelmine toodi)… loomapoes? tavalisest apteegist pole vist mõtet küsida?

Hipodroomil või vet.apteegis.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 35 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.