Skip to main content

Küsimus kõigile FOORUMI KÜLALISTAJATELE

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Küsimus kõigile FOORUMI KÜLALISTAJATELE

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Autor
    Postitused
    andu
    Member

küsimus järgmine.

kuidas ma saan aru,et kui minu küsimusele vastab Ott Kiivikas siis on see ka tema mitte mingi suvaline.

Või näiteks Marek Kalmus.Vahel kirjutab ta oma nime ühte moodi ja siis jölle teiseti.

Kas ei oleks võimalik kuidag nii, et nende nimesid teised ei saa kasutada peale nende endi ise.

Ma loodan, et keegi ei saa pahaseks,et ma sellise teema tegin.

madis
    Member

Ega ei saagi aru.

Mina ise pooldaksin ka registreerimissüsteemi ja pärisnimesid (pikki, koos perekonnanimega). Muudaks foorumi puhtamaks.

StaiN
    Member

Ega see mõte on päris hea jah, et oleks nagu registeerimisega, aga siiamaani on minu küsimustele vastand ÕIGE Marek Kalmus (kontrollitud värk).

webmaster
    Member

Registreerimissüsteem ei tega tegelikult ju kasutaja õigsust. Samahästi võiks iga sell end ära registreerida nimega Ott Kiivikas ja seda isegi enne kui õige Ott seda teha jõuab, kuid isik jääb ju ikkagi tuvastamata.

mart
    Member

lollus, webmaster. siis on nii, et õige ott või õige marek helistab webmasterile ja laseb valeotile või valemarekile kinga anda and that’s it.

pooldan registreerimist.

webmaster
    Member

njah, ja mis siis kui kõik helistama hakkavad ja tahavad teistele kinga anda. See foorum ei tohiks ainult Oti ja Mareki ümber keerelda.

Anonüümne
    Guest

See registreerimis teema ei olegi väga raske, teised portaalid ju kasutavad seda süsteemi.

webmaster
    Member

Loomulikult pole registreerimis teema raske, kuid kas sellel on mõtet?

Varsti läheb see foorum ja kogu leht ümberehitamisele, eks siis see ära otsustatakse.

david
    Member

Lihtsalt huvi pärast: mida siin siis ümber tehakse?

StaiN
    Member

Jah, mida siis muudetakse???? Ja ikkagi pooldan ka seda registeerimis värki.

StaiN
    Member

Kui äkki teeks nii, et näiteks Marek Kalmus ja Ott Kiivikas registeerivad end nende nimede alla (MArek Kalmus) ja (Ott Kiivikas) ära ja keegi teine ei saa täpselt neid samu nimesi kasutada, et kui tuleb lihtsalt (Kalmus) või (Ott), siis teame, et ta on vale.

Arnold
    Member

pole paha mõtte. peab webmastriga arutama

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.