küsimus kõhulihaste kohta
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » küsimus kõhulihaste kohta
- This topic has 32 replies, 20 voices, and was last updated 16 years, 8 months tagasi by
emmimees.
-
AutorPostitused
-
mai 10, 2009 at 8:52 e.l. #195246
Sõlm
MemberVõin ka väga eksida, aga kui süüa päevas vaid 1000-1500 kcal antud treeningkoormuse juures, võib-olla ka tegemist nälgimisest üles paisunud kõhuga?
mai 10, 2009 at 9:35 e.l. #195258Aile
MemberVõin ka väga eksida, aga kui süüa päevas vaid 1000-1500 kcal antud treeningkoormuse juures, võib-olla ka tegemist nälgimisest üles paisunud kõhuga?
mai 10, 2009 at 11:21 e.l. #195273gr7e
MemberTõesti väga mõistlikud vastused…..
mai 10, 2009 at 11:26 e.l. #195274Samakamees
mai 10, 2009 at 12:24 p.l. #195278moosese10k2sku
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tuleb tõdeda, et se on väga mõistlik postitus ka.

http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=1186
http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=1044
http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…&textID=614
Võta aega ja loe.
mai 10, 2009 at 5:25 p.l. #195317hehee
MemberMul on ka kõht punnis, kui ta lõdvaks lasen (olengi juba harjunud teda kogu aeg sees hoidma). Võimlemisõpetaja ütles, et see tuleb sellest, et selg on väga nõgus, mida ta mul ka tõepoolest on.
mai 10, 2009 at 5:57 p.l. #195325R.Tamm
MemberMul on ka kõht punnis, kui ta lõdvaks lasen (olengi juba harjunud teda kogu aeg sees hoidma). Võimlemisõpetaja ütles, et see tuleb sellest, et selg on väga nõgus, mida ta mul ka tõepoolest on.Tegelikult nii ongi, et kõhu “hoiak” sõltub skeletist ja sellest, millised on lihaste kinnistuskohad. Luustiku ülesehitus määrab suuresti inimese figuuri ja soosib/seab teatud piirid sellele, kuidas keha mingitele kindlatele ilu- ja harmooniakriteeriumidele vastab (fitness, kulturism nt). Muuhulgas määrab sama tegur ka otseselt keha funktsionaalsuse üheks või teiseks füüsiliseks tegevuseks ((jõu)tõstmine nt.).
Jääb üle vaid loota, et inimese kehalised ja psüühilised eeldused kattuvad tema võimaluste ja kutsumuse, siira huviga asja vastu.
Sai vist natuke teemaväline, aga tundus siiski asjakohane kirjutada.
mai 10, 2009 at 6:48 p.l. #195344Samakamees
MemberTegelikult nii ongi, et kõhu “hoiak” sõltub skeletist ja sellest, millised on lihaste kinnistuskohad. Luustiku ülesehitus määrab suuresti inimese figuuri ja soosib/seab teatud piirid sellele, kuidas keha mingitele kindlatele ilu- ja harmooniakriteeriumidele vastab (fitness, kulturism nt). Muuhulgas määrab sama tegur ka otseselt keha funktsionaalsuse üheks või teiseks füüsiliseks tegevuseks ((jõu)tõstmine nt.).Jääb üle vaid loota, et inimese kehalised ja psüühilised eeldused kattuvad tema võimaluste ja kutsumuse, siira huviga asja vastu.
Sai vist natuke teemaväline, aga tundus siiski asjakohane kirjutada.
Opa . Ma mõtlesin , et mul söögist kõht punnis , aga tuleb vist välja , et mul skeletiviga
mai 10, 2009 at 7:18 p.l. #195362R.Tamm
MemberOpa . Ma mõtlesin , et mul söögist kõht punnis , aga tuleb vist välja , et mul skeletiviga
Jah, ära muretse punnis kõhu pärast. Selline sa lihtsalt oled – mis parata. Söö aga edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PS! Eelistatavalt ei nimetaks kellegi luustiku iseärasusi veaks.
juuni 1, 2009 at 2:26 p.l. #199367L6viLeo
MemberMul sama jama ja olen kah suht ära harjunud kõhtu natuke sees hoidma.
Mulle rääkis kah koolis keka õps sama asja, et see on kaasasündinud.
juuni 3, 2009 at 1:36 p.l. #199801NatalieKelly
MemberMul on ka vist punniskõht..Treenin, treenin ikka ära ei lähe ja ma vaatan toitumismist ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu kaal on 45 ja pikkust 161 cm ..aga rasvaprotsenti ma küll öelda ei oska
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Püüan küll süüa iga kolme tunni tagant , ja juua piisavalt vett ning käia 4 korda nädalas jooksmas pluss teen kõhulihaste harjutusi.(Fitness palliga, päris hea vahend(Y)
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga jh kõht ikka sipa ees..
Natuke olen isegi patustanud, aga ma ei usu , et sellest või on ?????( Tuleb tunnistada , et 2 öösel isegi sai patustatud päris suure koogiga, tuli suuur magusaisu, nii et ahmisin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Ühe päevakava oleks mul siis:
Hommik:Kaerahelbe puder piimaga.
vahepala:1 õun peotäis mandlitega.
Lõunasöök. salat(tuunikala-pool konservi, 1 tomat, natuke kurki, lehtsalatit, 1 redis, sipa paprikat, oliiviõli)
Õhtusöök: Kodujuust 300g või rosinatega kohupiim250g koos hapukoorega.
Mis te arvate, kas söön õigesti või midagi on valesti??
oootan huviga teie vastuseid.
juuni 3, 2009 at 1:42 p.l. #199803PumaZ
MemberMul on ka vist punniskõht..Treenin, treenin ikka ära ei lähe ja ma vaatan toitumismist ka
Minu kaal on 45 ja pikkust 161 cm ..aga rasvaprotsenti ma küll öelda ei oska
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Püüan küll süüa iga kolme tunni tagant , ja juua piisavalt vett ning käia 4 korda nädalas jooksmas pluss teen kõhulihaste harjutusi.(Fitness palliga, päris hea vahend(Y)
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga jh kõht ikka sipa ees..
Natuke olen isegi patustanud, aga ma ei usu , et sellest või on ?????( Tuleb tunnistada , et 2 öösel isegi sai patustatud päris suure koogiga, tuli suuur magusaisu, nii et ahmisin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Ühe päevakava oleks mul siis:
Hommik:Kaerahelbe puder piimaga.
Lõunasöök. salat(tuunikala-pool konservi, 1 tomat, natuke kurki, lehtsalatit, 1 redis, sipa paprikat, oliiviõli)
Kas lõunasöögi ja õhtusöögi vahele ligga pikka vahet ei teki?
juuni 3, 2009 at 2:11 p.l. #199811NatalieKelly
MemberKas lõunasöögi ja õhtusöögi vahele ligga pikka vahet ei teki?ei usu täpselt 3 h on möödas
juuni 4, 2009 at 5:03 e.l. #199928tereummikust
MemberÜhe päevakava oleks mul siis:Hommik:Kaerahelbe puder piimaga.
Sa liha ei söö üldse? Võiksid ikka vähemalt näiteks kana fileed süüa kord päevas, kui muud liha ei armasta ja kui majanduslik olukord lubab.
Kanafilee (100 g):
– 115 Kcal, 1 g rasva, 24 g valgud, 0 g süsivesikud, 0 g kiudaineid
Ja niisama veel mainin ära, et kogu su päevane toitumine (kcal) on umbes võrdne minu õhtusöögiga, kui mitte ei ole seda vähem
juuni 4, 2009 at 6:28 e.l. #199933NatalieKelly
MemberSa liha ei söö üldse? Võiksid ikka vähemalt näiteks kana fileed süüa kord päevas, kui muud liha ei armasta ja kui majanduslik olukord lubab.Kanafilee (100 g):
– 115 Kcal, 1 g rasva, 24 g valgud, 0 g süsivesikud, 0 g kiudaineid
Ja niisama veel mainin ära, et kogu su päevane toitumine (kcal) on umbes võrdne minu õhtusöögiga, kui mitte ei ole seda vähem
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nojh..
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jestas

” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.