Skip to main content

Küsimus Kivika treeningprogrammi kohta

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Küsimus Kivika treeningprogrammi kohta

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    vikont
    Member

Kas sellest kui treenida kõiki lihasgruppe kord nädalas(v.a. kõhtu), lihaste kasvuks pisut väheks ei jää? Kas tõesti taastumine võtab aega tervelt 7 päeva? Kas sama programmi võib edukalt rakendada ka mitte tippkulturist? Kas programm toimib ka ilma toidulisandite tarbimiseta?

vikont
    Member

….jutt oli treeningust massiperioodil

Ott Kiivikas
    Member

Need kavad mis siin Amazonis näha on, olen üldjuhul ka ise proovinud ja seda, kas need sinule sobivad saad teada kui järgi proovid. Paljud tavaharjutajad kasutavad edukalt neid programme, ilma selleta, et kunagi võistleksid.

susim
    Member

mina isiklikult olen kasutanud kiivika programmi juba oma 2 aastat ja olen ka juba voistlemaski kaionud.saavutanud 2se ja 1se koha!!

nii et programm tootab vaga hasti!

Makaveli
    Member

Küsimus susim’ile.. kas võtsid selle kava siit netist või on see valmistatud individuaalselt sulle oti poolt?

Klaus
    Member

Mul ka küsimus susimile: kas oled tõesti kaks aastat teinud täpselt sama kava järgi? Räägitakse ju, et aeg-ajalt peab seda muutma,muidu tuleb seisak.

susim
    Member

siiani pole midagi juhtunud.

teen enne voistlusi erinevat programmi,!!masii perjoodil muudan harjutusi kuid programm jaab samax!!

ja kava on oti poolt saadud..

thanx poisid et muret tunnete,kuid minuga koik korras.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.