Küsimus kirp2-le
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Küsimus kirp2-le
- This topic has 18 replies, 10 voices, and was last updated 16 years, 6 months tagasi by
fatness.ee.
-
AutorPostitused
-
juuli 22, 2009 at 12:25 p.l. #17673
Lexusl
MemberKui see saladus ei ole, siis äkki valgustad kuidas sa sellise tulemuseni jõudsid mis sa eelmine nv. foorumis mainisid ja näitasid?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 22, 2009 at 12:38 p.l. #208573vaher
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
juuli 22, 2009 at 12:43 p.l. #208574Lexusl
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Seda kindlasti aga äkki oli seal veel midagi.
juuli 22, 2009 at 12:45 p.l. #208575juuli 22, 2009 at 12:47 p.l. #208576Lexusl
MemberLiiga lihtne arvan ma.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mulle tundub, et ta on ikka üldist rasvaprotsenti alla saanud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 22, 2009 at 2:37 p.l. #208583Kristjan-Johannes Konsap
MemberEga siin suurt imet pole: dieeti pean alates veebruari algusest, nii vaikselt 300g nädalas võtsin alla. Normaalne toitumis-ja treeningakava jms mis sinna juurde käib. Massitsükli maksimumkaal ja seega ka minu kõigi aegade suurin hooajaväline kaal oli 85 kg. Pikkust on mul parematel päevadel 172 cm.
Nüüdseks kaalun julgelt alla 80 kg ja eesmärgiks oleks vähemalt 75kg, kuna sügisel tahaks võistelda kategoorias Juuniorid -75 kg.
Ma pakun, et see pole kaugeltki kõigi aegade suurim totaalne muutumine kaalukaotuse mõttes, kuid näitab siiski, et kui vähegi järjepidevust ja tahtmist leidub, siis piisavate teadmiste juures on võimalus oma keha paljugi muuta. Seda räägin siis seetõttu, et ka minu tutvuskonnas leidub inimesi, kes on selgelt oma kehakaaluga hädas kuid ei suuda siiski midagi selle suhtes ette võtta. Jumal teab, et ega minulgi kõige kiirem ainevahetus ole.
Igatahes mulle tundub, et esimese 5 kiloga kaasnenud muutus oli küll silmnähtav, nüüd on ees raskem osa, kus juba arvestatavast rannavormist tuleb välja tahuda võistlusvorm. Hetkel on küll mõnes mõttes parem vorm kui kunagi laval olnud on(jalad näiteks ilmutavad esimest korda elus reljeefsusemärke), kuid ega me siis ei saa rahulduda ok vormiga, vaid nagu Colemanil peavad veresooned läbi teksapükste tulema.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lähemalt metoodikast räägiksin ehk siis, kui tulemus käes.
Lisandeid, mida ma alates dieedi algusest tulemuse kiiremaks saavutamiseks söönud olen, on olnud suht palju. Whey gold standard, reco2, Dorian Yatesi Proteinid, suht aastaringselt söön BCAAd(dieedi ajal lihase säilitamiseks, taastumise parandamiseks ja kusjuures pidi aitama ka kõhupekist lahti saada), hetkel söön ka Beeta-alaniini, et dieedi ajal ikka jõud säiliks, sest kui jõud langema hakkab, hakkavad kaduma ka lihased. Olen söönud kreatiin etüül estrit samuti jõunäitajate kasvatamiseks/hoidmiseks ilma veest põhjustatud kaalutõusuta, Nitrixit, arginiini, citrulliini, Quadrolit rasvapõletuseks ja see peaks ka veidi testot tõstma, alfalipoiinhapet süsivesikute ainevahetuse toetamiseks, ON vitamiine, Dorian Yatesi vitamiine energiataseme ülalhoidmiseks: normaalne vitamiinide/mineraalide tase on ka rasvapõletusel oluline. Tauriini ergutuseks ja rasvapõletuse abistamiseks.
juuli 22, 2009 at 3:40 p.l. #208586Kristjan-Johannes Konsap
MemberÜldiselt hoian menüü suht lo-carb, aeroobset teen mõõdukalt. Mitte iga päev tund, vaid viimasel ajal proovin teha ca 3x nädalas 20 min. intervalli.
Valku olen sel dieedil söönud rohkem kui tavaliselt, rasvu tarbin ka korralikult.
Trenn on ka dieedi ajal hetkel vähemalt raske(loe: lihast säilitav) nagu massikasvatuse ajalgi. Mingeid 20x pikki seeriaid ei tee, sest lihast ülearu ei ole. Vähemalt selle dieedi ajal on jõudu isegi juurde tulnud, mis on hea.
Tooteid, mis toidulisandite alla kvalifitseeruvad olen söönud ja söön ka hetkel on ilmselt veelgi. Mitte et ma ütleks, et see kiire pekikaotus nüüd ainult tänu lisanditele sündis.
Iga dieediga õpin paremini, mis just mulle sobib. Kogemusi tuleb juurde ja ehk karjääri lõpuks isegi tean, kuidas sellel alal midagi saavutada.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 22, 2009 at 4:52 p.l. #208597Zann0
MemberEi suutnud kuskilt leida midagi su muutumisest, ehk keegi lingiks mind?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 22, 2009 at 5:18 p.l. #208609juuli 22, 2009 at 6:38 p.l. #208626Lexusl
MemberTänud Kristjan sulle väga sisuka jutu eest.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 22, 2009 at 7:04 p.l. #208635Kristjan-Johannes Konsap
MemberTänud Kristjan sulle väga sisuka jutu eest.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Küsi ainult midagi ja ma kasutan kohe võimalust ära, et endast rääkima hakata.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ahjaa, lisandite alla tahtsin seda lisada, et joon iga päev hommikupoolikul ühe rohelise Fatburneri ära. Kui ma juba seda mainisin, siis ega küll küllale liiga ei tee, et enne raskemaid trenne ka Fitness.ee Xplodereid kasutan.
Aga mida ma veel tegelt lisada tahtsin oli see, et kuigi ma ise ootan ka sügisel Raudsepa ja Sõrmuse duelli, ei tohiks ka Juuniorid kuni 75 kg kategoorias seekord tase väga madal olla.
Eeldades, et mina sinna jõuan, siis sellised noormehed nagu Siimon Ilja ja Maiko Kängsep teeksid rivistuse päris heaks. Eeldusel, et need härrad ikka lavale jõuavad, muidugi.
Isegi, kui minu kihutustöö neid lavale saada mulle endale kasu ei too, siis usun, et rahval oleks ikka huvitavam vaadata kategooriat, kus on olemas hea tase ja ka korralik võistlusmoment. Võimalik, et lisandub keegi üllatusõistleja ka veel, siis oleks juba ok võistlejate arv.
Hr. Tobrelutsul soovitan ka -75 katekooriasse tulla, sest +75 on juba hulga suuremad härjad.
Muidu tuleb jälle vaadata pehmeid “lambineegreid” kellel tuhar lailihase poosis laiem kui õlad on.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 22, 2009 at 7:29 p.l. #208640PT London
MemberKüsi ainult midagi ja ma kasutan kohe võimalust ära, et endast rääkima hakata.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ahjaa, lisandite alla tahtsin seda lisada, et joon iga päev hommikupoolikul ühe rohelise Fatburneri ära. Kui ma juba seda mainisin, siis ega küll küllale liiga ei tee, et enne raskemaid trenne ka Fitness.ee Xplodereid kasutan.
Myygimees
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 22, 2009 at 7:45 p.l. #208643JamesC
MemberMa nii imestan, et sa nii vähe neid aineid sööd
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 22, 2009 at 7:51 p.l. #208644Kristjan-Johannes Konsap
MemberCall me crazy aga lisandite kasutamise pealt ei liialdanud ma grammigi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 22, 2009 at 7:57 p.l. #208645JamesC
Memberpeale seda kreatiini kuuri, tõmban selle BCAA või mis ta nüüd oligi, sisse.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.