Skip to main content

Küsimus kava kohta.

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Küsimus kava kohta.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    vasakparem
    Member

Leidsin endale fitness.ee’st kava, oleks selle kohta mõned küsimused.

http://www.fitness.ee/treeningkavad/49

. Olen jõusaalis käinud uimbes jaanuarist ning nüüd on c.a kuu aega vahet olnud, tahaks nn uue hooajaga alustada ning otsin sob ivat kava, enne tegin enda töötatud kava järgi, mis lõpuks veni umbes kolme tunnise trennini. Olen 190cm pikk ning kaalun 88kg, kas mul on mõtet sellist kava teha ning milliseid lihased arenevad? KUi kellegil on mingi hea kava soovitada, siis palun visake link või kirjutage, homjsest plaan “hooajaga” alustada.

vasakparem
    Member

on kellegil miskit tarka öelda? kui seda kava kolm korda nädalas teha, on arengut näha? massikava tähendab just lihasmass kava, s.t lihased suurenevad ka väliselt? Oskab keegi juurde soovitada sinna kava kõhulihastele ?

seenjor
    Member

Mina lisaksin kindlasti veel harjutuse seljale.

Näiteks, sirgete jalgadega jõutõmme.

Ja lõppu tee ikka kõhtu, kas kõigil kolmel päeval või vähemalt kahel.

Kui korralikult pingutad (ja toitumist jälgid) tulevad loomulikult lihased välja.

vasakparem
    Member

Mina lisaksin kindlasti veel harjutuse seljale.

Näiteks, sirgete jalgadega jõutõmme.

Ja lõppu tee ikka kõhtu, kas kõigil kolmel päeval või vähemalt kahel.

Kui korralikult pingutad (ja toitumist jälgid) tulevad loomulikult lihased välja.

minu küsimus seisneb pigem selles, et ma ei tunne ennast väga hardgainerina(kõhnukesena), et kas sellesw suhtes see kava töötab kõikidel lihasmassi kasvatamisena, mis on selle kava eesmärk ja kuidas see toimib, tundub kuidagi vähe harjutusi.

vasakparem
    Member

mure on mul selles, et mu enda nn töötatud kava toimis, aga see suurenes ajapikku ning harjutusi tuli juurde ning tulemuste nappusega ei saa ka kurta, selles kavas on harjutsi vähe. Ise tegin kindlale lihasgrupile vähemalt 2-3 erinevat harjutust ja tänu sellele veniski trenn liiga pikaks. Minu ainuke mure on selles, et kas see kava “toidab” mind piisavalt. Ilmselt selle kava võlu ongi sellle tegemises, täpsemalt siis seeriates ja kordustes?

htilga
    Member

mure on mul selles, et mu enda nn töötatud kava toimis, aga see suurenes ajapikku ning harjutusi tuli juurde ning tulemuste nappusega ei saa ka kurta, selles kavas on harjutsi vähe. Ise tegin kindlale lihasgrupile vähemalt 2-3 erinevat harjutust ja tänu sellele veniski trenn liiga pikaks. Minu ainuke mure on selles, et kas see kava “toidab” mind piisavalt. Ilmselt selle kava võlu ongi sellle tegemises, täpsemalt siis seeriates ja kordustes?

Jaota lihasgrupid päevade peale ära?

Okk
    Member

sa tee see kava ykskord labi nii nagu markustes kirjas ja ytle siis kas harjutusi oli vahe ,palju voi piisavalt:)

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.