Küsimus kava kohta
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Küsimus kava kohta
- This topic has 7 replies, 5 voices, and was last updated 14 years, 10 months tagasi by
Scarface.
-
AutorPostitused
-
märts 27, 2011 at 4:12 p.l. #22429
Scarfacesadfads
MemberTere!
Hetkel vaevab mind selline mure, et kui ma näiteks teen selle kava järgi, et kas lihastele väheseks ei jää? Mõtlen just seda, et rinnale jääb 5-päevane puhkus ning teistele jääb ka pikem selline paus. Kas see on normaalne ning lihased siis ikka kasvavad? Ise mõtlen küll, et see peaks normaalne olema, kuna kava on koostatud asjatundja poolt, kuid siiski küsin üle
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ootan positiivset tagasisidet.
Tänan!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 27, 2011 at 4:22 p.l. #294808gmaster
MemberTere!Hetkel vaevab mind selline mure, et kui ma näiteks teen selle kava järgi, et kas lihastele väheseks ei jää? Mõtlen just seda, et rinnale jääb 5-päevane puhkus ning teistele jääb ka pikem selline paus. Kas see on normaalne ning lihased siis ikka kasvavad? Ise mõtlen küll, et see peaks normaalne olema, kuna kava on koostatud asjatundja poolt, kuid siiski küsin üle
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ootan positiivset tagasisidet.
Tänan!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah.
märts 27, 2011 at 5:21 p.l. #294814Scarfacesadfads
MemberSiin jääb 6 päeva puhkust igale lihasele. See normaalne eks?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 27, 2011 at 6:52 p.l. #294835Bulletproof
MemberSiin jääb 6 päeva puhkust igale lihasele. See normaalne eks?
“>Jah.
märts 27, 2011 at 6:56 p.l. #294836Scarfacesadfads
MemberSelge. Suured tänud teile
“>Proovin siis homme alustada uue kavaga.
märts 28, 2011 at 4:21 p.l. #294936märts 28, 2011 at 5:20 p.l. #294941matjusm
MemberKava effektiivsus sõltub eesmärkidest ja mingil määral ka kogemusest. Need kavad mis sa oled välja toonud on mõeldud edasijõudnud kulturistidele, algajale on need liiga spetsialiseerunud ja suhteliselt suure mahuga.
Pigem tee mingi lihtsama jaotuse järgi trenni ning tee igat harjutust/lihast tihedamini kui vaid 1x nädalas. Näiteks väga hea ja lihtne Mark Rippetoe kava: http://www.startingstrength.net/workouts/
märts 28, 2011 at 7:34 p.l. #294985Scarface
MemberKava effektiivsus sõltub eesmärkidest ja mingil määral ka kogemusest. Need kavad mis sa oled välja toonud on mõeldud edasijõudnud kulturistidele, algajale on need liiga spetsialiseerunud ja suhteliselt suure mahuga.Pigem tee mingi lihtsama jaotuse järgi trenni ning tee igat harjutust/lihast tihedamini kui vaid 1x nädalas. Näiteks väga hea ja lihtne Mark Rippetoe kava: http://www.startingstrength.net/workouts/
Ma pole algaja. Olen jõusaalis käinud juba pikemat aega, kuid mul ei ole olnud sellist kava, mis on põhiliselt paberi peal. Olen teinud ise korralikult ning tunnen mõnevõrra asja.
Arvatavasti hakkan ikkagi seda kasutama.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.