Skip to main content

Küsimus kaalu kaotamise kohta

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Küsimus kaalu kaotamise kohta

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Kui olen praegu kergelt ülekaaluline just kõht, siis kui treenin, kas siis nahk ka mingit moodi pingutub ise või jääb lotendama??..

ma olen piisavalt palju alla võtnud ja ei ole märganud, et nahk oleks lotendama jäänud.

jorsik
    Member

Võta nahk sõrmede vahele, tõmba ja lase siis lahti. Kas läks tagasi algolekusse? Nahk on veniv, kui sa just 200 kg ei kavatse alla võtta, siis ei jää midagi lotendama.

MEE
    Member

jorsik … Sa tead ka millest räägid või niisama ajad sõnu labidaga suust välja? Kord MMA teemal siis kaalulangetamine..

BTW nahk jääb lotendama ja seda kui kiiresti kaotada kaalu ning aitab juba 20kg :???:”>

JaanL
    Member

Kahvli saadet külastas üks mees kes kaotas aastaga 100kg!!!

Huvitav miks tema nahk ei lotenda?

Sama teema on varem foorumis olnud. Kasuta otsingut.

Ok-ok, abiks äkki:

http://forums.amazon.ee/index.php?showtopic=7378

http://forums.amazon.ee/index.php?showtopic=4495

sdmartin
    Member

Kahvli saadet külastas üks mees kes kaotas aastaga 100kg!!!

Huvitav miks tema nahk ei lotenda?

kui sa hoolega vaatasid sis vast nägid mis tal seal lõua all oli.ma võin kihla vedada et ega tak seal särgi allgi parem polnud.on ju olnud igal pool mujal ka tv sateid kus on sellised mehi ette tulnud.see on aga ekstra suure kaalu kaotuse puhul väike kaotus on nahale köki möki:9

PulseR
    Member

Kuskil totaalses muutumises oli ka mingi onkel kes võttis aaataga sitaks alla..

Ja ta just oligi seal saates sellepärsat et lahti saada lotendavast nahast..

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.