Skip to main content

küsimus jalgade kohta!

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » küsimus jalgade kohta!

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Autor
    Postitused
    kame
    Moderator

oleks soov teada kas jalgade massi kasvatus toimib analoogsete seerjate ja korduste alusel kui ülakeha treening? vaatasin ka otsing:jalgade treening aga sealt alt midagi konkreetset ei leidnud! ette tänades kaur!

Axer
    Member

No eks jalgu ole ka võimalik mitmel eri viisil treenida, aga üldjuhul on korduste arv jah sama kui ülekehale

joey
    Member

kas polnud mitte need kordused ikka kõrgemad, nii 15-20. või mis?

kame
    Moderator

tänud!

Oleneb. Mulle on mõjunud hästi 12-20 kordust. Aga ka 4-8 kordusega võib tulemusi saavutada… Et siis ise pead vaatama kumb sulle hetkel istub.

kristian
    Member

Jalgadele massi jaoks on ennekõike kükkimine ja jalapress (vastavlt treeningakavale siis erinevad variatsioonid nendest – täiskükid vs poolkükid ja jalgade asetus jne). Säärele võid teha tõesti rohkem kordusi (15-20). Nelipeale ja kakspeale ära massi jaoks üle 10 – 12 korduse küll tee. Väga robustne ja jäme reegel on korduste arvu poolest ikka et: kuni 6 – jõud; 6-12 mass; üle 12 reljeef. Seega soovitan võtta kavasse kindlasti kükkimine ja jalapress ning kordused jätta nende puhul 8-10 piiresse.

kriskoixx
    Member

Mulle sobib vahemik : 6-12 (mass + jõud), kuigi ise olen märgnud, et just kükkide puhul sobivad pigem lühemad (-6) kui pikad seeriad.

Säärte kohta nii palju, et võib teha ka vaid 4 kordust, peaasi et oleks korralikult tehtud.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.