Skip to main content

Küsimus Fitless.ee juhatusele ??

Avaleht » Forums » Tehniline Info » Fitness.ee » Küsimus Fitless.ee juhatusele ??

Viewing 4 posts - 16 through 19 (of 19 total)
  • Autor
    Postitused
    bacardi
    Member

tõesti rebane on hästi hakkama saanud, paljud ei jaga arvutist midagi, aga eksite ka teie ja kõik meie, minu kohta võid tõesti purjakil bacardi öelda, või isegi probleemne bacardi, ei ole selle vastu midagi, eks ma siis vabandan et sulle nii ütlesin, aga igatahes tahtsin vee lisada et ise leidsin selle võistluse ja mareku kohta infot mõned päevad tagasi leedu kodulehelt, mis oli isegi ingliskeelne, niiet mina sain sinna 5 minutiga, mai tea kuda teie siis otsite, kui üldse viitsite otsida

Rebane
    Keymaster

Probleem ongi selles, et me ei otsi, kuna pole ressurssi otsida (aeg = VÄHE). Mujal kodulehtedel ringi ei sobra, kuna hiiglaslikud projektid (mis mind ja kõiki meid siin takka suruvad) vajavad tegemist ning ka paljud probleemid parandamist.

Seega, uudised mis lähevad kajastamisele on peamiselt siis kas ise põlveotsas kokku klopsitud või saadud inimestelt, kes meieni infot toimetavad.

bacardi
    Member

vabandust, aga ei vaadanud kahjuks kodulehte, igatahes mingi fitness foderationi lehekülg oli

muc
    Member

natuke häirib selle portaali puhul see, et asi on tehtud ühe isiku (mis võib-olla on isegi põhjendatud, kuna tegu nähtavasti ainsa isikuga, kelle läbi on võimalik ala mainet tõsta ja nn turustada) ja ettevõtte keskseks, kui see on liidu rahastatav lehekülg on see taunitav (ja mitte ainult). kui see on oü robocop poolt rahastatav lehekülg siis on see arusaadav. coca-cola lehelt ei leia me ka viidet sellele, et pepsi-cola on maitsvam ja tervislikum.

Liit kohe kindlasti lehekülge ei rahasta. Pigem ikkagi Robocop, sest firma on just nimelt see, kes kõiksugu mängude võitjatele, parimatele kommenteerijatele jne auhindu jagab. Samamoodi maksab ju Robocop Hr Rebasele palka, selle eest, et ta tõmbleb fitness.ee keskkonnaga, et meil mõnusam surfida oleks. Samamoodi maksab Robocop palka pidevatele artiklite tõlkijatele. Vahepeal tõlkisin isegi tiba artikleid siia ning sai kenasti tasu kätte nagu lubatud. Liidu rahasid mu meelest selle lehe kulutuste katteks üldse ei näpita. Nii palju siis selgituseks, et pilti selgemaks saada.

Viewing 4 posts - 16 through 19 (of 19 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.