Skip to main content

Küsimus.. Fat Burneri kohta….

Avaleht » Forums » Arhiiv » Fat Burner Club » Küsimus.. Fat Burneri kohta….

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Autor
    Postitused
    Janar25
    Member

Mul oli esmaspäeval jalaop ja kuuaega ei või trenni minna ja minu küsimus oleks …. kas ma võiks juu Fat Burnerit????

tervitades,

Janar

phonkypapa
    Member

Hehe, sa võid, kes sind keelab, aga mingisugust kasu sellest ei ole.

inside14
    Member

Miks mitte arvan, et tuleb kasuks :o

Kuna siis ei saa ju pikkaaega liikuda ja võib tekkida rasvakiht.Fat Burner teatavasti ju kahandab rasvumist ja loob ka parema enesetunde.

Janar25
    Member

tänu inside14…)))

phonkypapa
    Member

Miks mitte arvan, et tuleb kasuks :o

Kuna siis ei saa ju pikkaaega liikuda ja võib tekkida rasvakiht.Fat Burner teatavasti ju kahandab rasvumist ja loob ka parema enesetunde.

Kuna ta liikuda ei saa, siis ei ole ka sellest mingit kasu.

Vastasel juhul võiks ju me kõik seda Fatburni näost sisse ajada ning teleka ees rasvast lahti saada jne.

Raivo Piiber
    Member

Ega siis L karnitiin, mis Fat Burneris sisaldub ei ole mingi imevahend – muudkui aga jood ja rasv põleb, kaugel sellest. Seda tuleks ikka tarbida koostöös suht rasvavaese toidu ja mõõduka trenniga. Puhka see kuu aega , toitu mõõdukalt ja loomulikult võid ka Burnerit juua, kuid efekti see küll ei anna, muidu oleks meie elu ju ikka liiga lihtne :o

carbo
    Member

Julgeks arvata et midagi ikkagi sellest kasu on……. :o

loomulikult mitte sellisena kui treeningute ajal aga ikkagi…..

matu124
    Member

seda vöid kindlasti juua,samuti nagu proteiini mis ma arvan tuleb küll paranemisel kasuks

kaiv
    Member

Sellest Fat Burnerist nagu ka teistest sellistest toidulisadest on kasu vaid siis, kui tarbida neid trennide kõrvalt. Kui sa parasjagu trenni ei tee, siis on see ju raha raiskamine!

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.