Küsimus dieedi programmi kohta.
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Küsimus dieedi programmi kohta.
- This topic has 19 replies, 11 voices, and was last updated 16 years, 11 months tagasi by
Aile.
-
AutorPostitused
-
veebruar 15, 2009 at 7:37 p.l. #16631
Tom_K
MemberTere,
Plaan oleks hakata taas saledaks. Viimati sai kõvasti trenni tehtud 5 a. tagasi.
FHM-i lugedes jäi silma ühe treeneri dieedi kava.
esimesed 3 päeva on sellised:
7.00 – 2 klaasi vett, proteiini jook, 15 mandlit, “smuuti” (õun, seller, ingver ja spinat blenderis segatuna)
13.00 – hirsi-quinoa puder meega
16.00 – see sama roheline “smuuti”, mis hommikul
19.00 – aeroobne ja kardiotreening
21.30 – hirsi puder, suur salat (värviline köögiviljadest), proteiinijook.
edasi on 4 nädalat sellised:
7.00 – “smuuti”, 2 muna, kalamaksaõli tablakas, 2 glutamiini tablakat, kaltsiumi tablett, multivitamiin
11.00 – proteiinijook, 15 mandlit
13.00 – juurikad, proteiini ja süsivesiku toidud (a’la tuunikala, õun, herned – kõike rusikasuurused portsud)
16.00 – 3h enne trenni 1 õun
18.00 – 1h enne trenni 1 õun.
kas selline asi on liiga ekstreemne? peaks midagi lisama/välja vahetama?
pikkust on mul 197cm, kaalu 111kg…päris ümar pole, aga õllekas on märgatav.
kui dieet läbi, siis tuleb hakata ka korralikult toituma.
veebruar 15, 2009 at 9:20 p.l. #183953Mailman
MemberTervise keerad sinnasamusesse ning tõenäoliselt õllekat suurendad veelgi .
veebruar 15, 2009 at 9:22 p.l. #183954Tom_K
Membersoovitusi?
veebruar 16, 2009 at 10:57 e.l. #183981MoloM
MemberTere,Plaan oleks hakata taas saledaks. Viimati sai kõvasti trenni tehtud 5 a. tagasi.
7.00 – 2 klaasi vett, proteiini jook, 15 mandlit, “smuuti” (õun, seller, ingver ja spinat blenderis segatuna)
7.00 – “smuuti”, 2 muna, kalamaksaõli tablakas, 2 glutamiini tablakat, kaltsiumi tablett, multivitamiin
13.00 – juurikad, proteiini ja süsivesiku toidud (a’la tuunikala, õun, herned – kõike rusikasuurused portsud)
Nii suur mees peaks peale esimest päeva näljanõrkust tundma! Põhimõtteliselt on kell üks päeval viimane sööka ja siis õhtul veel trenn. Ja peale trenni ei söö !!!!? Organismil ikka peale trenni taastumiseks toitu tarvis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Edu!veebruar 16, 2009 at 11:02 e.l. #183984xerox
Membersoovitusi?Telli siit toitumiskava või vaata foorumis ringi, saad ka näpunäiteid. Taolised ekstreemsed dieedid lõppevad tavaliselt läbikukkumisega ja peale dieeti tuleb kaal kohe tagasi koos lisakilodega.
veebruar 16, 2009 at 11:28 e.l. #183988daemonium
MemberTere,Plaan oleks hakata taas saledaks. Viimati sai kõvasti trenni tehtud 5 a. tagasi.
kui dieet läbi, siis tuleb hakata ka korralikult toituma.kU
Kuskohast taolise dieete ka saab?
btw,kui too tjeet läbi,vajad sa ilmselt arstiabi,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii et alusa korralikku toitumist parem juba täna.
veebruar 16, 2009 at 11:41 e.l. #183989xerox
MemberKuskohast taolise dieete ka saab?btw,kui too tjeet läbi,vajad sa ilmselt arstiabi,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii et alusa korralikku toitumist parem juba täna.
Kirjutas ju et FHM ist sai
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> see ju teada- tuntud terviseajakiri
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 16, 2009 at 11:50 e.l. #183991Arnie
MemberKas dieedi ajal juuakse proteiinijooki ilma süsikateta? Või nt. lihtsalt piimaga?
Peale trenni loomulikult süsivesikutega, aga teistel aegadel?
veebruar 16, 2009 at 11:55 e.l. #183993Goleteral
veebruar 16, 2009 at 12:20 p.l. #183995Kristjan-Johannes Konsap
MemberTere,
Plaan oleks hakata taas saledaks. Viimati sai kõvasti trenni tehtud 5 a. tagasi.
FHM-i lugedes jäi silma ühe treeneri dieedi kava….
Miks peaks üks normaalne inimene proteiinijooki tavatoidule eelistama? Miks peaks ta keset päeva heast peast endale kiiresti imenduvaid valke sisse kallama? See põhjustab samasugust insuliinieritst kui lihtsüsivesikudki(suhkur jms). Ma ei tea misasi on quinoa aga ma ei usu et seda tatrale või kaerahelbele eelistama peaks. Samamoodi ei peaks minu arust ka inimesed tingimata tuunikala sööma nagu USA kulturistid vaid seda, mis omast käest võtta.
Rääkimata sellest et see kava ei arvesta absoluutselt inimese individuaalse kalorivajadusega. Vedelate toitude sisseajamisel tahkete ees ma ka mingit eelist dieedi mõttes ei näe.
Hakka kohe korralikult toituma, mismõttes siis kui dieet läbi?
veebruar 16, 2009 at 12:49 p.l. #183996daemonium
MemberKirjutas ju et FHM ist sai
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> see ju teada- tuntud terviseajakiri
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei,seda ma lugesin.
Mind lihtsalt huvitab,kes taolisi asju välja mõtleb …
mingi patoloogiline sadist ilmselt.
veebruar 16, 2009 at 1:05 p.l. #183998asdfghjkl
MemberKas dieedi ajal juuakse proteiinijooki ilma süsikateta? Või nt. lihtsalt piimaga?Peale trenni loomulikult süsivesikutega, aga teistel aegadel?
Ülemisi postitusi ma ei lugenud, aga seda sooviks ise ka teada, et kuidas siis juuakse.
Nn. kiirete süsivesikute roll on insuliini tootmist kiirelt alustada nagu ma aru saan. Viimane siis muudab efektiivsemaks manustatud proteiini/kreatiini/beeta-alaniini vm asjanduse kasutuse. Võib-olla mingil põhjusel siiski oleks hea juua vadakut ilma süsivesikuteta, oletame et kuidagi o nsaavutatud juba niigi hea insuliini kõrge tase organismis, see nagu seletaks et pole süsivesikuid vaja, võib-olla aga ongi eesmärgiks, et manustatud proteiini ei kasutataks proteiinideks nö, vaid energiaks aeglaselt? Loen kohe teema esialgset postitust…
veebruar 16, 2009 at 7:54 p.l. #184057Tom_K
Memberselle pani kokku brat pitt’i eratreener
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>teema eesmärk oligi teada saada mida proffid arvavad. lambist poleks julgenud seda ikka tarvitada. küsisin infi.
nüüd asi selgem. tellin arvatavasti toitumiskava siit.
veebruar 16, 2009 at 9:27 p.l. #184067daemonium
Memberselle pani kokku brat pitt’i eratreener
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vat krt.
Ma koostaks kodanik Pitt’ile omapoolse kava:
1 nael
1 haamer
jupp nööri
tükk seepi
Lõpptulemus sama,mis ülaltoodul,anlt kiirem,efektiivsem ja mis peamine,vähem piinarikas.Lisaks teeks 50% hinnaalandust …
Kahju,et Brad Pitt ei kuulu meie voorumi liikmete ‘ulka,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 17, 2009 at 5:32 e.l. #184073Aile
MemberVat krt.Ma koostaks kodanik Pitt’ile omapoolse kava:
1 nael
1 haamer
jupp nööri
tükk seepi
Lõpptulemus sama,mis ülaltoodul,anlt kiirem,efektiivsem ja mis peamine,vähem piinarikas.Lisaks teeks 50% hinnaalandust …
Kahju,et Brad Pitt ei kuulu meie voorumi liikmete ‘ulka,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>V6ibolla oli see j2rjekordne meediamull… Samas stiilis yllitis nagu Michael Phelps i 12000 kcal/ p2evas toitumine.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.