Küsimus Combode kohta
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Küsimus Combode kohta
- This topic has 6 replies, 6 voices, and was last updated 16 years, 4 months tagasi by
samuil.
-
AutorPostitused
-
oktoober 1, 2009 at 10:03 p.l. #18723
priit999
MemberJõudu lugejad,
Tahtsin küsida, et kas keegi on järgmist combot katsetanud http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=626 ning ootaks teie poolt selliseid mmmm, kommetaare
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Kuidas mõjus teile ja kui mõjus, millised olid tulemused. Ise on plaanis seda kasutama hakata jõusaali kõrvalt.
oktoober 2, 2009 at 9:25 e.l. #223561Alger025
MemberEi ole küll ise kasutanud, kuid olen kuulnud ainult head. Näiteks võib tuua projekti Kaido Leesmann – alla 100 kg, milles antud kombot kasutati.
oktoober 3, 2009 at 10:18 e.l. #223824ants16
MemberEi ole küll ise kasutanud, kuid olen kuulnud ainult head. Näiteks võib tuua projekti Kaido Leesmann – alla 100 kg, milles antud kombot kasutati.kombo ei aita midagi, kui toitumine korras pole. Kuid kindlasti on ta heaks lisaks ja võib tekkida ka platseebo effekt
oktoober 3, 2009 at 10:22 e.l. #223827Aimuu
MemberNo kindlasti asi mõjub, kui pappi jätkub siis miks mitte!
oktoober 3, 2009 at 6:27 p.l. #223932matjusm
MemberJõudu lugejad,Tahtsin küsida, et kas keegi on järgmist combot katsetanud http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=626 ning ootaks teie poolt selliseid mmmm, kommetaare
oktoober 3, 2009 at 8:10 p.l. #223951priit999
MemberMul endal on juba juhe jumala koos. Nimelt on siin käidud 4 nädalat rasket trenni tehtud 4 korda nädalas, aga selle ajaga olen ma ala 2kg juurde võtnud. Ilmselt on see tingitud, et lihasmassi on juurde tulnud, aga no ma ei saa aru ei kao need kilod kusagile :S. Ma olen juba no tõesti nii, et mida ma tegema pean. Ilmselt katsetan viimaseks variandiks nüüd, et ostan selle kombo ja lasen selle 500 aaguse toitumiskava teha ning manustan julgelt seda combot + raske trenn.
oktoober 3, 2009 at 8:36 p.l. #223954samuil
MemberMul endal on juba juhe jumala koos. Nimelt on siin käidud 4 nädalat rasket trenni tehtud 4 korda nädalas, aga selle ajaga olen ma ala 2kg juurde võtnud. Ilmselt on see tingitud, et lihasmassi on juurde tulnud, aga no ma ei saa aru ei kao need kilod kusagile :S. Ma olen juba no tõesti nii, et mida ma tegema pean. Ilmselt katsetan viimaseks variandiks nüüd, et ostan selle kombo ja lasen selle 500 aaguse toitumiskava teha ning manustan julgelt seda combot + raske trenn.Kui sa oled teinud 4 nädalat rasket trenni ja 2kg juurde võtnud – järelikult on su kaloraaz plussis.St.,et sööd rohkem kui kulutad.Allavõtmiseks peaksid kõigepealt sööma vähem kui päeva jooksul kulutad ja treeningul peaks pulss olema kõrgem kui muidu,raskused väiksemad,seeriad pikemad,puhkepausid seeriate vahel lühemad.Sea omale kindel eesmärk ja vastavalt sellele koosta toitumis- ning treeningkava.
AutorPostitusedViewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)- You must be logged in to reply to this topic.