Küsimus?
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Küsimus?
- This topic has 16 replies, 14 voices, and was last updated 20 years tagasi by
BULDOOSER.
-
AutorPostitused
-
veebruar 2, 2006 at 4:35 p.l. #6518
Mansel
MemberMilliseid lihaseid ei oleks soovitatav samal päeval treenida?
Või sellel pole vahet
veebruar 2, 2006 at 4:42 p.l. #69130vend vähk
ModeratorTere!
Soovitav ei ole treenida selga ja bicepsit ning rinda ja õlga. Mina oma programmis hoian nende lihasgruppide treenimist vähemalt 48 tundi üksteisest eraldi.
veebruar 2, 2006 at 4:59 p.l. #69132PuReSuruja
Memberaga paljud just panevad selja ja bicepsi ühele, ning rinna ja õla ,kaasaarvatud tricepsi,ühele päevale
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 2, 2006 at 5:11 p.l. #69133metall
MemberNii tehaksegi.
Selg ja biits ühel päeval on lühidalt öeldes üksteist toetav.
Väga hea kombinatsioon, kuid paljud ei suuda seda lihtsalt teha kuna biitsa ajl on käsivars ja ranne juba ära väsind et hoida kangi ja hantleid korralikult.
Seepäast kasutavad paljud seda just edasijõudnult.’
Minu arust väga hea kombinatsioon.
Ning rinna ja õlaga on täpselt sama teema.
veebruar 2, 2006 at 5:18 p.l. #69135Eastsider
Memberrind ja biits
Õlg ja triits
selg
jalg
Nii on normaalne IMO, mulle sobib.
veebruar 2, 2006 at 5:54 p.l. #69138Marek Kalmus
Memberrind ja biitsÕlg ja triits
selg
jalg
Ükskõi mis lihased te trennis kokku panete, loogiliselt ma siiski mõtlen. Saab teine lihasgrupp märksa kehvema mõjutuse osaliseks , kuna energiat ja “närvijõudu” jääb keskendumiseks vajaka. Sellest tulenevalt ei saa teisena treenitav lihasgrupp nii tugevalt mõjutatud kui oleks vajalik max arenguks ja areneb aeglasemalt või seisab arengus üldse. Neid asju arvesse võttes, vaadake millised lihasgrupid on teil mahajäänud ja millised arenenumad, Vasavalt siis sellele pange oma kava kokku.
veebruar 2, 2006 at 5:58 p.l. #69139Marek Kalmus
Memberrind ja biitsÕlg ja triits
selg
jalg
Muuseas see on vägagi loogiline jaotus ja ühe või teise lihasgrupi ületreeningu oht peaks olema minimaalne.
Siia lisada veel üks pukepäev ja kõhupäev. Pluss ülepäeva peale trenni kohe aeroobne otsa 30-40min. Ja mina paneks sellele kavale viiepalli süsteemiks hindeks 5+
veebruar 2, 2006 at 8:45 p.l. #69165ceork
Membersee on küll õige jahh et energiat kipub vahest teise lihasrühma jaoks nappima…kõike peab ise tunnetama, et areng jätkuks
veebruar 2, 2006 at 9:07 p.l. #69171theONE1
Memberjaotused on ka suhteliselt individuaalsed, mõnele sobib üks kombinatsioon, mõnele teine, see tulebki igal ühel välja selgitada!
veebruar 2, 2006 at 9:22 p.l. #69173kobras
Memberohh väga hea mul sama kava mis eastsideril…..aint teen ka igapäev veel eraldi kõhtu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 2, 2006 at 10:11 p.l. #69179Kurupt
Membermul rind ja biic, siis jalad, siis puhkus, siis selg, siis j2lle puhkus, siis 6lg ja tric ning yks p2ev puhkust(j6usaalist) ja j2lle otsast peale.
veebruar 3, 2006 at 6:01 e.l. #69183ROtter
Membermul rind ja biic, siis jalad, siis puhkus, siis selg, siis j2lle puhkus, siis 6lg ja tric ning yks p2ev puhkust(j6usaalist) ja j2lle otsast peale.Väga loogiline ja kalkuleeritud, viie-palli süsteemis hinnata ei saa, kuna sellist hinnet ei ole.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 3, 2006 at 7:14 e.l. #69186Raul1
Memberüldiselt võib teha peale selga biitsepsit ja peale rinda triitsepsit või õlga.
veebruar 3, 2006 at 8:37 e.l. #69195wicked
Membermul rind ja biic, siis jalad, siis puhkus, siis selg, siis j2lle puhkus, siis 6lg ja tric ning yks p2ev puhkust(j6usaalist) ja j2lle otsast peale.endal suht sarnane ainult, et selg ja ölgjatriic on vahetuses.
veebruar 3, 2006 at 9:43 e.l. #69200MadmaN
MemberMu kava on siiani olnud selline:
1. Rind, triitseps, kõht
2. Selg, õlg, biitseps, kõht
…ehk siis kaheks jaotatud. Tegelikult sobib üsna hästi, ainult et biitsepsile tahaks rohkem koormust saada.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seega, kas selline jaotus oleks loogiline:
1. Rind, triitseps, kõht
2. Selg, õlg, kõht
3. Biitseps, jalg, kõht
+ siis iga trenni lõpus 30 min aeroobset.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.