Skip to main content

küsimus

Viewing 4 posts - 16 through 19 (of 19 total)
  • Autor
    Postitused
    rusikas
    Member

Tähendab 1-2 nädalat hästi kerget trenni või puhkust. Sõltuvalt sellest, kui väga organism vajab sel hetkel puhkust.

Baracus
    Member

1 probleem veel, et kui ma jaotan kava nii et õlg ja rind on eraldi siis peale rinna trenni jääb esiõlg umbes 5 päevaks väga valusaks ja õigel õlapäeval lihtsalt ei saa max kaaluga õlga treenida samas õlatrennist ei jää õlg kordagi valusaks. Ning siis kui panen õla ja rinna ühele päevale ei jõua peale rinda enam õlale midagi teha heal juhul 40% koormusega midagi veel. Esiõlg jääb üldse alati rinna trennist metsikult valsaks rind aga mitte. Oskate äkki midagi soovitada või nõu anda kuidas millal siis esiõlg oma koormuse kätte peaks saama.

ROtter
    Member

Kirjuta kava välja,siis saaks midagi korrigeerida.

See probleem on paljudel, et õlga ei saa siis täie koormusega treenida. Näiteks soomlastest maailmameistrid Sjöman ja Sandvik on öelnud, et tippkoormuste juures nad üldse õlga ei tee.

Ise teen õlga lihtsalt kergemalt, kui on eesmärk just max. surumist tõsta.

Praegu olen õla ka kaheks löönud. Raskel rinnapäeval teen õla tagaosa ja kergel eesosa. Ma ei tee praegu seda programmi.

See probleem on paljudel olnud, lahendus näen selles, et kui on eesmärk max. jõudu tõsta, siis see on ka kaks kuud prioriteet. Ja õlga teen tunde järgi, nii et üle ei teeks.

Viewing 4 posts - 16 through 19 (of 19 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.