Küsimus
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Küsimus
- This topic has 53 replies, 15 voices, and was last updated 11 years, 9 months tagasi by
JungaTroll.
-
AutorPostitused
-
november 26, 2013 at 7:34 p.l. #354938
Invention
Member3 päeva jutti ei võrdu iga jumala päev nädalast nädalasse… Vähemalt nii sain ma tema jutust aru
Njh, ma tahan tulemusi nii kiiresti, et ma ei lase lihastel üldse taastuda.
november 26, 2013 at 7:37 p.l. #354941Kang08
Member3 päeva jutti ei võrdu iga jumala päev nädalast nädalasse… Vähemalt nii sain ma tema jutust aru
Njh, ma tahan tulemusi nii kiiresti, et ma ei lase lihastel üldse taastuda.
Noo kätekõverdusi kannatab isegi iga jumala päev teha ja võib ikkagi areneda,pigem on tema trenni ülesehitus liiga ühekülgne ja keha on sellega ära harjunud.Muidugi kui on tunne,et puhkust vaja,siis tuleb puhata.Ja kiiresti ei tule midagi.Kõik tahavad kiiresti tulemusi,aga tööd ei viitsi selleks paljud teha.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 26, 2013 at 7:39 p.l. #354942Invention
MemberEino see on selge, et see kava on väga ühekülgne.
november 26, 2013 at 8:25 p.l. #354952Gamex
MemberAga kodus polegi suurt midagi muud teha. Mis nagu paneks rõhku lihastele, mitte peki kadule.
november 26, 2013 at 8:54 p.l. #354956Rain 6 kanget
Memberoled sa kindel, et sa suudad teha ühel jalal kükke juba praegu üle kümne ühele jalale? kui suudad, siis äkki on sul olema seljakott, millesse saad kasvõi kilekottidega liiva panna, et raskust juures oleks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>triitsepsile saad teha kahe tooli vahel surumisi – jalad ühel toolil ning käed selja taga teisel toolil. laskud alla tunnetades triitsa ja surud seejärel üles. Kui ka liiga palju teha suudad, võta seesama seljakott sülle raskuseks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õlgadele – kätel seis seina najal ning teed siis kätekõverdusi – ei tohiks olla kergete killast harjutus…
seljale – proovi pana kang ukseavasse ja saad teha lõuatõmbeid.
Kui sul on natuke rohkem vahendeid ja viitsimist, siis saad osta ka trx rihmad koju, mis käivad ukse vahele kinnitusega – nendega saab teha palju harjutusi.
Tavalised kätekõverdused saad ka raskemaks teha kahel viisil – esimene variant on seljakott raskusega seljale, teine variant on jalad toolile ja siis kätekõverdusi tegema.
Lihtsalt kasuta oma ettekujutust ning loe lihtne anatoomia õpik läbi lihaste koha pealt, et aru saada, mis lihas mismoodi töötab ja liigutab ja küll sa siis leiad mitmeid variante, kuidas trenni teha ka koduste vahenditega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 27, 2013 at 6:16 p.l. #354988Gamex
MemberKõhulihaseid võis treenida vist igapäev, sest need lihased vajavad vähem taastumist? Seljale ma teengi nii, et mul on lõuatõmbepulk juba olemas. Aga kui ma tõmban maksimum näiteks 11 lõuatõmmet korraga, siis kas oleks mõttet panna seljakott selga ja liiv sisse, et oleks raskem või võiks niipalju trenni teha ilma raskustetta , et suudaks vähemalt lõuatõmmet mingi 30 korda teha? Njh, samas kui raskused seljas, siis treenid ka selleks, et ilma raskustetta jõuad rohkem teha. Aga aitäh Rain, sul on väga head ideed mulle, mida ma saan veel kodus teha, niiet ma lisan need harjutused endale kavasse.
november 27, 2013 at 7:24 p.l. #354996gmaster
MemberKõhulihaste liigsel treenimisel on seljahädad väga kerged tulema, ja pärast võib nendest omal käel lahti saamine väga keerukas olla. Või siis kulukas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 28, 2013 at 4:12 p.l. #355061Gamex
MemberEsimest korda kuulen, et kõhulihaste liigsel treenimisel tulevad seljahädad? Ehk siis biitsepsi liigsel teenimisel tuleb triistepi hädad?
november 28, 2013 at 4:34 p.l. #355062Tim.
MemberEsimest korda kuulen, et kõhulihaste liigsel treenimisel tulevad seljahädad? Ehk siis biitsepsi liigsel teenimisel tuleb triistepi hädad?
Kõht ja selg on su keskkohta, su keret, toetavad lihased ning nende ebavõrdne treenimine annab märksa kergemalt-kiiremalt tunda kui väiksemate lihaste nagu biitsepsi-triitsepsi ebavõrdselt treenimine tunda võiks anda
november 28, 2013 at 4:40 p.l. #355065biggereveryday
Paraku see on nii kõhulihaste puhul. Eriti algajatel tihti esinev, kuna ei taheta alaselga treenida…
november 28, 2013 at 5:48 p.l. #353948Gamex
MemberMa ei oska kodus alaselga treenida… ma pole kunagi treeninud. Ma saan siis nii teha, et üks päev teen kätekaid, lõuatõmmed jms (kätele ja rinnale harjutusi) ja siis järgmisel päeval teen vastupidavust, vaatan mingit vidi youtubest mida kodus teha, et pekist lahti saada jne?
november 28, 2013 at 5:58 p.l. #353949Kang08
MemberMa ei oska kodus alaselga treenida… ma pole kunagi treeninud. Ma saan siis nii teha, et üks päev teen kätekaid, lõuatõmmed jms (kätele ja rinnale harjutusi) ja siis järgmisel päeval teen vastupidavust, vaatan mingit vidi youtubest mida kodus teha, et pekist lahti saada jne?
Seljale võid “supermani” teha.Youtube trüki superman exercise.Pekist lahti tahad saada,siis vaata oma menüü üle.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 28, 2013 at 6:23 p.l. #355067martinkink
Member.Pekist lahti tahad saada,siis vaata oma menüü üle.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Niimoodi ta tegelikult käib tõesti
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ega seal mingit müsteeriumi ei olenovember 28, 2013 at 8:38 p.l. #355080Gamex
MemberMis menüü? keegi ju ei ütle, mida tohib süüa ja mida mitte? Ma ei hakka ju mingi kalleid toite poest ostma sellepärast ja ainult salatit sööma… Pakkuge mulle siis midagi, mida kaotada toidulaualt ja mida juurde tuua.
november 28, 2013 at 8:43 p.l. #355081Archangel
MemberMis menüü? keegi ju ei ütle, mida tohib süüa ja mida mitte? Ma ei hakka ju mingi kalleid toite poest ostma sellepärast ja ainult salatit sööma… Pakkuge mulle siis midagi, mida kaotada toidulaualt ja mida juurde tuua.
Midagi pole vaja kaotada. Kõike tohib süüa. Küsimus on selles, kui palju ning mis vahekordades.
Lihtne spordimehe juhend:
1.5-2g valku päevas kehakilo kohta
1g rasvu kehakilo kohta
Süsivesikute hulk olenevalt vajadusest kaloraaži, enesetunde jms järgi.
Toitu mitmekülgselt, söö päevas nii köögivilju, kui ka puuvilju. Veidi teravilju ning muidugi liha, kala, muna, piimatooteid. Kui miski tekitab halva enesetunde ja ei sobi näiteks seedimisega (piima laktoos näiteks), siis jäta välja., Muidu vältida pole vaja. Kehakaalu reguleeri kogustega. Kui ei lange, siis kärbi kõigest natuke. Kui tahad tõsta, siis lisa kõike natuke. Aga enamasti kõigutatakse süsivesikute numbreid.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.