Ok, seda oli huvitav lugeda. Igal pool kirjanduses olen ma just vastupidist lugenud aga samas kui on selline näide kohe ette näidata, siis tuleb tunnistada et see ehk ikkagi on võimalik.
Aga äkki juhtus sul niimodi et teatud perioodi selle kahe mõõtmise vahel sa enamasti langetasid rasva ning teatud perioodil sa keskendusid lihaste ehitamisele?
ainus muutus oli toidusedeli koostise muutus suurema koguse valgu ja rasvade poole ning trennijärse taastaja väiksem süsikate ja valgu kogus. valgu vähenmise ja peaaegu kogu süskaritest saadud energia sellest joogist asendasin kodusesse toitu umbes 1h peale trenni lõppu.
kaal seal vahepeal kõikus lihtsalt üles ja alla, sõltuvalt palju vett jõin ja palju kõhus toitu sees oli, vaatan praegu tagantjärele (üks õhtune mõõtmine näitas näiteks 98,8 kg, kui olin enne päeval õginud ja joonud ära umbes 2l vedelikke viimase tunni jooksul enne kaalumist). Pea samaaegselt, kui alustasin seda 3 kuulist perioodi, viisin sisse ka umbes 1.5 tundi aeroobset treeninugt nädalas (seda rohkem südame tervise huvides).
selliseid näiteid on varasemalt kõrge rasvaprotsendiga inimestele treening ja toitumiskavasid tehes välja toonud ka Bonsuna siinsamas foorumis, et keha sisaldust on võimalik õige toidu ja trenniga muuta.
mõtle ise, tüdrukud, kes siin kurdavad, et teevad trenni ja kaal ei lange…. samas näevad peeglist paremad välja, nagu ise tunnistavad. algaja puhul, on sellised muutused võimalikud väga lihtsalt.