Küsimus Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Küsimus This topic has 1 reply, 1 voice, and was last updated 22 years, 3 months tagasi by M.M.. Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total) Autor Postitused oktoober 19, 2003 at 5:42 p.l. #1493 MaduMember Olen peaaegu aasta teinud korralikult trenni, suurematele lihastele on jõus juurde tulnud umbes 30-35kg (surun rinnalt umbes 85 kg.), aga kaalus pole kilotki juurde tulnud (kaalun 60 kg.). Küsimus on järgmine: Kas peaks hakkama valku võtma või olen veel liiga noor (olen 16 a.)? Kui jah, siis millise valgu protsendiga – poes on neid igasuguseid- ja kui palju. oktoober 20, 2003 at 12:20 p.l. #34248 M.M.Member Muidugi on sul toitumine paigast ära, sellisel vanuse perioodil kasvab lihas kõige paremini. Peale trenni peaksid kindlasti valku(toidulisandit) võtma ja koos süsivesikutega. Sellest on nii palju juttu olnud, loe artikleid ja vanu foorume. Autor Postitused Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total) You must be logged in to reply to this topic. Logi sisse Kasutajanimi: Parool: Keep me signed in Logi sisse