Skip to main content

küsimus!

Viewing 2 posts - 16 through 17 (of 17 total)
  • Autor
    Postitused
    Raivo Piiber
    Member

Algajad kipuvad jõusaalis pigem kõike rahulikult ja vaikselt tegema, niipalju kui ma olen täheldanud. Kogu keha trenn vaevalt et neil tunni piiresse jääb. Sellist asja nagu intensiivsus nagu ei ole liiga palju, pigem masinatelt-masinatele või siis mingi masina täielik hõivamine.

big poppa – sa kipud kõike väga tumedates toonides nägema. Muidugi on inimesi igasuguseid, näen neid oma saalis IGA PÄEV ja seetõttu võin üsna julgelt väita, mis töötab algaja puhul ja mis oleks õige. Miski ei suuda neid paremini motiveerida asju õigesti ja korrekselt tegema kui nad ise. Kogu keha hõlmab vaid 10-11 harjutust 2-3 seeriaga, seerias 10-15 kordust, lühikesed puhkepausid 30 – 40 sekki. Aga see vaid minu tagasihoidlik arvamus ja pisuke kogemus töös algajatega :ph34r:

Bonsuna
    Member

big poppa – sa kipud kõike väga tumedates toonides nägema. Muidugi on inimesi igasuguseid, näen neid oma saalis IGA PÄEV ja seetõttu võin üsna julgelt väita, mis töötab algaja puhul ja mis oleks õige. Miski ei suuda neid paremini motiveerida asju õigesti ja korrekselt tegema kui nad ise. Kogu keha hõlmab vaid 10-11 harjutust 2-3 seeriaga, seerias 10-15 kordust, lühikesed puhkepausid 30 – 40 sekki. Aga see vaid minu tagasihoidlik arvamus ja pisuke kogemus töös algajatega :ph34r:

Võin gannibal-i verisooni õigsust kinnitada. Muidugi ei pea seda võtma kui ainuõiget varianti. Alati võib ka natuke teisiti asjale lähenda ja seda tuleb ka teha, sest ka algajad on väga erineva füüsilise vormiga. Selle aga saab selgeks kindlasti juba esimestel treeningutel ja algaja füüsilise aktiivsuse tausta uurides.

Viewing 2 posts - 16 through 17 (of 17 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.