Skip to main content

Küsimus

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Küsimus

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Autor
    Postitused
    MOTep3a
    Member

Nii on plaanis hakkata sõude-ergomeetri peal tegema 5 seeriat 4×200 m, 30sek puhkust korduste vahel ja 2 minutit puhkust seeriate vahel.

Aga küsimus on selles, et millal ma peaks seda tegema. Peale jõusaali treeningut ja enne aeroobset? Peale aeroobset? Enne jõusaali treeningut? Või peaks selle jaoks eraldi käima jõusaalis(näiteks: hommikul sõude-ergomeeter ja õhtul jõusaal)?

Jõusaalis käin 2-3 korda nädalas, ragbi trenn on 3 korda nädalas.

Kui kellelgil tegib küsimus miks sõude-ergomeetri peal 5 seeriat 4×200 m siis link ja seal “Interval Training For Anaerobic Fitness”

Ma loodan et väljendasin ennast selgesti

maximus89
    Member

Niiet sa teed siis 6 korda nädalas trenni?Kas sa oled kindel, et sa suudad hakata veel iga päev hommikul sõudma?Mina teeksin peale jõusaali ja aeroobse jätaksin üldse ära, kuna sa tõonäoliselt seal ragbi trennis teed ka suhteliselt palju aeroobset.Ja muidugi võiks sõudmise asemel alati ka joosta intervalle või siis kombineerida sõudmist erinevate harjutustega, et teed algul soojenduse, jooksed näiteks natuke, siis võtad kangi kätte ja teed mingeid ragbi-spetsiifilisi harjutusi sellega, siis sõuad ja siis teed jälle harjutusi jne.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.