Küsimus!
- This topic has 24 replies, 17 voices, and was last updated 18 years, 9 months tagasi by
Ahha.
-
AutorPostitused
-
aprill 18, 2007 at 10:21 e.l. #10441
Ahha
MemberKui teen ntx rinnalihaseid 3x (nädalas) ja 3x (nädalas) õlalihaseid on see mõtekas? nagu kohe peale rinnalihaste tegemist teen õlalihased ära.
suht kahtlane süsteem aga arenen nii päris hästi … peaaegu 3 kuud olen käid. Tulemus on märgatav! Või kellegil oleks mõni Hea kava välja pakkuda jalgu ei viitsi eriti teha noh mõned harjutused ikka teen kah.
aprill 18, 2007 at 10:30 e.l. #112560Kaspar90
MemberNoh… tüüpiline Eesti poiss. Ülakeha tahaks väga võimsaks treenida, aga see mis all pool on, see ei koti üldse.
aprill 18, 2007 at 10:34 e.l. #112561Ahha
MemberNoh… tüüpiline Eesti poiss. Ülakeha tahaks väga võimsaks treenida, aga see mis all pool on, see ei koti üldse.ma ei näe lihtsalt vajadust jalgu sama palju treenida kui ülakeha …. see on täielik aja raiskamine. Nagu ma juba ütlesin et mõned harjutused ikka teen et täiesti tagaplaanil jalgade treening pole aga jah ma ei võta seda nii tõsiselt kui ülakeha treenimist
aprill 18, 2007 at 10:34 e.l. #112563hehee
MemberNoh… tüüpiline Eesti poiss. Ülakeha tahaks väga võimsaks treenida, aga see mis all pool on, see ei koti üldse.Ja seda ma imestasingi, et milline see keha siis lõpuks välja võib näha. Õnneks puudub mul piisab ettekujutusvõime.
aprill 18, 2007 at 10:43 e.l. #112564maats
MemberNo, aga käed, selg, kõht ja jalad???Neid ei teegi???
aprill 18, 2007 at 10:50 e.l. #112565salver
Memberotse küsimusele vastates, siis – ei ole mõtekas. Varsti, aastate pärast avastad, et oihh, keha nagu tagurpidi pirn…siis hakkad välimuse parandamiseks teisi lihased järele aitama….täielik bullshit. Kuula parem, mida sulle siin soovitatakse ja muuda oma harjumusi enne kui on hilja
aprill 18, 2007 at 11:00 e.l. #112566Ahha
Memberotse küsimusele vastates, siis – ei ole mõtekas. Varsti, aastate pärast avastad, et oihh, keha nagu tagurpidi pirn…siis hakkad välimuse parandamiseks teisi lihased järele aitama….täielik bullshit. Kuula parem, mida sulle siin soovitatakse ja muuda oma harjumusi enne kui on hiljaEiei ma teen teisi lihaseid ka ( selg kõht jne … ) lihtsalt küsin et kas on mõtekas teha rinda siis õlgasi …
aprill 18, 2007 at 11:01 e.l. #112568rainisk
MemberKui teen ntx rinnalihaseid 3x (nädalas) ja 3x (nädalas) õlalihaseid on see mõtekas? nagu kohe peale rinnalihaste tegemist teen õlalihased ära.suht kahtlane süsteem aga arenen nii päris hästi … peaaegu 3 kuud olen käid. Tulemus on märgatav! Või kellegil oleks mõni Hea kava välja pakkuda jalgu ei viitsi eriti teha noh mõned harjutused ikka teen kah.
Kindlasti ei ole mõtekas! Rinna ja õlalihased saavad ülekoormuse ja kui muid lihaseid ei treeni siis varsti keha “tasakaalust” väljas ja hakkavad igasugu hädad pihta! Otsi korralik kava – Tööriistad – Treeningkavad , seal all mitmeid kavasi ! Sa võid areneda jah, alguses arened nii või naa ! Oleksid arenenud palju rohkem kui oleksid korraliku kava järgi teinud. EI VIITSI JALGU TEHA ? Aga sa näiteks välja viitsid hingata peale sisse hingamist
aprill 18, 2007 at 11:05 e.l. #112570salver
MemberEiei ma teen teisi lihaseid ka ( selg kõht jne … ) lihtsalt küsin et kas on mõtekas teha rinda siis õlgasi …no kui küsimus ainult selles, et kas võib rinda ja õlga samal päeval ja järjestuses, rind ja õlg, teha, siis lase aga käia. Ise tegin ka neid samal päeval ca pool aastat, kuid siis viisin prooviks õla selja päevale ja – see sobis paremini, ja nüüd teengi nii. Seega soovitav oleks aegajalt (umb 2 kuu tagant) kava vahetada ja varieerida erinevaid lihasgruppe ja päevi.
aprill 18, 2007 at 11:20 e.l. #112575Ahha
Memberno kui küsimus ainult selles, et kas võib rinda ja õlga samal päeval ja järjestuses, rind ja õlg, teha, siis lase aga käia. Ise tegin ka neid samal päeval ca pool aastat, kuid siis viisin prooviks õla selja päevale ja – see sobis paremini, ja nüüd teengi nii. Seega soovitav oleks aegajalt (umb 2 kuu tagant) kava vahetada ja varieerida erinevaid lihasgruppe ja päevi.no seda vastust ma ootasingi
aprill 18, 2007 at 11:46 e.l. #112585Xero
MemberKuid sellegipoolest ei soovita 3x nädalas neid mõlemaid teha. Aga kui sa oled nõus ületreeninguga ja lihase mittekasvamisega, vaid lihtsalt rahulolu saamisega trennist, lase aga käia, kuid varsti kaob sul trenni isu kah ära.
Jõudu
aprill 18, 2007 at 2:36 p.l. #112596yamikazi
MemberMa nägin Tartus linnapeal venda kelle ülekeha oli väga hästi treenitud ja jalad olid nii peenikesed, see nägi VÄGA veider välja
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vaata et jalad ei kanna varsti keha enam 
Ise algul ajasin ka et ülekeha huvitav rohkem kuid nüüd olen teisel arvamusel.
aprill 18, 2007 at 5:29 p.l. #112625daemonium
Memberma ei näe lihtsalt vajadust jalgu sama palju treenida kui ülakeha …. see on täielik aja raiskamine. Nagu ma juba ütlesin et mõned harjutused ikka teen et täiesti tagaplaanil jalgade treening pole aga jah ma ei võta seda nii tõsiselt kui ülakeha treenimistKas pakutakse tööd mingis freak-shows professionaalse värdjana,et sa end värdjaks muuta tahad?
Atleet kurejalgadel … oled sa ikka kindel,et asi on seda väärt?
aprill 18, 2007 at 5:57 p.l. #112629gmaster
Memberkas sa midagi proportsionaalsest arengust kuulnud oled?
kehale pidavat olema sisse programmeeritud kiirem areng võrdsel trennil, mingi uurimuse järgi.
pealegi ei ole see asi mida sa teed ainult tobe, vaid tõsiselt ohtlik. võta aru pähe
aprill 18, 2007 at 6:35 p.l. #112632Capricorn
MemberKeegi kusagil mainis, et ilma jalgade treenimiseta ei arene ka muud lihased (ülakeha) väga hästi, sest jalgade treenimine pidavat panema keha rohkem testosterooni tootma, mille tagajärjel ka kasvuhormooni eritumine suureneb, või vähemalt midagi sellist.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.