Skip to main content

Küsimus?

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Küsimus?

Viewing 4 posts - 16 through 19 (of 19 total)
  • Autor
    Postitused
    Amarillo
    Member

Kasuta googlet <_<“>

Mulle kunagi ammu kehalisekasvatuse õpetaja rääkis =) ei mäleta ausaltöeldes:S

lol , just sellepärast küsingi sinu targa käest et põhjenda seda, minuteada ei mängi see rolli

Kasuta googlet <_<“>

Mulle kunagi ammu kehalisekasvatuse õpetaja rääkis =) ei mäleta ausaltöeldes:S

Ei maksa anda soovitusi, kui sa ise täpselt ei tea, kuidas õige on. See, et “kunagi ammu keegi ütle” ei ole põhjendus. Eriti siis, kui sa ise ei tea, miks see nii on.

dron4ik007
    Member

Ei maksa anda soovitusi, kui sa ise täpselt ei tea, kuidas õige on. See, et “kunagi ammu keegi ütle” ei ole põhjendus. Eriti siis, kui sa ise ei tea, miks see nii on.

Olen nõus , minu viga =) Aga loe nüüd mida ma sulle vastasin selle 30 -60 minutit peale trenni kreatiini tarvitamist

arrow
    Member

mul siis väike küsimus, et kui hakata iga õhtu mingeid kätekõverdusi tegema ja kõhulihaste harjutusi, et kas see siis aitab ka midagi, et kas kasvatab lihast või jõudu vms?

Ma tegin ka kunagi niimoodi. Ega see eriti lihast ei kasvata. Vastupidavust saavutad sellega ja hoiad vormi, aga jah massi pole peale mõne üksiku kg loota.

Viewing 4 posts - 16 through 19 (of 19 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.