Küsiksin.
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » Küsiksin.
- This topic has 16 replies, 12 voices, and was last updated 20 years, 3 months tagasi by
kentaur.
-
AutorPostitused
-
oktoober 28, 2005 at 5:58 p.l. #4808
veinikaarija
MemberMa nüüd ei tea kas ma olen õieti kuulnud, aga mulle on räägitud et paljud noored ei ole sõjaväkke saanud kuna olevat liiga kõhnad ja haleda füüsilise vormiga.
Mis te arvate kas selline info vastab tõele?!
oktoober 28, 2005 at 6:12 p.l. #43941Tsaar
Memberei vasta! Neid ei võeta sellepärast, et nad “poogivad” endale mingi haiguse külge! Kuigi see on tõsi, et on füüsiline vorm on sitt enamusel noortest!
oktoober 28, 2005 at 6:21 p.l. #44955WinchesterMan
MemberEt siis füüsiline vorm olla kui tahes sitt saan ikka sõjaväkke?
oktoober 28, 2005 at 6:22 p.l. #44956tsikoloog
Memberolen ise suht kaua sõjaväes teeninud ja võin kinnitada,et enamus noori kes sõjaväkke tulevad ei suuda ka 20 kätekõverdust teha…kurb
oktoober 28, 2005 at 6:25 p.l. #44957tsikoloog
Memberikka võetakse, filosoofia umbes selline,et füüsist saab alati tugevamaks treenida
oktoober 28, 2005 at 6:28 p.l. #44949Makaveli
MemberIse küll sõjaväkke ei viitsi minna , on siis seda jama veel vaja?
oktoober 28, 2005 at 6:29 p.l. #44950WinchesterMan
Memberolen ise suht kaua sõjaväes teeninud ja võin kinnitada,et enamus noori kes sõjaväkke tulevad ei suuda ka 20 kätekõverdust teha…kurb
oktoober 28, 2005 at 6:35 p.l. #44951tsikoloog
Memberoleneb kus üksuses teenid ja palju ise viitsid sporti teha…ega igal pool erilist võimalust vast pole ka. mõni istub pool aega hospidalis ja läheb sama targalt tagasi,minu rühmas ajateenistuse lõpus jõudis mingi 70% füüsilise testi kätekõverdused max. peale see tähendab 82 korda kahe minuti jooksul.
oktoober 28, 2005 at 6:36 p.l. #43992PulseR
MemberNiipalju kui ma olen kuulnud, siis see sõjavägi on üks suur huinaa..
Ainut magavad ja looderdavad seal…
Üks sõber mul, sportlik, võimsa kehaehitusega..nagu lihastes ja puha läks sõjaväkke.. Tuli tagasi.. Lihased kadund ja suur kõht ees…. :S
Mõttetu. Tehku see asi vabatahtlikuks!
oktoober 28, 2005 at 7:08 p.l. #43994phonkypapa
MemberNiipalju kui ma olen kuulnud, siis see sõjavägi on üks suur huinaa..Ainut magavad ja looderdavad seal…
Üks sõber mul, sportlik, võimsa kehaehitusega..nagu lihastes ja puha läks sõjaväkke.. Tuli tagasi.. Lihased kadund ja suur kõht ees…. :S
Mõttetu. Tehku see asi vabatahtlikuks!
Ära hädalda. Kui käinud ei ole, hoia mokk maas. See, millise vormiga sa sealt tagasi tuled, on ikka inimese enda teha. Tapal teenides võin öelda, et kui tahtmist oli, sai iga päev sportida, eriti nädalavahetustel (v.a. laagrid ja muu selline). See, et tullakse tagasi halvema vormiga kui minnes ning süüdistatakse sõjaväge, on jaburdus ning näitab lihtsalt inimese laisksust.
oktoober 28, 2005 at 8:26 p.l. #43933-Jaanus-
MemberFüüsilist vormi ei saa keegi hinnata sõjaväekomissariaadis, kuid seda kas sa oled liiga kõhna saavad küll. Mul paar tuttavat said ajapikendust, et kasvaksid veel veidi. Samas üks tuttav, keda ma ise ka pidasin liiga peenikeseks ja kes ei olnud ka eriti heas füüsilises vormis pidi minema sõjaväkke. Neil on seal vast oma koefitsiendid (arvatavsti mingi pikkuse ja kehakaalu suhe), mille järgi nad vaatavad, kas sa oled liiga kõhn/nõrk ajateenistuse jaoks.
oktoober 28, 2005 at 9:01 p.l. #43901hawker
MemberMul tuli sõjaväes aastaga 6 kilo juurde
oktoober 28, 2005 at 10:36 p.l. #56588kentaur
MemberNarva-Jõesuus teenides peaks ütlema sai korraliku mahvi, õhtuti polnud enam tahtmist midagi teha, sest kett oli tihti maas!
*06.00 äratus ja jooks 4km.
*kätekõverdused lugemise peale.
*üleshüpped.
*venitusharjutused.
*köiest üles ronimine.
*Lisaks päeval takistusriba ehk “Tivoli”.
*Igal laupäeval kompanii jooks u. 8km täis varustuses!
Tagant järgi ei nimetaks vähemalt seda kohta küll lopeks, kuigi olen kuulnud et mõnes väeosas käib tõesti üks suur kubetamine!
olge kõvad.
oktoober 28, 2005 at 10:46 p.l. #42493kentaur
Memberkätekõverduste kohapealt veel niipalju et nii mõnetki mehed uhkeldavad sõjaväes sellega et teevad mingi 150 pumpa jne. kui palud näidata siis mees ei tee üldse korralikultki! kui rinna korralikult maha laseb teeb healjuhul 15-20 kõverdust!!!
oktoober 29, 2005 at 7:41 e.l. #42483amilo
MemberTõsi Kentaur, olen ise ka selliseid näinud – kätekõverduste tegemise tehnika on selline, et naera või ribadeks.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.