Skip to main content

Kus trennis käid ja kus elad???

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Kus trennis käid ja kus elad???

Viewing 15 posts - 121 through 135 (of 185 total)
  • Autor
    Postitused
    LeBon
    Member

Tallinn, Tallinna Kergejõustikuhall. Muidu OK ja odav koht aga tipptunnil on rahvast paljuvõitu.

Xero
    Member

Kuidas neid kahte võrdled, kumba parem vms? Terviseparadiisis ka oled käinud, kuidas see teistega võrreldes on?

Kimberis on parem aura, rohkem ruumi ja trenazööre. Tennisehallis oli samas uuemad masinad, kuid kui mõni masin kinni oli, ei saand harjutust teha, mida vaja oli, Kimberis seevastu saab, sest nt rinnaltsurumispinke on kaks jne…

Terviseparadiisis pole käind. Vahepeal käisin enne Kimberit kaugemal, Audru Spordihoones ja enne seda tegin üldsegi kodus trenni – kui Tennisehallist ära tulin

Rocky
    Member

Laagris “Jõujaamas” käin hetkel. Elan Saku lähedal. Varem käisin peamiselt Revalis.

Kris2K
    Member

Elan Lasnamäel aga trennis käin Planet Spordis. Viimasel ajal on sinna rohkelt rahvast ilmunud.

Kimber
    Member

Kimberis on parem aura, rohkem ruumi ja trenazööre. Tennisehallis oli samas uuemad masinad, kuid kui mõni masin kinni oli, ei saand harjutust teha, mida vaja oli, Kimberis seevastu saab, sest nt rinnaltsurumispinke on kaks jne…

Rööm kuulda, et meeldib. Kuigi pingid on meil minu mäletamist mööda ikka uuemad kui seal. Soetasime nad kaks aastat tagasi. Lihtsalt nende välimus ei ole võibolla nii atraktiivne kui tennisehalli omadel. Ma valin alati pingid nende tööomaduste järgi, mitte välimuse järgi. Meil on professionaalsed trenažöörid. Teistes kohtades valitakse enamjaolt kenamad ja kergemad ehk siis poolprofessionaalsed. Vahe on selles, et ühel on koormust 80kg, teisel aga võid peale panna kuni 400kg. Kuna meil on palju tugevaid sportasi, peavad olema ka trenažöörid vastavad. Jõudu!

smack
    Member

Elan Mustamäel ja käin Tallinna Lilleküla Gümnaasiumi jõusaalis.

Capricorn
    Member

Meil on professionaalsed trenažöörid. Teistes kohtades valitakse enamjaolt kenamad ja kergemad ehk siis poolprofessionaalsed. Vahe on selles, et ühel on koormust 80kg, teisel aga võid peale panna kuni 400kg. Kuna meil on palju tugevaid sportasi, peavad olema ka trenažöörid vastavad

Ega see vist jah neile nö. poolprofessionaalsetele trenažööridele tervislik pole kui neile lisaks max. raskusele veel mõned kangikettad külge riputatakse, nagu näinud olen.

Tasuja89
    Member

Tallinnas, Mustamäel.

Käin- Kristiine Spordis.

n2k
    Member

Olen enda asukohta ka muutnud. Nüüd siis Tartus ja Arctic Sport :roll:

Aurusauna võiks korda teha :o

sauruseke
    Member

Elan Tallinnas, Mustamäel ja trenni teen veel Audentese jõusaalis,aga peab vist mujale minema,sest aina rohkem ülerahvastatud seal :o Pärnus käies sai Tervisepradiisi jõusaali külastatud -väga meeldis :roll: ja vahel olen käinud Flexeris,Zelluloosis,vanasti aastaid Tulbi spordiklubis.

Kuidas TTÜ spordihalli jõusaalis lood, mahub veel sinna õhtul 18 paiku ?

extacy
    Member

Elan Pärnu mk. ja trenni teen kodus

chiller
    Member

Tallinnas, minu toas, paremas nurgas asuval tiivanil (lõua trenn).

elan tallinnas ja käin trennis Tallinna Spordihallis, sest seal on ka eraldi kanginurk koos tõstepõrandatega. Muidu jõusaal tipptunnil ülerahvastatud ja väga umbne kuid kanginurk on norm.

MOTep3a
    Member

Elan Tallinnas ja olen nüüd käinud kuskil 2 kuud planetspordis.

Arne
    Member

Tallinn-kekslinn ja trenni teen Kalev Spa jõusaalis.

Viewing 15 posts - 121 through 135 (of 185 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.