Kus treenida ?
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Kus treenida ?
- This topic has 9 replies, 7 voices, and was last updated 19 years, 2 months tagasi by
ErkkiV.
-
AutorPostitused
-
november 28, 2006 at 2:21 p.l. #8906
nadel
MemberOleks soov hakata tallinnas trennis käima, kus soovitate käia ? Sooviks ka treenerit kes vähemalt kasvõi mingi kuu aega juhendaks ja annaks nõu. Muidu ise olen treeninud 2 aastat aga ainult omal käel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui saaks uue treeningkava saaks mõni päev oma koduses jõusaalis edasi treenida ja ei peaks iga päev linna sõitma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 28, 2006 at 2:28 p.l. #96626ErkkiV
MemberOleks soov hakata tallinnas trennis käima, kus soovitate käia ? Sooviks ka treenerit kes vähemalt kasvõi mingi kuu aega juhendaks ja annaks nõu. Muidu ise olen treeninud 2 aastat aga ainult omal käel
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kui saaks uue treeningkava saaks mõni päev oma koduses jõusaalis edasi treenida ja ei peaks iga päev linna sõitma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jõusaalides on treener bezplatno olemas kellelt esimesed õpetused saada.
Kuhu minna oleneb su rahakotist – superlux puhas ilus mõnus jne on Artic sport aga sigakallis. Kui puhtusest ükskõik siis on Reval perfect
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Odav jne, vaata siin on teemasid ka kus Revalist räägitud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Articuga jne on veel selline jama et siis oled käsist jalust seotud aastaks, seega kodus edasi teha ei kannata – Revalis aga sind ei seota – maksan 1 kuu haaval ja lased jalge kui nii otsustad.november 28, 2006 at 2:46 p.l. #96631Kiisumiisu
MemberTere!
Oleneb kus Sa elad ja kus tahad käija.
Häid treenereid on igal pool. Coralis – Marek Morozov; Revalis – Ott Kiivikas ; Kalev Spas – Natalja Kiivikas; Viimsi Spas – Mark jne. Kõik nad teevad personaaltreeninguid ja toidukavasid.
Edu!
november 28, 2006 at 2:49 p.l. #96633nadel
Memberelan arukülas(tallinnast 20 km umbes) võiks asuda tartu mnt-l
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 28, 2006 at 2:52 p.l. #96634Saabastega Kass
Memberzelluloos siis ju
november 28, 2006 at 5:50 p.l. #96641ErkkiV
Memberzelluloos siis juno ma ei tea….kui ma viimati zellukas käisin, olid seal pesemis- ja riietumistingimused veel ekstreemsemad kui revalis…
november 28, 2006 at 9:49 p.l. #96664Karx
MemberZelluloosist natuke maad linna poole jääb Flexer ka!
november 29, 2006 at 8:03 e.l. #96675maats
Memberno ma ei tea….kui ma viimati zellukas käisin, olid seal pesemis- ja riietumistingimused veel ekstreemsemad kui revalis…No, saal ise on täitsa ok-selline hubane ja praegune treener tundub ka täitsa asjalik olema, aga rahvast on sellise saali kohta seal liiga palju ja tänu sellele tekivad ebameeldivused-kitsaks jääb.
november 29, 2006 at 8:17 e.l. #96676sauruseke
MemberFlexer ja zellukas jah vist kõige sobivamad sulle asukohalt. Pole ise vist aasta zellukas käinud,aga erinevalt teistest klubidest sai seal normaalselt trenni teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , pole pidanud küll niisama passima ja ootama vaba trenazööri. Naiste duširuum ka okei,meeste oma kohta puuduvad andmed
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , aga jah seal tipptunnil võib vaba kapiga raskusi tekkida,aga seda vist paljudes kohtades juhtub.november 29, 2006 at 10:08 e.l. #96685ErkkiV
MemberFlexer ja zellukas jah vist kõige sobivamad sulle asukohalt. Pole ise vist aasta zellukas käinud,aga erinevalt teistest klubidest sai seal normaalselt trenni teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , pole pidanud küll niisama passima ja ootama vaba trenazööri. Naiste duširuum ka okei,meeste oma kohta puuduvad andmed
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , aga jah seal tipptunnil võib vaba kapiga raskusi tekkida,aga seda vist paljudes kohtades juhtub.Meeste duśśiruumiga on lood pahad (vähemalt suvel oli) ja mulle isiklikult käis närvidele see, et aeroobikad, pumbid jne on samas saalis kardina taga, seega kisa jne rohkem kui tahaks kuulata. Treener on tõesti ok (Andrus vist )
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.