Kus Tartus aeroobikatrenn meestele?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Kus Tartus aeroobikatrenn meestele?
- This topic has 7 replies, 5 voices, and was last updated 16 years, 7 months tagasi by
Sadist.
-
AutorPostitused
-
juuni 22, 2009 at 8:21 e.l. #17339
Anonüümne
GuestTere!
Kas keegi oskab öelda, kus saaks Tartus meestele mõeldud aeroobikatrennist osa võtta? Olen kuulnud, et see hea treening. Või tehaksegi seda naistega koos?
Siim
juuni 22, 2009 at 8:29 e.l. #203518Sadist
MemberTere!Kas keegi oskab öelda, kus saaks Tartus meestele mõeldud aeroobikatrennist osa võtta? Olen kuulnud, et see hea treening. Või tehaksegi seda naistega koos?
Siim
tartu arctic, tartu fittest need p6hilised mis ma tean .
juuni 22, 2009 at 8:35 e.l. #203521-TANK-
MemberKas meestele on siis eraldi teistsugune aeroobika?
juuni 22, 2009 at 9:44 e.l. #203533pumper
MemberHull teema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei kujuta küll meha latiinot või body või mingit dance trenni tegemas Bodypump, mis ei ole aeroobika, aga on rühmatrenn, on väga sobilik ka meestele. Samad sõnad ka BodyBalance’i ja Bodycombati kohta. Nendes viimastes küll mehi Eestis väga tihti ei kohta.. Mujal maailmas aga küll. Ja isegi stepaeroobika trennis käivad mehed arenenumates riikides.
juuni 22, 2009 at 10:04 e.l. #203538Uranius
MemberTere!Kas keegi oskab öelda, kus saaks Tartus meestele mõeldud aeroobikatrennist osa võtta? Olen kuulnud, et see hea treening. Või tehaksegi seda naistega koos?
Siim
Ise käin Tartu Arcticus Bodypumbas ja vahel olen meessoo esindajana üksi, vahel on 2-3 meest veel, aga enamus on tõesti tüdrukud… Samas vahet ju pole, kellega koos seda rühmatrenni teha, sest oluline on ju treening ise. Olen kohanud küll sellist suhtumist, et naiste värk ja ikka jõusaal on meeste koht… kuid kui seal jõusaalis see mees miskit teha ei oska, valesti teeb, siis pole sellest ju ka mingit kasu. Bodypumbas käiakse läbi kõik olulised lihasgrupid ja on väga hea kui keegi ees piitsutab ja motiveerib ja ka vigadele tähelepanu juhib. Soovitan soojalt!
juuni 22, 2009 at 10:06 e.l. #203541Sadist
Membervahest on kyll n6me kui keegi sind k2sutab .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 22, 2009 at 10:27 e.l. #203551vend vähk
Moderatorvahest on kyll n6me kui keegi sind k2sutab .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Keegi ei käsuta, trenni tehakse ikka vabatahtlikult
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui treeneri juhendamine ei meeldi, siis võib ju alati metsa seenele minna
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 22, 2009 at 10:30 e.l. #203553Sadist
MemberKeegi ei käsuta, trenni tehakse ikka vabatahtlikult
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kui treeneri juhendamine ei meeldi, siis võib ju alati metsa seenele minna
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>V6i veel parem – treeni ise !
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.