Kus saalis käite treenimas?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Küsitlused » Kus saalis käite treenimas?
- This topic has 199 replies, 148 voices, and was last updated 16 years, 3 months tagasi by
CKY.
-
AutorPostitused
-
november 24, 2008 at 7:56 p.l. #172048
raits90
MemberHetkel saan hakkama enda koduse jõusaaliga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 24, 2008 at 8:38 p.l. #172055noddy
MemberTreenin Kuressaares Salu Jaani juures
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 24, 2008 at 8:49 p.l. #172057Annika Pärtel
MemberNüüdseks käingi uues klubis “Sparta“, mis asub Pärnu mnt. 139C Kes veel ei ole käinud antud spordiklubi külastamas, siis soovitan kindlasti. Vaadake ka kodulehekülge: http://www.spartasport.ee Hantlite valik hea, nn. uue ajastu masinad, lisaks 2 tõstepõrandat. Kui tulete esimest korda, siis esimese korra eest maksma ei pea ning kui meeldima hakkab, saate juba sõlmida lepingu. Antud jõusaalis on hakanud käima palju Zelluloosi ja ka RevalSpordi rahvast. Mis peamine, kunagi ei pea kellegi järgi ootama harjutusi tehes. Treening on sujuvam. Ventilatsioonisüsteem on ka super.Kohati lausa privaatsaali tunne jah, päevasel ajal eriti- rahvast vähe, mõnus kohe trennida!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja üks suur pluss- PUHAS! Ei mingit mustuseraasugi, nii et minusugune puhtusefriik igatahes on ülirahul.november 25, 2008 at 8:05 e.l. #172078Kate
MemberViimsi SPA
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 25, 2008 at 8:56 e.l. #172085tarmzz
MemberKohatu lausa privaatsaali tunne jah, päevasel ajal eriti- rahvast vähe, mõnus kohe trennida!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja üks suur pluss- PUHAS! Ei mingit mustuseraasugi, nii et minusugune puhtusefriik igatahes on ülirahul.Kas Arcticus oli siis must?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 25, 2008 at 9:54 e.l. #172090asdfghjkl
MemberKui Spartas tõesti privaat-saali moment on, siis tundub väga ahvatlev minu jaoks, plaanin jaanuaris jõusaali vahetada, v-b siis Sparta kasuks, see privaat-saali aspekt on väga meeldiv.
november 29, 2008 at 9:12 e.l. #172713H2TheO-Z
MemberKuressaare Spordikeskus (Y)!
november 30, 2008 at 1:00 p.l. #172853Anonüümne
GuestTartu Ülikooli Spordiklubi Ujula tn spordihoone.
november 30, 2008 at 1:10 p.l. #172855T6nu69
MemberNüüdseks käingi uues klubis “Sparta“, mis asub Pärnu mnt. 139C Kes veel ei ole käinud antud spordiklubi külastamas, siis soovitan kindlasti. Vaadake ka kodulehekülge: http://www.spartasport.ee Hantlite valik hea, nn. uue ajastu masinad, lisaks 2 tõstepõrandat. Kui tulete esimest korda, siis esimese korra eest maksma ei pea ning kui meeldima hakkab, saate juba sõlmida lepingu. Antud jõusaalis on hakanud käima palju Zelluloosi ja ka RevalSpordi rahvast. Mis peamine, kunagi ei pea kellegi järgi ootama harjutusi tehes. Treening on sujuvam. Ventilatsioonisüsteem on ka super.Tundub hea, eks peab ka tulema ja uudistama ära, eriti kui veel esimene kord tasuta.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 30, 2008 at 1:15 p.l. #172857FG
MemberKas Arcticus oli siis must?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tallinna Arctic on kahjuks jah kohati vägagi räpane
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .november 30, 2008 at 3:32 p.l. #172889aivo1359
MemberKuna jõusaalid jäävad kaugele,olen sunnitud käima omanimelises jõusaalis.Nimelt on kõik enam-vähem vajalikud asjad ise tehtud.Võimaluse korral käin Vinni jõusaalis.Üksi tehes olen mõelnud ka turvalisuse peale,mis on väga oluline.Pean ütlema,et selles suhtes olen paremas olukorras.
november 30, 2008 at 3:54 p.l. #172895Goleteral
MemberEnne vigastust käisin Maispordis, nüüd lähiajal lähen viskan mõnele Pärnu kesklinna saalile pilgu peale..
november 30, 2008 at 6:46 p.l. #172925tarmzz
MemberTallinna Arctic on kahjuks jah kohati vägagi räpane
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Tõsiselt? Ma pole küll juba pool aastat Arcticu liige.. aga minu mäletamist mööda oli alati kõik väga tip-top..
Vahepeal tervisehädade tõttu lõpetasin ära liikmestaatuse.. nüüd vaikselt mõtlen, et äkki peaks uuesti liituma.
Aga võib-olla mu mälu lihtsalt petab mind
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>… Käin TTÜ-s kehalises ja TTÜ spordihoone riietusruumi põrand on väga rõve alati
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Käisin ka eile Spartas.. Tasuta esimese korra kampaania oli vist ainult novembrikuus (admin ütles vähemalt nii).
Mind häiris õhupuudus (väga väga palav oli.. ).. kuid see pidi olema mingi ajutine häda admini sõnul.. Eks ta ole veel ehitamisjärgus ka.. loodetavasti pannakse duśśiruumidesse ka sellised paremad nagid / riiulite moodi asjad, kuhu saaks kuivatamise ajaks oma asjad visata (pudelid). Jõusaalis polnud ka mingit serva vms, kuhu oma vihikut, telefoni jms panna.. pidi kogu aeg kaasas kandma.
Suur miinus on kindlasti ka parkimine.
Plussidest räägivad Sparta kasuks hind. Avarus (riietusruumis väga palju ruumi veel hetkel). Masinad meeldisid ka.. eriti meeldis alaselja pink (meestele sobivas kohas oli selline auk
.. väga mugav).. plokil kukla taha tõmmet teha oli ka hea, sest need käepidemed on väga heast materjalist.. (pehmed, samas hea haarduvusega).Muidu on väga normaalne.. aga kuna käisin nii pikalt Arcticus, siis kipun võrdlema.. Arcticus oli/on õpilastele / üliõpilastele pmst 700 EEK kuu.. Seega on nad minu jaoks samas hinnaklassis.
Kuid no täiskasvanute jaoks on Arctic muidugi palju kallim..
november 30, 2008 at 6:58 p.l. #172928Mailman
MemberTasuta esimese korra kampaania oli vist ainult novembrikuus (admin ütles vähemalt nii).Täna veel isegi november ja eile oli kohe kindlasti . Äkki said Spartas tüssu ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 30, 2008 at 7:51 p.l. #172935tarmzz
MemberTäna veel isegi november ja eile oli kohe kindlasti . Äkki said Spartas tüssu ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei ma ise käisin ka eile ja tasuta ..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga jah mõtlesingi seda, et homsest enam vist ei ole seda kampaaniat..
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.