Kus joosta talvel?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Kus joosta talvel?
- This topic has 7 replies, 7 voices, and was last updated 17 years, 1 month tagasi by
Vägivaldur.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 6, 2009 at 8:45 p.l. #16061
Anonüümne
GuestTere
Olen kirglik metsajooksu armastaja. Nüüd aga olen vahepeal Tallinnasse kolinud ja seetõttu ei tea, kuhu jooskma minna. Muidu soojemate ilmadega käin Pirita terviseradadel, aga kui ikka kõva miinus on väljas, teeb seal jooksmine kasu asemel hoopis kahju. Seega, kas Te teate soovitada Tallinnas mõnda spordihalli, kus oleks hea staadion, millel saaks lihtsalt selliseid jooksuringe teha või on Teil muid nippe, kuidas miinuskraadidest jagu saada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?jaanuar 6, 2009 at 8:46 p.l. #178241ras-
MemberTereOlen kirglik metsajooksu armastaja. Nüüd aga olen vahepeal Tallinnasse kolinud ja seetõttu ei tea, kuhu jooskma minna. Muidu soojemate ilmadega käin Pirita terviseradadel, aga kui ikka kõva miinus on väljas, teeb seal jooksmine kasu asemel hoopis kahju. Seega, kas Te teate soovitada Tallinnas mõnda spordihalli, kus oleks hea staadion, millel saaks lihtsalt selliseid jooksuringe teha või on Teil muid nippe, kuidas miinuskraadidest jagu saada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?pane end soojalt riide

mind pole veel miinused kohutanud. kuigi üle -15ne pole mõtet jah, raske hingata
:jaanuar 6, 2009 at 9:05 p.l. #178245poweroravake
MemberOn olemas nt Lasnamäe kergejõustikuhall http://www.tsh.ee/est/817/.
jaanuar 6, 2009 at 9:20 p.l. #178247MõmmiLiis
MemberMa olen leevendust saanud jõusaalis lindil jooksmisest. Kuigi, jah, päris samaväärne see pole ja võtab veidi harjumist.
Mulle on aga sobinud seetõttu, et lindil saab määrata ühtlase tempo, mis on abiks pulsi hoidmisel ja südame treenimisel. Metsas kipun aga kihutama
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 7, 2009 at 6:43 e.l. #178263Alfonze
MemberIse ka kord nädalas teen jooksu treadmillil, pleier pähe ja 45-50 min läheb lennates. Kevadepoole asendan selle päeva looduses jooksmisega muidugi. Aga tallinna kandis on suhteliselt häid metsi linna servades, nagu Pirita, Harku jne. Keset linna vast miskid staadionid.
jaanuar 7, 2009 at 8:57 e.l. #178273Erts
MemberMina käin Hiiu metsas jooksmas hea 4km rada ainult ,et jube jääs on hetkel, sai ring ära joostud ja ainult korra käisin perseli! muidu väga mõnus.
jaanuar 7, 2009 at 1:33 p.l. #178301nadel
Memberega väljas jooksmisel pole ju midagi viga kui tõesti pole -25 kraadi, aga muidu saab jah kolmes spordihallis(lasnamäe-, kalevi- ja audentese-) suhteliselt väikese raha eest joosta
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 7, 2009 at 3:08 p.l. #178321Vägivaldur
MemberMina soovitaksin teekonda: saun-jääauk-saun
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.