Kurgumandlid
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » Kurgumandlid
- This topic has 152 replies, 53 voices, and was last updated 14 years, 1 month tagasi by
kuuliks.
-
AutorPostitused
-
august 20, 2008 at 12:24 p.l. #163619
Stackhouse
MemberEdu paranemisel!!!
Ole siis ettevaatlik ja ära palju pinguta, et mandliverejooks ei tekiks.
august 21, 2008 at 6:51 p.l. #163831marjasha
MemberMul paranes 2,5 nädalaga. Esimene nädal kõige hullem- põhimõtteliselt iga 4 tunni järelt valuvaigisti, öösel ei võtnud, kuna ei tahtnud ennast päris ära ka mürgitada nendega, siis olingi kella neljast hommikul üleval kui eelmise rohu toime üle läks, sellist põrguvalu pole vist elusees tundnud. Hommikul jälle valuvaigisti, et süüa saaks ja siis magasin poole päevani. Kaks nädalat sõin ainult vedelat ja jahedat, jõhker väsimus ja võhm väljas koguaeg, vähemalt sain süümepiinadeta lebotada terve see aeg
“>. Trenni läksin 3 nädalat peale oppi, enesetunne oli väga hea ja jõud tuli väga kiiresti tagasi. Nüüd, kaks aastat hiljem tunnen, et elukvaliteet kõvasti parem, pole pidevat väsimust, võhma on kõvasti rohkem ja ei pea enam oma alaliselt mädanevate ja sügelevate mandlite pärast piinlema. Oleks kauem viivitanud, siis ilmselt oleks tervisega juba tõsisemad jamad.august 21, 2008 at 7:30 p.l. #163846Stackhouse
MemberÜtleks ka, et need piinad tasusid ära. Aasta tagasi lõigati ära ja enesetunne on kõvasti paranenud kui võrrelda eelmiste aastatega!
august 21, 2008 at 8:47 p.l. #163865rms
MemberTäna 4nda päeva lõpp ja valu läheb aina hullemaks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
“>Olukord täpselt nagu üleeemisel postitajalgi …tablette võtan 4 h tagant,vahel isegi öösiti,kuna ärkad öösel üles tänu päeval magatud tundidele ja põrguvalu peal …
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Peale jäätise pole midagi saanud veel muud süüa…
Täna tegin edusamme ja jõin esimese tassi joogi jogurtit
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuid vahel keset päeva on kõht ikka suht krampis näljast…Aga enda ila neelamisest on juba põrguvalu rääkimatta toitumisest…Jäätis on ainuke mida hetkel süüa ,kuna see külm ja võtab neelates suurema osa isegi valust ära
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 21, 2008 at 10:25 p.l. #163870marjasha
MemberJõudu Sulle paranemisel, varsti juba kindlasti palju parem! (kas lahustuvaid valuvaigisteid oled proovinud? Taletti päris valus kindlasti neelata praegu). Kui valu lõpuks üle läheb, siis alles tunned, et kogu see kannatus oli seda väärt
“>august 22, 2008 at 5:02 e.l. #163873Stackhouse
Memberütleme nii, et 2 nädalat on valus ja siis läheb läheb iga päevaga märgatavalt paremaks! Vähemalt mul oli nii… Aga muidugi kõige hullemad on esimesed 5 päeva vast ikka.
august 22, 2008 at 5:55 e.l. #163874Samakamees
MemberKuidas teil nii kaua ja tugevalt valutab ? Ma sõin 5ndal päeval juba tahket toitu
“> Valuvaigisteid ei võtnud ka kordagiaugust 22, 2008 at 6:18 e.l. #163879Stackhouse
Memberei usu mina, et nii kergelt sul ka läks
“>august 22, 2008 at 7:52 e.l. #163892marjasha
MemberKui mina oleksin pidanud ilma valuvaigistiteta olema terve selle aja, siis ilmselt oleksin ma lolliks läinud ja kusagilt alla hüpanud
“> Ja tahke toit oleks ilmselt nii alguses haavad lahti tõmmanud…august 22, 2008 at 10:48 e.l. #163906Aken
MemberEi soovita ka oma neere rikkuda suurte valuvaigistite kogustega. Mina võtsim max 1-2 tabletti päevas, polnud midagi nii kannatamatut. Neljandal päeval sõin vaikselt pizzat. Kõige valusam oli kuskil 5 või 6 päev, kuid ka siis sain 1-2 solpadeiniga hakkama. Opist on nüüd 2 kuud möödas ja kaotatud kilod ja jõud on tagasi.
august 22, 2008 at 11:44 e.l. #163908Pihiisa
MemberMul oli mai keskel . Ei olnud niipiinarikas see nagu siin mõnel . Valuvaigisteid võtsin väga vähe ja pärast esimest päeva oli jäätisest kopp ees
“> .Tahket toitu sai mingi 5-6 päeva hiljem vaikselt sööma hakata .Vere oksendamist ega midagi sellist polnud ,ainuke asi mis jube oli , oli mingi hirm peale oppi narkoosist ärgates
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 22, 2008 at 2:36 p.l. #163921Samakamees
Memberei usu mina, et nii kergelt sul ka läks
“>läks läks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ainult ma ei saa aru miks arstid jogurti palatisse toovad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Seda ei saa ju kuidagi juua , nii paks. Ma kaanisin piima ja sõin pasteeti esimesed päevad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 3ndal päeval närisin ühe vorstisaia ära , oiii kui hea see maitses .august 22, 2008 at 3:03 p.l. #163922rms
Memberjäätist siiani ise koguaeg…
4ndal päeval sai üks tass joogijogurtit ka
täna 5es päev ja ühe sefiiri suudsin ka ära süüa
“>august 22, 2008 at 7:53 p.l. #163935Stackhouse
Memberma sõin keedumunasid lõpuks.. krt oli hea.. aga igasuguseid toite igatsesin küll, isegi unes nägin
“>august 24, 2008 at 6:18 p.l. #164091rms
MemberTäna 7nda päeva õhtu,2 x verejooks olnud…hommikul sülitasin 200 ml tassitäis paksu verd ja õhtu,nüüd tunni aja eest oli ka,kraanikauss oli jubedalt paksu täis ..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja pole ikka veel jäätistest kaugemale eriti jõudnud,kui külmkappi jäätise järgi lähen,siis näen seal igast huvitavaid asju ja selline tahtmine tuleb peale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Enamustel lugedes oli 4-6 ndal päeva verejooks ära,mul 7ndal päeval ka veel ja haavakattusi on endiselt veel kõvasti alles
“> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.