Kuradi tüdrukud:D
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Kuradi tüdrukud:D
- This topic has 17 replies, 15 voices, and was last updated 19 years, 8 months tagasi by
klubikas.
-
AutorPostitused
-
mai 29, 2006 at 6:59 p.l. #7770
antonhansen
MemberMa olen täitsa kuri. Ükspäev käisin koolis kehalise tunni ajal jõusaalis. Tulevad siis sisse 3 klassiõde ja hakkavad ajama mingit mõttetut iba a la “Kuidas sa jõuad seda kangi tõsta, mina küll ei jõua”. Nad ise ei vinna tõenäoliselt viiekilost hantlitki üles. Teema mõte oleks siis see et tänapäeval on naised nõrgad, keskenduvad ainult saledusele, aga lihast pole neil üldse. Mulle ei meeldi ka naiskulturistid (teine äärmus), aga selline anoreksiale kalduv saledus ei ole ka midagi väärt.
mai 29, 2006 at 7:07 p.l. #84595theONE1
MemberJa mis teema sa siin nüüd siis püstitasid?Äkki tõstataksid siis juba küsimuse üles!
??:”>mai 29, 2006 at 7:09 p.l. #84597Annika Pärtel
MemberValesid tüdrukuid siis vaatad
??:”> Naistest rääkides, siis no…15-aastased seda ka ju veel ei ole, on nii?http://forums.amazon.ee/index.php?showtopic=7850
Ja…viisakus-viisakus! Foorumis me ei vannu.
mai 29, 2006 at 7:17 p.l. #84602Vahue
MemberOh sina antonhansen – vana tohm – kas sa siis tõesti ei saanud aru, et sinu klassiõed lõid sulle külge? See kangijutt oli kompliment, sinu jõu ülistamiseks. Aga sina ei taibanud vestlust edasi arendada ja nüüd oledki vanapoiss.
??:”>mai 29, 2006 at 7:26 p.l. #84603kaiv
MemberSellised teemad võiks blogisse jätta .
??:”>Või kui tahad teada, kuidas sellest lahti saada ,et tüdrukud sind enam ei vaataks ega imetleks ?
mai 29, 2006 at 7:39 p.l. #84608Andreaz
Member
??:”>Oh sina antonhansen – vana tohm – kas sa siis tõesti ei saanud aru, et sinu klassiõed lõid sulle külge? See kangijutt oli kompliment, sinu jõu ülistamiseks. Aga sina ei taibanud vestlust edasi arendada ja nüüd oledki vanapoiss.
mai 29, 2006 at 7:50 p.l. #84613tõstuk
Member
??:”> siis tuleb ütelda : ” oota kui ma veel soojaks saan ! ”
mai 29, 2006 at 8:50 p.l. #84626taks
Memberennast kiitmast ma ei väsi, kui ka väsin siis puhkan ja kiidan jälle edasi!
mai 29, 2006 at 9:57 p.l. #84634Alexander Andrusenko
Moderatorja kes ütles, et noored tüdrukud peavad tugevad olema?
mai 30, 2006 at 5:46 e.l. #84640kame
Moderatortüdrukud tegid komplimendi ja poiss ei saa aru!
??:”>kui küsitakse et kuidas jõuad, siis vasta , et ikka tänu trennile!
mai 30, 2006 at 7:04 e.l. #84609bohemianrhapsody
MemberMa olen täitsa kuri. Ükspäev käisin koolis kehalise tunni ajal jõusaalis. Tulevad siis sisse 3 klassiõde ja hakkavad ajama mingit mõttetut iba a la “Kuidas sa jõuad seda kangi tõsta, mina küll ei jõua”. Nad ise ei vinna tõenäoliselt viiekilost hantlitki üles. Teema mõte oleks siis see et tänapäeval on naised nõrgad, keskenduvad ainult saledusele, aga lihast pole neil üldse. Mulle ei meeldi ka naiskulturistid (teine äärmus), aga selline anoreksiale kalduv saledus ei ole ka midagi väärt.Ma arvan, et need tüdrukud mõnitasid sind. Nad käivad ise kogu aeg saalis ja suruvad sinust poole rohkem rinnalt. Pärast läksid nad sealt minema ja irvitasid pihku.
??:”>mai 30, 2006 at 9:54 e.l. #84651veinikaarija
MemberMul klassiõed ajavad umbes samasugust juttu. Ma ei oska neile midagi erilist vastata ka.
mai 30, 2006 at 10:58 e.l. #84655daemonium
MemberMul klassiõed ajavad umbes samasugust juttu. Ma ei oska neile midagi erilist vastata ka.On kaks varianti,mis aitavad:
1.Söö end paksuks,siis jätavad rahule.
2.Jäta trenni tegemine katki,et aasta pärast suruksid vaid harjavart – siis jätavad kah rahule
??:”>mai 30, 2006 at 11:15 e.l. #84656Alexander Andrusenko
Moderatorvõi siis ütle, et see pole üldsegi mitte suur raskus. Onu Dima tõstab kaks korda rohkem! Siis lähevad onu Dimat vahtima ja sinu jätavad rahule.
mai 30, 2006 at 2:23 p.l. #84670veinikaarija
Membervõi siis ütle, et see pole üldsegi mitte suur raskus. Onu Dima tõstab kaks korda rohkem! Siis lähevad onu Dimat vahtima ja sinu jätavad rahule.Mul pole selle vastu, et nad vaatavad midagi, kuid nad hakkavad lolli juttu suust välja ajama.
Aga elab üle
??:”>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.