Kunstnikuks peab sündima
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Kunstnikuks peab sündima
- This topic has 37 replies, 24 voices, and was last updated 16 years, 3 months tagasi by
Sakurai.
-
AutorPostitused
-
november 7, 2009 at 2:13 p.l. #232978
BRIKI
MemberWow…lihtsalt wow. Pole varem näinud midagi sellist ja see naine on tõesti andeksas.
november 7, 2009 at 3:47 p.l. #232990Xero
MemberNjaaa, väga omapärane ja ilus lugu, mis ta joonistas. Tõeline talent ! Kunst on kunstis kunsti näha..
november 7, 2009 at 5:13 p.l. #233004Sakurai
MemberTeema pealkiri on vale. 99% joonistamisest, maalimisest on õpitav. Talendiga sündinud inimesed õpivad kiiremini lihtsalt.
november 7, 2009 at 5:23 p.l. #233005Mart Muru
MemberTalendiga sündinud inimesed õpivad kiiremini lihtsalt.Väga õige
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 7, 2009 at 6:33 p.l. #233023Alexander Andrusenko
ModeratorTeema pealkiri on vale. 99% joonistamisest, maalimisest on õpitav. Talendiga sündinud inimesed õpivad kiiremini lihtsalt.Sa võid õppida maalriks ja kutsuda enda värvitud seina kunstiks. Michelangeloks, Daliks või da Vinciks ei õpi sa mitte kunagi. Selleks peab sündima.
november 7, 2009 at 7:54 p.l. #233030matroxx
Memberjust nimelt sündima.kunsti väljendatakse läbi joonistamise lihtsalt.käsi on on lihtsalt vahend millega seda edasi kanda.
inimene kel pole kaasaantud annet võib joonistada küll visuaalselt perfektse pildi kuid tööl puuduks ikka mõtte ning omapära.
november 7, 2009 at 8:56 p.l. #233038v6sa1991
MemberVäga ilusasti joonistas ikka.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise pole eriline joonistaja, ega õpiks sellist asja elusees ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 7, 2009 at 10:47 p.l. #233047Bulletproof
MemberVäga ilusasti joonistas ikka.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ise pole eriline joonistaja, ega õpiks sellist asja elusees ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sama siin. mul juba käekiri nii jube, et ei kannata mingit kriitikat, joonistamisest rääkimata.
november 8, 2009 at 1:15 e.l. #233054Sakurai
MemberSa võid õppida maalriks ja kutsuda enda värvitud seina kunstiks. Michelangeloks, Daliks või da Vinciks ei õpi sa mitte kunagi. Selleks peab sündima.Sa väidad hetkel midagi, milles sa kindel ei saa olla. Milleks? Tean päris paljusid inimesi kes on nullist õppinud joonistama, samuti ka mina, niiet annet ei pea olema. Loomulikult on ilma andeta inimesel võimatu olla sama imeline nagu tuntud kunstnik, kuid, et joonistada, maalida nauditavaid pilte, ei pea sündima geeniusena.
november 8, 2009 at 1:47 e.l. #233055vend vähk
ModeratorAnne on eriline kingitus emakese looduse poolt ükskõik millises loomingulises töös ja ka spordis. Oleme ju kõik näinud saalides teinekord noori mehi, kes arenevad ulmelise kiirusega ja samuti oleme näinud ka neid, kes on aastaid, aastakümneid treeninud, toitumist jälginud jne, aga visuaalselt ei ole nende aastatega eriti midagi muutunud. Kunstiga sama. Ma olen lõpetanud Tartu Lastekunstikooli ja samuti Tartu kunstikooli, aga sellist tunnetust nagu sellel tüdrukul selles videos on, ei saavuta mina mitte kunagi. Olen ennegi näinud inimesi, kes ei ole kunagi üheski kunstitunnis käinud, aga joonistavad väga hästi. Paljudel juhtudel andekad ise ei tea, et nad andekad on. Kui teised teile ütlevad, et te tõesti milleski väga andekad olete, siis andke tuld ja ärge raisake seda jumalakingitust niisama!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõned minu tööd, kes veel näinud ei ole:
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 8, 2009 at 8:51 e.l. #233072Lev
Membernovember 8, 2009 at 9:04 e.l. #233074Mart Muru
MemberVäga hea!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hakkame nüüd kõik oma joonistusi siia laksima
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Oleks põnev vaadatanovember 8, 2009 at 9:12 e.l. #233075Sakurai
MemberVäga hea!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Hakkame nüüd kõik oma joonistusi siia laksima
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Oleks põnev vaadataMiks mitte
november 8, 2009 at 9:31 e.l. #233078Alexander Andrusenko
ModeratorSa väidad hetkel midagi, milles sa kindel ei saa olla. Milleks? Tean päris paljusid inimesi kes on nullist õppinud joonistama, samuti ka mina, niiet annet ei pea olema. Loomulikult on ilma andeta inimesel võimatu olla sama imeline nagu tuntud kunstnik, kuid, et joonistada, maalida nauditavaid pilte, ei pea sündima geeniusena.Ma ei öelnud, et joonistama ei saa õppida. Saab. Raske tööga saab nii mõndagi saavutada ka siis, kui erilist annet ei ole. Väga kaugele aga nii ei jõua. Maailmakuulsaks kunstnikuks puhtalt raske tööga sa ei saa, kui sul selleks eeldusi ei ole. Õppimine siin ei aita.
PS: See Imre Mona Lisa on päris vaimukas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 8, 2009 at 10:16 e.l. #233090Sakurai
MemberMaailmakuulsaks kunstnikuks saab kui hästi joppab.
Valge ruut mustal taustal ja vastupidi on ju väga kuulus ja kallis. Aga see ei ole kunst minuarust.
E: Mida ma tahtsin öelda on see, et maailmakuulsaks saada ei pea olema annet, vaid piisavalt inimesi kellele su rõvedused meeldivad.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.