Kuna on spordisaalis kõige vähem rahvast?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Kuna on spordisaalis kõige vähem rahvast?
- This topic has 8 replies, 7 voices, and was last updated 10 years, 7 months tagasi by
priibe.
-
AutorPostitused
-
juuni 29, 2015 at 12:17 p.l. #26630
Anonüümne
GuestTere? Millises spordisaalis käite? Kas käite hommikul, lõunal või õhtul?
Kuna on kõige vähem rahvast? Kas leidub ka selliseid, kes teevad trenni(basseinis või jõusaalis) nt väga vara(kui saal alles lahti tehakse)?
juuni 29, 2015 at 1:32 p.l. #381805DarkCloud
MemberKäin Tartu Ülikooli spordiklubis ning hetkel töögraafiku tõttu õhtul. Ise olen muidu hommikusem treenija ning kogemus ütleb, et hommikuti (~10-11 paiku) on saalides kõige vähem rahvast tööpäeviti.
Olen ka mõned korrad varem saali sattunud, näiteks 7 paiku, kuid siis on kellaaja kohta üllatavalt palju inimesi saalis, muidugi õhtuste ning lõunaste aegadega võrreldes siiski vähem.
juuni 29, 2015 at 2:34 p.l. #381806Aimar Kuusnõmm
MemberMinu arvamus on see, et enamus inimesi käivad õhtul sest päeval tööl. Kõige vähem rahvast käib aga suvel ja laupäevad on tavaliselt sellised kus väga vähe rahvast(suvel)
juuni 29, 2015 at 3:08 p.l. #381808Varajane
MemberTartu eedenis on hommikuti 7-9 vahel harva üle 4-5 inimese saali peale. Pole harv juhus olnud kui 1-2 ainult kohal. Ise käin just hommikuti töö tõttu kuna õhtul on väsimus ja muud toimetamised perega jne.
juuli 2, 2015 at 10:02 e.l. #381871priibe
MemberSuveti on vähem rahvast, siis on kas tööl või puhkusel. Samas sügiseti läheb trall lahti jälle ja siis pole vahet mis kell sa lähed.
juuli 2, 2015 at 11:05 e.l. #381872Invention
MemberSuveti on vähem rahvast, siis on kas tööl või puhkusel. Samas sügiseti läheb trall lahti jälle ja siis pole vahet mis kell sa lähed.
No ikka on küll. Kell 10-11 on ikka kümnetes kordades vähem inimesi, kui on õhtul peale tööd…
juuli 2, 2015 at 2:11 p.l. #381873seenjor
MemberMinu arvamus on see, et enamus inimesi käivad õhtul sest päeval tööl. Kõige vähem rahvast käib aga suvel ja laupäevad on tavaliselt sellised kus väga vähe rahvast(suvel)
Mõnedel veab, saavad ka nädalavahetusel trenni teha.
Paides pani spordihall suveks laupäeval ja pühapäeval uksed kinni.
Eelmine nädal piirduski mul kahe trenniga, esamaspäev ja neljapäev.
23. ja 24. oli ka kinni ja reedel pikk tööpäev ( startisin 6.15 ja koju sain 20.00) peale mida ei suutnud enam trenni minna. Laup. ja pühap. jälle kinni.
Mina käin ikka võimalusel hommikupoole siis on vähem rahvast. Meil on ka kangide defitsiit ( kuue pingi kohta neli )
juuli 2, 2015 at 4:20 p.l. #381874Annika Pärtel
MemberTallinnas Freshis käin ja enamasti hommikupoole või päeval (parim aeg ikka miski 11-12 ajal). Tihti olen ainsana saalis, või on 1-2 inimest veel peale minu, ja kuna viimasel ajal käin taas koos pisipojaga, siis on vabalt ruumi ta kasvõi keset saali mati peale kõhuli mängima panna- kedagi ei sega. Õhtuti üldiselt väldin saaliskäiku, sest rahvast on palju, lapsega siis minna ei taha, toimuvad samaaegselt mitmed trennid ja kohati tekib masinate-kangide taha ka järjekordi. Õhtuks olen üldiselt ka juba väsinud ja suurt midagi teha enam ei jaksa, trenn pole see, mis olla võiks.
juuli 4, 2015 at 2:46 p.l. #381911priibe
MemberNo ikka on küll. Kell 10-11 on ikka kümnetes kordades vähem inimesi, kui on õhtul peale tööd…
Oleneb kus sa käid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, ma võin öelda, et näiteks Solarise My-s suht vähe rahvast käib, kuna enamus linnas elajad külastavad Viru.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.