kümnevõistlus
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » kümnevõistlus
- This topic has 13 replies, 4 voices, and was last updated 20 years, 2 months tagasi by
vasar.
-
AutorPostitused
-
november 4, 2004 at 1:21 p.l. #3099
Anonüümne
GuestTegelen esimest aastat kümnevõistlusega ja tahan teada, kui palju ma peaksin kreatiini päevas tarbima. Eesmärk on kiirust ja tervaust juurde saada. Treenin 4-5 korda nädalas, hetkel üldfüüsiline ettevalmistus, st käin jooksmas ja jõusaalis. Ja kas valke peaks ka tarbima nagu kulturistid või teeb see lihase aeglaseks?
Tänud
november 4, 2004 at 2:19 p.l. #41657asner
MemberKui sa tegeled kümnevõistlusega alles esimest aastat siis võid kreatiini võtta või mitte võtta, oluliselt kiiremaks ja teravamaks sa sellest ei saa. Kiirus ja teravus tulevad ikkagi spetsiaalsete harjutustega. Rebimine, lõikude jooksmine, kõikvõimalikud hüpped, venitused, kuulide ja pallide loopimine jne jne. Kui tegeled alaga esimest aastat võid tegelikult jõusaali üldse mitte minna! Et kergejõustikus põhi alla saada, selleks ei ole vaja jõusaalis käia… see tuleb alles hiljem. Kümnevõistluses ei ole kõige olulisem jõud vaid pigem koordinatsioon ja alade tehnilise sooritamise oskus! Ja kõige alus on jooks!
Neid jõumehi on kümnevõistluses nähtud küll ja kaugele nad ei ole siiani jõudnud:) Nii et ära pabista kreatiini pärast… on palju olulisemaid asju kui kreatiin! Head harjutamist!
november 5, 2004 at 11:20 p.l. #41705raider
MemberVana üldse ise oled ?
et põhja alla soovitan väga palju tegeleda igast erinevate aladega
näitex mängida palju jalgpalli ..treenib väga hästi jalgu ( teeb tugevamax jne

kus üldse treenid. on ka treener olemas ?
november 8, 2004 at 10:07 e.l. #41791pelmeen
Member25 olen
jalkat mängingi hoolega, terve hooaeg 2es liigas seljataga
Treenerit pole, käin praegu metsas jooksmas, kossu mängimas ja jõusaalis, üritan omapäi hakkama saada, otsin internetist materjali jne(iga ettepanek on teretulnud). Suvel tegin pooljuhuslikult ühe kümnevõistluse ja kogunes üle 5000 punkti, sealt jäi okas hinge, et mis oleks kui alade tehnikat ka oskaks ja oleks õiged naelikud ja heitesussid.
Kreatiini mõtte olen maha matnud ja panen jookmisele rohkem rõhku.
november 8, 2004 at 10:16 e.l. #41792raider
MemberMõned lingid kust saad infot:
heite alade trenni kohta saad infot:
http://www.discusthrow.com/forum ( registreerides näed postitusi jne )
eestlaste 10se weeb on
< kirj siin näitex Enn Endjärvele < enn@ekjl.ee vist oli adre
ja küsi kust saax mingeid 10se treeningplaane
praegusex kõik !
november 8, 2004 at 1:14 p.l. #41795asner
MemberOlles ise ex mitmevõistleja võin julgelt öelda, et kõige alus on ikkagi sprint:) Nii et anna aga minna! Heitealade tehnika kohe pealt otsi kindlasti mõni treener üles, või siis mine kuskile halli ja vaata kuidas härrad tehnikat teevad. Sealt jääb palju külge. Ja muidugi võistelda erinevatel aladel palju. Sealt tulevad oskused.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 8, 2004 at 6:59 p.l. #41804raider
Memberjap hästi palju tuleb sprinti teha. lõigud lõigud kõigud
mõõdukalt ka kerge kangi trenn( hüpped kangiga jne )
november 9, 2004 at 11:45 e.l. #41824pelmeen
MemberTean jah seda sprindi tähtsust, käsivõtuga jooksin sadat 11,7, sealt loodangi suurt edasiminekut, pole varem lõike jooksnud. Proovisin trennis pikki lõike joosta, need tapsid täitsa ära, vist oli tempo liiga kiire.
Alade tehnika jätab kõvasti soovida, kuuli panin võistlusel 10.50, tegin sügisel mõned trennid ja 12.50 oli stabiilselt käes. Hakkasin spin-tehnikaga tõukama ka, seal näen veel kõvasti varu, sest seda on ilma kõrvalseisja näpunäideteta raske õieti teha. Kõikide teiste aladega on sama seis, isegi kaugust ei saa ilma harjutamiseta selgeks:)
aga tänud soovituste eest, eks ma annan teada, kuidas arenen
november 9, 2004 at 12:17 p.l. #41826raider
Membermul veel küsimus ?
kus sa talvel treenid ?
või üldse
november 10, 2004 at 6:23 e.l. #41841pelmeen
MemberMa ei tea veel, kas talvel Lasnamäe hallis või Tallinna spordihallis, Lasnamäe on lähemal. Esialgu otsin soodsalt naelikuid ja heitesusse, ei oska midagi soovitada?
november 10, 2004 at 9:25 e.l. #41845raider
Membernorm. ma ise pesitsen lasnamäe hallis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> enamastikle ma tean, et adit toob maale üks vend veel
ja tema käest sõbrad väga odavalt saanud asju
üks sai näitex tossud 1200krooniga muidu 2500kr
ja ühed mega kõvad adi sprindi omad 700kr muidu 1900kr oli hind
aga ma uurin ta kontakt andmeid.
ise muidu Nike mees
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 10, 2004 at 12:11 p.l. #41861pelmeen
MemberVäga hea, Raider, saan siis heitealadel sinu peale loota, kui talvel ketast võrku loopida, peaks suvel 40 ära panema.
november 10, 2004 at 12:19 p.l. #41862pelmeen
MemberKuidas õhtustel aegadel Lasnamäel on, ruumi ikka jagub? Ma pole seal kunagi käinud, mis täpne aadress on?
detsember 10, 2005 at 6:58 p.l. #64081vasar
Memberkust saaks osta häid aga odavaid heitesusse?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.