Olen viimasel ajal enda juures täheldanud järgmist: jalgu ei treeni, jala ümbermõõt ei vähene (1,5cm tuli isegi juurde….arvan, et rasva arvelt), ülakeha treeningus jääb nädal vahele, ümbermõõdud vähenevad silmnähtavalt. Tigedaks teeb selline asi. Oskab keegi öelda, milles asi ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Olen viimasel ajal enda juures täheldanud järgmist: jalgu ei treeni, jala ümbermõõt ei vähene (1,5cm tuli isegi juurde….arvan, et rasva arvelt), ülakeha treeningus jääb nädal vahele, ümbermõõdud vähenevad silmnähtavalt. Tigedaks teeb selline asi. Oskab keegi öelda, milles asi ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Jalad saavad päevad läbi rohkem vatti. Viska mõneks ajaks jalad seinale ja näed, kuidas mõõt kahaneb.
Kui sa vähegi liikuv inimene oled ( kõnnid jala, sõidad jalgrattaga vms), siis jalad saavad ikka ju koormust, nii lithne ongi. …samas, nt kõndides tolkneb ülakeha niisama…kui sa just pidevat kätelkõndi ei harrasta ” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>