Skip to main content

kumb on tõhusam

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » kumb on tõhusam

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
    lcartine
    Member

Üks küsimus asjatundjatele,et kumb neist toodetest on parem lihase üles töötamiseks,kas hard fast universaal,või hot sauce universaal või siis gain fast.oLEN PALJUSID PROOVINUD TAHAKS MIDAGI UUT JA MÕJUVAMAT.TÄNAN.

Sacatini
    Member

Oled langenud nende super todulisantite reklaami ohvriks, mis lubavad sul saada selliseks ( siis on mingi põku pilt tavaliselt kõrval, kes juba 15a trenni teinud), ei pea muud tegema, kui vaid seda sööma ja no et seda muret ei oleks et liiga vähe võtad, siis võta ikka julgelt – ja varsti siis osta uus purk. Ise olin ka alguses sellistest asjadest asartis, kuid mida ega edasi on läinud, seda skeptilisemalt ma selllistesse asjadesse suhtun. Olen teinud endale selgeks et on kolm asja: mees, kang ja tahtejõud – siit saab kõik alguse. Kui tahd ikka tulemusi ka saavutada siis väga suurt tähelepamu pööra toitumisele: vaata et ikka saaksid normi 2g perkeha kg peale kätte ning umbes 6-7g süsivesikuid ning sõltuvalt sinu kehatüübist umbes 1 gr rasva. Ja alles nüüd, kui oled veendunud et sööd piisava koguse valku, seda jaotatuna 5-6 väiksemaks söögikoguseks päevas, kus üks söögikord koosneb umbes 30-35 grammist valgust siis hakkame rääkima toidulisanditest. Miks on üldse neid vaja ja millal ja kui suures koguses neid võtta? siin astubki mängu sinu toitumistasakaal ehk siis kui sa ei sa piisavalt valku kätte tavatoidust siis lisa toidulisandeid. see ei tähenda seda, et sa ei peaks neid üldse võtma. kui toitumine korras on. KINDLASTI võta üks valgushake umbes 10-15 min pärast trenni, mis oleks hüdrolüüsitud, siinkohal soovitan Protein No1 ning lisaks veel 40-50g süsivesikuid, mille saada kätte glükoosist/fruktoosist/dekstroosist. Joo see siis ära ja mine koju ja 1h-15.h pärast trenni söö korralik kõhutäis, mis sisaldaks vajaliku koguse valke süsiveikuid ja rasvu. Vot selle pärast trenni toidukorral soovitan süüa niipalju kui kõht täis saab, sest just see toidukogus ja selle tähtsus on minu jaoks esmatähtis – ehk siis tesisõnu kui sa ei söö, sa ei kasva ja võib hakata hoopis taandareng. Tegelikult on see lihase kasvatamine oma kunst, mida peab valdama. See oli vaid üks väike osa sellest kunstist. Teise ja sama tähsta osa moodustab treening, kuid sellest ehk räägime mõni teine kord siis

Ühesõnaga siis püüdsin oma jutuga näidata seda, et need lihtlabased reklaamid toidulisanditest ja seal antud lubadustest ( näit: vähemalt 3kg massi võtad sa selle purgiga juurde – ehk saadgi kuid luban et seal 70% sellest nn. massist on puhas rasv) ei piisa et kasvatada lihast. Tee trenni ja söö ja küll need tulemused ka tulevad või siis tulemata ei jää nad kindlasti. Edu soovides sulle meie tuleviku kulturismi lootus….

ercman
    Member

rohkem trenni, siis kasvad kasvõi pudru peal, muidugi kunagi tuleb piir, kust üle saamiseks tuleb igasugi valke kreatiine sööma hakata

todulisanditest on vähe abi kui trenni ei tee, (ma ei tea mudugi palju saa trenni teed või ei tee)

edu.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.