Kumb on kõvem mees: Kiivikas või Ader?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » Kumb on kõvem mees: Kiivikas või Ader?
- This topic has 11 replies, 9 voices, and was last updated 17 years, 3 months tagasi by
Alexander Andrusenko.
-
AutorPostitused
-
november 4, 2008 at 10:37 e.l. #15476
vend vähk
ModeratorTore, et enne kulturismivõistlust ka meedias väike mull üles puhutud on:
Reklaam igal juhul toimib
november 4, 2008 at 11:24 e.l. #170977builder
Membereks siis arvata järgmine hooaeg ott näitab tantsusaates,kes kövem mees on
november 4, 2008 at 11:30 e.l. #170979gmaster
MemberKõva promoandmine käib

november 4, 2008 at 12:45 p.l. #170984Samakamees
MemberJälle hakkab mingi võrdlemine…
november 4, 2008 at 1:00 p.l. #170985Jumal666
MemberLas l2hevad poxiringi,siis saab teada!!!
november 4, 2008 at 1:03 p.l. #170986hunter
Membernad on minuarust kaks erinevat karakterit, kulturism ja klassikaline kulturism? Vabandust, kui eksin, aga Ader langeta väheke ego . See ei tee sinust kõvat meest veel, kui tantsulaval kõvasti hiilgad ja igas saates su rinnalihastest räägitakse. No offense, mis on tunnustamist väärt seda tuleb tunnustada ja ma ei ole kade, kuigi ära ise ei ütleks ära sellisest kehast. Mina arvan, et keda võrrelda on Kalmus ja Kiivikas, aga Ader sina oled mulle küll tundmatu selles vallas. Võimalik jah, et minu teadmises kulturismi vallas on väiksed, aga Eesti tipud on Kalmus ja Kiivikas seda ma tean kindlasti. Hüva leili!!
november 4, 2008 at 1:05 p.l. #170988ras-
MemberErts
Member“Kirjutab kroonika”
november 4, 2008 at 1:34 p.l. #170993Alexander Andrusenko
Moderatornad on minuarust kaks erinevat karakterit, kulturism ja klassikaline kulturism? Vabandust, kui eksin, aga Ader langeta väheke ego . See ei tee sinust kõvat meest veel, kui tantsulaval kõvasti hiilgad ja igas saates su rinnalihastest räägitakse. No offense, mis on tunnustamist väärt seda tuleb tunnustada ja ma ei ole kade, kuigi ära ise ei ütleks ära sellisest kehast. Mina arvan, et keda võrrelda on Kalmus ja Kiivikas, aga Ader sina oled mulle küll tundmatu selles vallas. Võimalik jah, et minu teadmises kulturismi vallas on väiksed, aga Eesti tipud on Kalmus ja Kiivikas seda ma tean kindlasti. Hüva leili!!
november 4, 2008 at 2:07 p.l. #170994hunter
MemberMiks Kalmust võib Otiga võrrelda siis? Kalmus on ka klassik ju.Ma olen kuulnud ja näinud nendest isiksustest lihtsalt. Kalmus võiks vabalt kulturismis ka ilma teha ma arvan. Ma pole Kiivika fänn ültsegi, aga lihtsalt nii poleks ilus öelda Argo poolt. Lustlik on vaadata kuidas sport võib enesehinnangu üles tõsta.
november 4, 2008 at 2:34 p.l. #170997spencer
Memberhunter kas sa ei ole mõelnud et see võis sõbralik nali olla ? mulle nagu teised variandid peale selle üldse pähe ei tulnudki….
november 4, 2008 at 2:47 p.l. #170998Alexander Andrusenko
ModeratorMinu arust ei ole siin üldse midagi võrrelda. Eestis on ainult 1 kulturist, see on fakt. Ja kui kedagi võrrelda tahate, siis võrrelge näiteks Kalmust ja Aderit. Neil on ühiseid jooni palju rohkem, mida võrrelda saaks.
AutorPostitusedViewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)- You must be logged in to reply to this topic.