Kulturistide provotseerimine
Avaleht » Forums » Seltskonnad » FightClub » Kulturistide provotseerimine
- This topic has 116 replies, 34 voices, and was last updated 18 years tagasi by
MEE.
-
AutorPostitused
-
veebruar 6, 2008 at 8:12 e.l. #139219
Ask4more
MemberHeh kummaline see ju on , suuri mehi nagu pigem kardetakse ! Samas kes vähegi võitlusspordiga tegelenud on teab , et suur mees reeglina aeglane ja mitte väga vastupidav. Mingi keskkaalu mees lajatab palju kiiremini ja mõjusamalt kui suur kapp. Kakluses see suur lihasmass kasuks ei tule. Olen tegelenud poksiga ja satun ka päris tihti ka jõusaali. Siis kunagi üks jõusaali treener ( päris suureks pumbatud kutt) tahtis , et ma teda õpetaks kotti toksima . no tegime siis . Aga no ei tulnud tal see hästi välja. Lihas läheb verd täis , käed tuimaks ja ongi kõik. Kui ta muidugi esimese laksuga tabab siis on film katki ka. Ja kui mööda paneb siis iga hetk töötab juba tema vastu
veebruar 6, 2008 at 8:38 e.l. #139220KennyLumiste
Member4 meest on juba liig ja “vandammet” pole mõtet mängida, hea , et mul kiired jalad on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui käisin karate trennis, siis kohe alguses ütles treener, et mis sest et me õpime enesekaitset ja võime olla vastasest (tülinorijast) tugevam – tuleb pigem minema minna ja mitte võitlusesse astuda.
Asi võib lõppeda 2 moodi: sa võid kaotada kontrolli ja vigastada tülinorijat niivõrd, et pärast suured jamad sellest või siis vastane “üllatab” sind nt külmrelvaga või sõbrad tulevad talle appi ja ise saad peksa või juhtub midagi hullemat.Enesekaitse on mõeldud elule ohtlikus olukorras enese+kaitseks! Alati ei ole parim kaitse rünnak.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kunagi räägiti linnalegendi, et mingi tüüp, kes oskas idamaiseid võitluskunste, tuli peale pikka ajateenistust Afganistaanist ja läks parki jalutama. Pargis lõi taskuvaras talle noa selga ja tüüp suri tänu sellele ära.
Mõnikord lihtsalt ei piisa kui sul on Kalmuse keha või oskad enesekaitset – juhuslik kuul või nuga ribide vahel võib võtta elu.

Tahtsin ütelda, et pole mõtet elada pidevas hirmus ja karta, et midagi võib ju juhtuda vaid kui tekib “olukord” siis pigem loobu sellest ja astu lihtsalt minema.
Mis sest, et ta võib sind argpüksiks vms kutsuda. Palju hullem on hiljem selgitada politseile või vastase vanematele, et miks sa selle inimese katki tegid.
veebruar 6, 2008 at 8:39 e.l. #139221matti
MemberEi ole maal see olukord midagi ni hull,kui tead kuidas käituda,siis ei juhtu sinuga miskit. Tallinnas,eriti Põhja-Tallinnas on see olukord minu mellest ikka kordades hullem ,seal võib vabalt mõni narkouimas oss sulle noa kõhtu lüüa.Tallinnas võib olukorda ka üsnagi teravaks muuta see,kui sa vene keelt ei oska piisavalt.
Seda,et nüüd suuremale mehele nüüd rohkem peale tullakse,no lubage nüüd psitu naerda

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Vahel võib asi olla ehk hoopis selles,et mõni hakkab avalikus kohas oma muskleid liialt eksponeerima,siis võidakse peale tulla küll,aga siin on ehk teine põhjus ja siin on kulturist antud juhul juba ise süüdi. Nii palju peaks ikka mõistust peas olema,et osata tagajärgi ette näha.veebruar 6, 2008 at 8:41 e.l. #139222matti
MemberKunagi räägiti linnalegendi, et mingi tüüp, kes oskas idamaiseid võitluskunste, tuli peale pikka ajateenistust Afganistaanist ja läks parki jalutama. Pargis lõi taskuvaras talle noa selga ja tüüp suri tänu sellele ära.Mõnikord lihtsalt ei piisa kui sul on Kalmuse keha või oskad enesekaitset – juhuslik kuul või nuga ribide vahel võib võtta elu.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja relva kandmisest polegi keegi kuulnud?
On ju igati selge,kummal pool relva on parem olla
Teatud olukordades võib see teie elu päästa.veebruar 6, 2008 at 8:50 e.l. #139223MEE
Membermis puutub sellesse jõusaali treeni õpetamisesse poksis: lihtne vastus, kuna vana tehnikat ei tunne siis kipub suruma ja käed on pinges pidevalt. Mistõttu ka gas-ib kiiremini. Kui aga on mass ja oled harjunud lööma siis pole küll midagi kurta, pigem löök on tugevam ja võimsam. Niiet see on loll jutt et suured on aeglased ja gas-ivad kiirelt. Kui oled õppinud siis oskad ka lõdvestuda ning ei gas-i sa midagi.
Mis puutub Põhj-Tallinnasse siis olen auga ise selle piirkonna elanik ja peaks mainima, et müüte pole ka mõtet levitada. Kunagi oli seal asjatamist, praegu aga pole ammu enam sellist lammutamist.
Pean ausalt tõdema, et oldschool vennad kes seal olid (kes nüüd kinni, kes tapetud) olid ikka kordades kõvemad vennad (jõult, mõistuselt ja poliitikalt) kui need kes praegu – 50cent-wannabe-rapper-ganster-miljoneero attitudega lambakari. Kottpükstes yo-keelsed lambad.
Aga mis puutub maakohtadesse siis jagan arvamust, mingil kahtlasel põhjusel on nad ikka pidevalt kurjad eriti Tallinna peale (äkki on majanduslik seis asja taga) või siis tõesti nagu eelkirjutatajad mainisid, et kardavad oma tüdode pärast.
..Samas alati ei saa ära jalutada….
mis puutub relva… soovitan MITTE KANDA !!! ei tuli – ega külmrelva..
veebruar 6, 2008 at 9:09 e.l. #139228Martti K.
MemberEi ole maal see olukord midagi ni hull,kui tead kuidas käituda,siis ei juhtu sinuga miskit. Tallinnas,eriti Põhja-Tallinnas on see olukord minu mellest ikka kordades hullem ,seal võib vabalt mõni narkouimas oss sulle noa kõhtu lüüa.Tallinnas võib olukorda ka üsnagi teravaks muuta see,kui sa vene keelt ei oska piisavalt.Seda,et nüüd suuremale mehele nüüd rohkem peale tullakse,no lubage nüüd psitu naerda

Vahel võib asi olla ehk hoopis selles,et mõni hakkab avalikus kohas oma muskleid liialt eksponeerima,siis võidakse peale tulla küll,aga siin on ehk teine põhjus ja siin on kulturist antud juhul juba ise süüdi. Nii palju peaks ikka mõistust peas olema,et osata tagajärgi ette näha.Ma nõustun sinuga…
See linna tulemine, olemine…on tsipa raskemad ja kohati ohtlikumad kui maal…
Ja siis see mis “samakamees” ütles, et maal on õhku täis inimesed… huvitav miks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 6, 2008 at 9:23 e.l. #139231scubamonkey
MemberMaainimesi ei saa ikka päris ühe puuga lüüa. Raudkang on teinekord mõjusam
veebruar 6, 2008 at 9:32 e.l. #139233matti
MemberMaainimesi ei saa ikka päris ühe puuga lüüa. Raudkang on teinekord mõjusam
Küll aga mõne maakoha mentaliteet on lähisugulaste suguelu tulemusena lihtsalt selline, et kõik tunnevad kõiki ja kui tulevad ilusate riiete ja kallite autodega poisid küladiskole, siis lihtsalt kambaga pasunasse andmine on eluliselt vajalik. Kes endaga praegu paralleele leidis siis järelikult on mu jutt tõene. Ülejäänud ärge solvuge.
Tihti on asi pigem selles,et need ilusate riietega ja kallite autodega seltsimehed on tihti nii ennast täis ja ülbed ,et ei jäta muud võimalust
veebruar 6, 2008 at 9:36 e.l. #139236Martti K.
veebruar 6, 2008 at 9:38 e.l. #139238MEE
MemberTihti on asi pigem selles,et need ilusate riietega ja kallite autodega seltsimehed on tihti nii ennast täis ja ülbed ,et ei jäta muud võimalust
veebruar 6, 2008 at 9:40 e.l. #139239UmbIsik
MemberEga siis ainult linnainimestega ei kakelda. Naaberkülade jõmmid ikka vastastikku ka. Nii et linnameeste diskrimineerimist ei ole.
veebruar 6, 2008 at 10:01 e.l. #139241scubamonkey
MemberNonoh…kohe nii on lood…Kohe äsaks raudkangiga teisele. Sa oled päris jõhker vend ikka. Ma ei suudaks kedagi raudkangiga lüüa mingi “diskokähmluse” käigus.
Üks laks õigesse ja kohta ja inimene on surnud. Kõik see lihtsalt sellepärast, et keegi läks õhku täis.
Ärge rebige kontekstist fragmente välja. Vaadake postitust kui tervikut- äkki saate mõttele pihta.
veebruar 6, 2008 at 10:17 e.l. #139249Martti K.
MemberAinuüksi raudkang juba paneb mõtlema, et kuidas linnast selle maale tulekuga on?
Paneme autosse raudkangid valmis ja värgid.
Tulge maale, pidusse, kuhu iganes… vaevalt Teil neid vaja läheb kui ise provotseerima ei hakata.
Mul ei ole tõesti linna inimeste vastu mitte midagi, aga kui minnakse maale, arvatakse, et ma olen linnast ja tähtsam (näidatakse välja) ja et mul on suurem sõnaõigus….siis ma võin kõike teha. Ja ega teil on õigus, te polegi milleski süüdi, tulete laiate, saate vasta tatti ja siis räägite, et maal on kõik nii agressiivsed. Samas tuleb ka teine seltskond linnast, käituvad nagu kõik inimesed peol, põhiline, et tullakse PIDU nautima, mitte probleeme otsima ja lähevad tagasi linna, rääkides ja purustades müüte sellest kui tigedad ja agressiivsed on maainimesed.
veebruar 6, 2008 at 10:27 e.l. #139255KennyLumiste
Membereks jah, kui sõnadest vajaka siis peab ju kätega kallale minema… i rest my caseKüladisko pole koht võitlemiseks. Kui närv ei pea vastu, siis pöördu arsti poole.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üks vale löök ja see võib muuta su elu totaalselt.
Kas SA tahad vangi minna? Kas SA oled vanglas käinud?

Samas mida siin veel imestada kui noored “rallisõitjad” sõidavad maanteel järjest teisi surnuks või siis mitmekordselt vahele jäänud purjus juhtimise eest 5 kuud reaalset karistust kandud noor autojuht vastab küsimusele, et kauaks talt load ära võeti ja kas ta ka õppis midagi sellest kogemuset: “load võeti ära 6 kuuks ja vanglas oli “igav”….
veebruar 6, 2008 at 10:42 e.l. #139260jrx
MemberJa loomulikult mehed siin seletavad, et kui “laiama” hakatakse, siis tuleb käed käiku lasta… jube lõdva päästikuga siin ikka mõned vennad…
AutorPostitused- The topic ‘Kulturistide provotseerimine’ is closed to new replies.