Kulturistide provotseerimine
Avaleht » Forums » Seltskonnad » FightClub » Kulturistide provotseerimine
- This topic has 116 replies, 34 voices, and was last updated 18 years tagasi by
MEE.
-
AutorPostitused
-
veebruar 1, 2008 at 7:05 p.l. #138563
big poppa pump
MemberNeed maakohad on ühed päris imelikud kohad
Viimase 80 aastaga on palju muutunud.
veebruar 1, 2008 at 9:59 p.l. #138589Martti K.
MemberMa olen õnneks sellest east väljas, aga kahekümnendate alguses piisas kakluse alustamiseks maakohas oma elukoha “Tallinn” mainimisest.Osad ei pääsegi sellest east välja vist!
veebruar 1, 2008 at 11:11 p.l. #138605Bonsuna
MemberNojah, Bonsuna, sa oled paras hiiglane kah. Ma mõtlen näiteks, et kui ma olen alles aasta teinud kõvemat trenni ja kõnnin näiteks House of Paini ironwear särgiga ringi suvel kuskil maakohas… ma arvan, et köidab kahtlast tähelepanu küll. Kivis peaga võivad tekkida vahest sellised paranoiad u know.
Ma täiendaks-parandaks, hiiglane kindlasti mitte kui siis hiigelkääbus. Aga hää lugeda, et keegigi veel mind suureks peab.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Igalpool vanad tuttavad, sõbrad keda pole ammu näidud soiuvad et mis viga, haige oled? Jälle dieedil? Pisikeseks jäänud, jne, jne. Haige olen ma jah juba pea 20 aastat, pisikeseks olen ka jäänud aga tugev olen ikkagi.
??:”> Või ei ole?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 2, 2008 at 12:25 e.l. #138606Hellboy
MemberViimase 80 aastaga on palju muutunud.Võibolla tõesti kuskil on! Aga mina ütleks, et pigem on suurtemates linnades rohkem igast egosid ja ülbeid rullnokkasid(erinevad maa rullnokast muidugi, aga teema ikka sama).
veebruar 2, 2008 at 1:29 e.l. #138607AlanBStard
ModeratorMind on mõnda aega huvitanud selline asi, et kas kulturiste või siis lihtsalt keskmisest suuremate musklitega tüüpe provotseeritakse tihti kaklema just nimelt sellepärast, et on suured lihased?Äkiline kehaehitus ja selle näitamine demonstreerib isasust ja tekitab teistes isastes vajaduse tõestada, et nad ei ole vähem isased. Lihtsad instinktid
veebruar 2, 2008 at 10:49 e.l. #138644Blackdom
MemberMa täiendaks-parandaks, hiiglane kindlasti mitte kui siis hiigelkääbus. Aga hää lugeda, et keegigi veel mind suureks peab.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Igalpool vanad tuttavad, sõbrad keda pole ammu näidud soiuvad et mis viga, haige oled? Jälle dieedil? Pisikeseks jäänud, jne, jne. Haige olen ma jah juba pea 20 aastat, pisikeseks olen ka jäänud aga tugev olen ikkagi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Või ei ole?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Imelikud tuttavad sul siis, muud ma ei oska öelda. Ma ei tea, kui sa teed biitsepsile seeriaid 51-se hantliga… mulle ja ülejäänud 99,9%-le jääb elu lõpuni kättesaamatuks selline tase. Krt mul oli täna öösel veel rõve kõhugripi atakk.. tahtsin just jõutsükliga alustada esmaspäeval, aga jälle peab jõusaali vältima mõnda aega – nii, et pole vist lootustki ligilähedalegi jõuda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 2, 2008 at 10:56 e.l. #138646Blackdom
MemberÄkiline kehaehitus ja selle näitamine demonstreerib isasust ja tekitab teistes isastes vajaduse tõestada, et nad ei ole vähem isased. Lihtsad instinktid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täpselt nii. Mulle meenub üks jaanipäev Altja külas, kus mul suvila muide on. Toimus köietõmbe võistlus ja kui oli finaal ja kui võistkonnad pärast esimest vooru pooli vahetasid ja üksteisest möödusid, oligi tulemus käes… kamp isaseid rusikavõitlejaid keset rahvamassi. Päris korralik kaos oli.
veebruar 2, 2008 at 12:37 p.l. #138661LB
MemberHaha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> suht koom maakoht siis( eelmise vastuse kohta)
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga jah tavaliselt maakohas ju sellist suurt naistevalikut pole ja siis sellepärast maamehed lähevadki närvi ju kui linnamehed tulevad sinna naistele külla vms
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 2, 2008 at 2:01 p.l. #138678Blackdom
MemberHaha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> suht koom maakoht siis( eelmise vastuse kohta)
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga jah tavaliselt maakohas ju sellist suurt naistevalikut pole ja siis sellepärast maamehed lähevadki närvi ju kui linnamehed tulevad sinna naistele külla vms
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Maakohal pole viga midagi, iidne kaluriküla. Suht koom rahvas kogunes sinna kunagi jaanipäevadel lällama, ca 8 000-10 000 inimest, arvestades, et külas on elanikke alla 30. See on juba kord ilusate kohtade draagika.
veebruar 5, 2008 at 8:20 p.l. #139168Kuup
MemberÄkiline kehaehitus ja selle näitamine demonstreerib isasust ja tekitab teistes isastes vajaduse tõestada, et nad ei ole vähem isased. Lihtsad instinktid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õige jutt. Ehk kui kakelda ei soovi, ei ole mõtet rullnokkade ees lihaseid demoda
veebruar 5, 2008 at 8:59 p.l. #139177Vägivaldur
MemberMa arvan, et jõujuurika väljanägemine pigem talitseb rullnokki. Eks on muidugi igasuguseid. Mõned on more advanced ja otsivad suuremaid väljakutseid
veebruar 5, 2008 at 9:12 p.l. #139179Martti K.
MemberMa arvan, et jõujuurika väljanägemine pigem talitseb rullnokki. Eks on muidugi igasuguseid. Mõned on more advanced ja otsivad suuremaid väljakutseid
veebruar 5, 2008 at 10:18 p.l. #139188Vägivaldur
MemberEt siis kõik pahad poisid on maal!Oh kindlasti mitte. Lihtsalt üks vaatenurk. Mida muidugi tuleb arvestada külapeole minnes.
veebruar 5, 2008 at 10:56 p.l. #139189Martti K.
MemberOh kindlasti mitte. Lihtsalt üks vaatenurk. Mida muidugi tuleb arvestada külapeole minnes.Kas ka siis arvestatakse piisavalt?
veebruar 6, 2008 at 5:16 e.l. #139208Samakamees
MemberMaa”mehed” on vb jah kuidagi palju õhku täis. Suvel käisin ujumas ühe väikese veekogu ääres . U. 15min sain ujuma kui teiseltpoolt veekogu tulid 4 tüüpi koos autoga. 4 meest on juba liig ja “vandammet” pole mõtet mängida, hea , et mul kiired jalad on
AutorPostitused- The topic ‘Kulturistide provotseerimine’ is closed to new replies.