Kulturistide provotseerimine
Avaleht » Forums » Seltskonnad » FightClub » Kulturistide provotseerimine
- This topic has 116 replies, 34 voices, and was last updated 18 years tagasi by
MEE.
-
AutorPostitused
-
veebruar 1, 2008 at 1:03 p.l. #11698
Blackdom
MemberMind on mõnda aega huvitanud selline asi, et kas kulturiste või siis lihtsalt keskmisest suuremate musklitega tüüpe provotseeritakse tihti kaklema just nimelt sellepärast, et on suured lihased? A’la et tal võivad ju suured lihased olla, aga kakelda ta niikuinii ei oska.
N: Mingi vintis rullnokkade kamp istub poe ees, kõik jube kõvad mehed muidugi. Poe ette sõidab auto, kust astub välja a’la Imre Vähi poolpaljaste biitsepsitega. Rullnokkade jutt lõpeb ja tähelepanu koondub Imrele ja siis hakkab pihta: “Oota mis sa oled mingi kõva mees vä?” Rullnokad tõusevad püsti ja läheb lahti.
Ja seda just sellepärast, et tegemist on keskmisest suuremates lihastes mehega.
P.S. Imre näide pole kuidagi taotluslik ega isiklikult mõeldud, lihtsalt hetkel pähe sattunud prototüüp.
veebruar 1, 2008 at 1:12 p.l. #138506Bonsuna
MemberMa ei usu, et need rullid oma nokkasid üldse lahti teha julgevad, pigem käib umbes selline jutt siis kui Imre on mööda jalutanud neist ja kuuldekaugusest väljas. See muidugi võib juhtuda, kui rullnokad mingi kavala laksu all on. Aga seda hullem neile. Isiklikult mind ei ole keegi kusagil nii provotseerinud, kunagi treeningute algusaastatel juhtus küll, et kõrtsis taheti kätt suruda kuid seal selgus tõde kiiresti. Otseslt kakelda ei ole keegi “soovi” avaldanud. Kakeldud on aga mõnel korral küll, siis aga asja pärast. Või mis nüüd kakeldud, asjad selgeks tehtud pigem. Aga ka see oli üsna ammu. Rohkem noorte ja vihaste teema.
veebruar 1, 2008 at 1:14 p.l. #138507joker
MemberAktivist koguaeg provotseerib mind …
veebruar 1, 2008 at 1:26 p.l. #138509Blackdom
MemberNojah, Bonsuna, sa oled paras hiiglane kah. Ma mõtlen näiteks, et kui ma olen alles aasta teinud kõvemat trenni ja kõnnin näiteks House of Paini ironwear särgiga ringi suvel kuskil maakohas… ma arvan, et köidab kahtlast tähelepanu küll. Kivis peaga võivad tekkida vahest sellised paranoiad u know.
veebruar 1, 2008 at 1:34 p.l. #138511Blackdom
MemberNojah, Bonsuna, sa oled paras hiiglane kah. Ma mõtlen näiteks, et kui ma olen alles aasta teinud kõvemat trenni ja kõnnin näiteks House of Paini ironwear särgiga ringi suvel kuskil maakohas… ma arvan, et köidab kahtlast tähelepanu küll. Kivis peaga võivad tekkida vahest sellised paranoiad u know.
Ja mitte et ma võrdleks siin ennast Imre Vähiga, see tuli kogemata.
Kunagi üks mu Viljandist pärit tuttav noor maadleja rääkis, et ta mingi sõber olevat Ottile kusagil “lõuga” andnud umbes samal põhjusel. Ma ei võtnud seda muidugi päris tõepähe, aga mõte arenes edasi sellegipoolest.
veebruar 1, 2008 at 1:40 p.l. #138512maximus89
Memberkivis peaga vaevalt keegi kaklema kipub, pigem ikka kommis peaga
veebruar 1, 2008 at 1:40 p.l. #138513scubamonkey
MemberKara trenni peaksid minema. Siis oled nagu chuck norris ja lööd rounhousekickiga need vennad lihtsalt ajas tagasi.
veebruar 1, 2008 at 1:46 p.l. #138514Blackdom
Memberkivis peaga vaevalt keegi kaklema kipub, pigem ikka kommis peaga
Ei-ei, ma ei mõelnud, et rullnokad on kivis, vaid vastupidi
??:”>veebruar 1, 2008 at 1:52 p.l. #138515Blackdom
MemberKara trenni peaksid minema. Siis oled nagu chuck norris ja lööd rounhousekickiga need vennad lihtsalt ajas tagasi.Taipoksi läheks pigem, kunagi on tavalist poksi nac tehtud ja üldiselt ma eriti ei põe. Aga ma tahaks teada, kas kellelgi on olnud selliseid juhuseid, mis antud konteksti sobiks (lugege algset postitust). Et kas ainult mina olen sellisest nähtusest kuulnud või on teisigi?
veebruar 1, 2008 at 1:56 p.l. #138516Totenkopf
MemberTeeme nii, et siin foorumis mingeid narko jutte ei ole, need häirivad tõsiselt.
veebruar 1, 2008 at 2:06 p.l. #138517Blackdom
MemberTeeme nii, et siin foorumis mingeid narko jutte ei ole, need häirivad tõsiselt.Algne teema polnud mingi narkojutt. Kui ei meeldi, ära loe, sa ei tule siin sõnavabadust piirama, eks!
veebruar 1, 2008 at 3:13 p.l. #138529Totenkopf
MemberAlgne teema polnud mingi narkojutt. Kui ei meeldi, ära loe, sa ei tule siin sõnavabadust piirama, eks!Haha, heakene küll, tee mis tahad.
veebruar 1, 2008 at 4:07 p.l. #138541NO.1
MemberÄrme nüüd siin kaklema hakka poisid
veebruar 1, 2008 at 5:43 p.l. #138546Rambo vend
MemberMa olen õnneks sellest east väljas, aga kahekümnendate alguses piisas kakluse alustamiseks maakohas oma elukoha “Tallinn” mainimisest.
veebruar 1, 2008 at 6:03 p.l. #138553jrx
MemberNeed maakohad on ühed päris imelikud kohad

-
AutorPostitused
- The topic ‘Kulturistide provotseerimine’ is closed to new replies.