Kulturistide eluiga
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Kulturistide eluiga
- This topic has 73 replies, 37 voices, and was last updated 16 years, 9 months tagasi by
Aile.
-
AutorPostitused
-
aprill 27, 2009 at 8:29 e.l. #193190
L6viLeo
MemberKeegi äkki oskab talle tuua tiptegijate vanuseid kes kunagi elanud on? Ise pole väga süvenend sellesse, aga äkki ta saab siis vastuse.
Aga piltidelt olen tähelepannud, et treenitud inimesed näevad vanemana palju nooremad välja
aprill 27, 2009 at 8:30 e.l. #193191ROtter
MemberÄkki tegeleks vähem mula ajamisega siin foorumis.inimene küsis midagi ja mulle ei tundunud midagi ebanormaalset naeruväärset selles.
tekib tõesti küsimus,et mõni tahab ikka ennast jube tähtsana tunda suuri targutusi postitades.
Vaata kõigepealt peeglisse, siis mõtle ja siis vasta minu küsimusele. Lihtne.
aprill 27, 2009 at 8:38 e.l. #193193soomusk
MemberKeegi äkki oskab talle tuua tiptegijate vanuseid kes kunagi elanud on? Ise pole väga süvenend sellesse, aga äkki ta saab siis vastuse.Aga piltidelt olen tähelepannud, et treenitud inimesed näevad vanemana palju nooremad välja
aprill 27, 2009 at 8:42 e.l. #193194matroxx
Memberkuidas ma peaks sellest aru saama?
viitate minu vormile või vanusele?
ennast kaitstes püüate teiste nõrkusele või muule viidata ning sellega end automaatselt olukorrast välja rabeleda??
võimalik samas ,et ei saanud ise päris teie vastusest aru.
aprill 27, 2009 at 8:50 e.l. #193196wola
MemberKui probleeme ei ole, siis tekitame.Millistele kriteeriumidele peab vastama “keskmiselt treeniv kulturist”, et ta kuuluks selle mõiste alla?
aprill 27, 2009 at 8:54 e.l. #193197ROtter
MemberOletame siis, et keskmiselt treeniv kulturist on inimene, kes on pühendunud kulturismi-spordile, kuid ei võistle PRO tasemel (eeldame, et ei kasuta steroide). Milliseid kriteeriume veel vaja on?Kas arvesse lähevad ka need, kes on tegelenud alaga 3a. ja rohkem ei tegele, või need,kes on tegelenud alaga vahelduvalt 10 a?
aprill 27, 2009 at 8:56 e.l. #193198matti
MemberParim kriteerium oleks minu meelest antud juhul: omab staazi 5+ aastat, treenib tugevasti,ei kasuta steroide
aprill 27, 2009 at 9:00 e.l. #193200Raivo Piiber
MemberOletame siis, et keskmiselt treeniv kulturist on inimene, kes on pühendunud kulturismi-spordile, kuid ei võistle PRO tasemel (eeldame, et ei kasuta steroide). Milliseid kriteeriume veel vaja on?Kui Sa pead silmas Eesti võistlevaid kulturiste, siis kõik nad peale Kalmuse ongi amatöörid. Noorimad olid EKV-l Viljandi Ugala laval ja vanim neist (Indrek Otsus), pole ka veel ehk oma viimast sõna öelnud
Kõik ülejäänud jäävad oma vanustega sinna vahemikku
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 27, 2009 at 10:53 e.l. #193212wola
MemberKas arvesse lähevad ka need, kes on tegelenud alaga 3a. ja rohkem ei tegele, või need,kes on tegelenud alaga vahelduvalt 10 a?Ma pigem mõtlen ikka neid, kes on oma alaga tegelenud 10 + aastat ning kes võistlevad ikka sinna 40-nda eluaasta kanti.
aprill 27, 2009 at 11:35 e.l. #193213timo116
MemberKui Sa pead silmas Eesti võistlevaid kulturiste, siis kõik nad peale Kalmuse ongi amatöörid. Noorimad olid EKV-l Viljandi Ugala laval ja vanim neist (Indrek Otsus), pole ka veel ehk oma viimast sõna öelnud
Kõik ülejäänud jäävad oma vanustega sinna vahemikku
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kiivikas ka amatöör? vaidleks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 27, 2009 at 12:23 p.l. #193226Raivo Piiber
MemberKiivikas ka amatöör? vaidleks
Vaidle-vaidle
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Minu teada pole talle veel profilitsentsi ulatatud ja pole ta ka ise seada taodelnud. Aga sa vaidle
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 27, 2009 at 12:40 p.l. #193232Indrek K
MemberEeldusel, et ei kasutata steroide, elab kulturist keskmisest kauem, arvan mina! Minu arvates on variant, et esikohal on jõutrenn ja teisel kohal aeroobne-, vastupidavustrenn üldse kõige kasulikum variant ennast vormis hoida. Toidulisandid vaevalt eluiga lühendavad. Samas arvan, et ka osad steroidihundid võivad väga vanaks elada, väga individuaalne asi pakun, samamoodi nagu mõned elupõletajad, kes sinna 100 aasta kanti välja viskavad, olles samas vähemalt pool elu alko peal ja teine pool “astrat”-“priimat” kopsudesse kakkund! Mida statistika näitab, seda mina ei tea
aprill 27, 2009 at 3:12 p.l. #193261L6viLeo
MemberEeldusel, et ei kasutata steroide, elab kulturist keskmisest kauem, arvan mina! Minu arvates on variant, et esikohal on jõutrenn ja teisel kohal aeroobne-, vastupidavustrenn üldse kõige kasulikum variant ennast vormis hoida. Toidulisandid vaevalt eluiga lühendavad. Samas arvan, et ka osad steroidihundid võivad väga vanaks elada, väga individuaalne asi pakun, samamoodi nagu mõned elupõletajad, kes sinna 100 aasta kanti välja viskavad, olles samas vähemalt pool elu alko peal ja teine pool “astrat”-“priimat” kopsudesse kakkund! Mida statistika näitab, seda mina ei tea
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ja olge no normaalsed, millest siin raske aru oli saada, pean silmas teemaalgataja esimest posti?
Esimene vastusemoodi kommentaar küsijale:D
Ma ei saa aru miks siin vahel asjad nii keeruliseks aetakse
aprill 27, 2009 at 3:44 p.l. #193267Amarillo
MemberVaidle-vaidle
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Minu teada pole talle veel profilitsentsi ulatatud ja pole ta ka ise seada taodelnud. Aga sa vaidle
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mitu aastat litsents siis suurendab eluiga
?aprill 27, 2009 at 6:33 p.l. #193295