Kulturist: Rainer Palm
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Kulturist: Rainer Palm
- This topic has 30 replies, 9 voices, and was last updated 13 years, 5 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 6, 2012 at 4:27 p.l. #23661
Rainer Palm
MemberOn plaanis osaleda Reval Cupil. 2 jaanuarist sai mindud dieedile ja jaanuaris plaanis võtta maha 3 kgmi. Hetkene kehakaal on 76,6 kgmi. Vaikselt hakkame minema, kiiret pole kusagile. Eks paistab kuidas tänavuaasta vorm tuleb. Trennid on hetkel veel sama intensiivsed, kui massiperioodil, eks kindlasti hakkab intensiivsus ja raskuste arv langema. Hetkel on enesetunne päris okei, vahel on väsimuse hetki aga pole veel trenne mõjutanud. Täna sai saalis tehtud õlga. Miskipärast, kui teen trossidega õla tagaosa, ei tunne vasakupoole õla tagaosa tööd. Pani mõtlema, et kas on tehnika vale, aga ei usu eriti. Aga see selleks, homme plaanis käed. Hetkel supersetid.
jaanuar 6, 2012 at 5:46 p.l. #259622Ott Kiivikas
MemberMa ei saanud teemast aru, kas see on su blogi või eeldad mingit vastukaja või on see arutulus isekeskis…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Noh tavaliselt on see arusaadav, praegu ei saanud aru – huvitav on kuulda su tegemistest, seega võid vabalt ka blogivormis kirjutada.jaanuar 6, 2012 at 6:00 p.l. #259618Rainer Palm
MemberMõttes oli teavitada millega tegelen, kuna olen suht tagaplaanil, selles mõttes ,et vaikselt tegutsen ise ja ei anna teistele teada erilist midagi !
jaanuar 6, 2012 at 6:10 p.l. #259601Ott Kiivikas
MemberVäga tore nagu mainisin ,siis sinu tegemised on siin alati teretulnud, nii et kirjuta tihemini…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 20, 2012 at 6:46 p.l. #318487Rainer Palm
MemberTervist. Mõtlesin, et võiks ka endast ja enda tegemistest märku anda. Kindlasti mõnigi võib arvata, et olen treeningutest kõrvale kaldunud ning tegelen millegi muuga. Nii see õnneks pole. Kindlasti aeg mis peale trenni üle jääb, kasutan targalt ära. Aga lähme asja juurde tagasi. Olen teinud kohe 1 kuu taastuvat trenni. Kuna nagu oli vahel kuulda, et olin dieedil aga paraku jätsin pooleni, ehk ei tule välja ka Reval Cupil, vaid hetkelised plaanid on valmistuda sügiseks. Olen saanud korralikult süüa ja võin julgelt öelda, et trennid on muutunud palju efektiivsemaks. Hetkel tunnen, et asi toimib. Eks näis mis tõsisemad edasised plaanid on.
Väike ülevaade pühapäevasest trennist, milleks oli Rind. Tegin enda jaoks tavapärast harjutust Hantlitega surumine, hantli raskuseks oli 34kg. Raskus polnud väga kõrgele aetud, kuna tehnika võib hakata alt vedama.
Video:
märts 20, 2012 at 6:50 p.l. #316974ville1
MemberEga tehnikal midagi viga polegi, kui ainult see et alla tuleb raskus kiiremini kui üles läheb! Tegelikult peaks vist vastupidi olema aga see on maitse asi!
märts 20, 2012 at 7:30 p.l. #312689htilga
MemberMillised on muidu kehakaalu muutused selle kuu aja jooksul?
Ega tehnikal midagi viga polegi, kui ainult see et alla tuleb raskus kiiremini kui üles läheb! Tegelikult peaks vist vastupidi olema aga see on maitse asi!
Mu meelest on tehnika täitsa korralik, eriti veel sellise raskuse juures!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei ole maitse asi, sooritustempo oleneb treenitavast jõuliigist (mida on koguni 6)
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 20, 2012 at 11:03 p.l. #181815ville1
MemberMillised on muidu kehakaalu muutused selle kuu aja jooksul?
Mu meelest on tehnika täitsa korralik, eriti veel sellise raskuse juures!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei ole maitse asi, sooritustempo oleneb treenitavast jõuliigist (mida on koguni 6)
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sellepärast ongi maitse asi-mida keegi arendada eelistab sellest 6st
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 20, 2012 at 11:04 p.l. #318776ville1
Member.
märts 21, 2012 at 6:29 e.l. #291062Rainer Palm
MemberKehakaalu muutused on olnud märgatavad. Kuna algul sai ikka söödud korralikult ja seega tuli algul kilosi kergelt. Aga nüüdseks olen oma isud täis söönud. Hetkel järgin söömist regulaarselt. Ei tundu endale, et väga palju rasva oleks aga eks mingil määral kindlasti rohkem, kui varem. Aga kui ei söö ei kasva
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 21, 2012 at 7:11 e.l. #291067Ott Kiivikas
MemberSoovitus, proovi lihtsalt mitte liiga kaugele võistlusvormist minna, st et +10 kilo kaalu ,siis pärast näed kurja vaeva, et vormi saada. Samas sinu vanuses peab kasvama ka ja seda vormi tegemisega pidurdada ei maksa, st teed vormi ,kuid ei lähe lihase kallale, nii korjasin ka ise noorte east kuni täiskasvanuteni võistluskaalu 66kg – 90 kiloni, seejuures kogu aeg võisteldes, kuid teravad vormid hakkasid tulema siis kui toorik sai valmis. Sina tegid esimese võstluse kohta juba terava vormi, mida näeb noorteklassis harva.
märts 21, 2012 at 9:12 e.l. #238241vend vähk
ModeratorViisakas teema ja rohkem pilte-videosid oma treeningutest! Edu!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 21, 2012 at 9:38 e.l. #203576lkv
Membermärts 21, 2012 at 5:20 p.l. #162836Rainer Palm
MemberSoovitus, proovi lihtsalt mitte liiga kaugele võistlusvormist minna, st et +10 kilo kaalu ,siis pärast näed kurja vaeva, et vormi saada. Samas sinu vanuses peab kasvama ka ja seda vormi tegemisega pidurdada ei maksa, st teed vormi ,kuid ei lähe lihase kallale, nii korjasin ka ise noorte east kuni täiskasvanuteni võistluskaalu 66kg – 90 kiloni, seejuures kogu aeg võisteldes, kuid teravad vormid hakkasid tulema siis kui toorik sai valmis. Sina tegid esimese võstluse kohta juba terava vormi, mida näeb noorteklassis harva.
Varem on olnud võistlusväline vormi kaal 77kg, pole kuidagi kõrgemale läinud. Nüüd hetkeline võistlusväline kaal on 80kg nädal tagasi. Kui nägin seda numbrit siis hakkasin piirama oma isusi. Hetkel olen saanud asja korda. Trenni on hetkelise kaloraažiga mõnus teha, jaksu on. Raskused tõusevad, kuigi ma ei aja väga kõrgele. Vaatame mis vorm sügiseks on ja mis edasi plaanib. Esimese võistluse vorm oli tõesti kuidagi hea. Vaatasin ise hiljem järgi ja pani imestama, et kuidagi nii kuivaks olin saanud. Kuna 2 päeva ennem võistlusi ei olnud minu jaoks vorm iseenesest hea
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga meeldiv lugeda, kui vorm oli hea esimese korra kohta. Imre, eks annab korraldada.
märts 21, 2012 at 5:29 p.l. #162794Rainer Palm
MemberVarem on olnud võistlusväline vormi kaal 77kg, pole kuidagi kõrgemale läinud. Nüüd hetkeline võistlusväline kaal on 80kg nädal tagasi. Kui nägin seda numbrit siis hakkasin piirama oma isusi. Hetkel olen saanud asja korda. Trenni on hetkelise kaloraažiga mõnus teha, jaksu on. Raskused tõusevad, kuigi ma ei aja väga kõrgele. Vaatame mis vorm sügiseks on ja mis edasi plaanib. Esimese võistluse vorm oli tõesti kuidagi hea. Vaatasin ise hiljem järgi ja pani imestama, et kuidagi nii kuivaks olin saanud. Kuna 2 päeva ennem võistlusi ei olnud minu jaoks vorm iseenesest hea
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga meeldiv lugeda, kui vorm oli hea esimese korra kohta.Imre, eks annab korraldada.

-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.