Kulturismi/Fitnessi perekond – Flash !
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Kulturismi/Fitnessi perekond – Flash !
- This topic has 44 replies, 27 voices, and was last updated 19 years, 8 months tagasi by
Kiisumiisu.
-
AutorPostitused
-
juuni 10, 2006 at 7:19 e.l. #85633
birra
MemberFotograaf on minu arust üks parimaid. See pilt mis minust foorumis kuvab, on sama fotograafi tehtud ning ta osales ka parima foto konkurssil.Aga tänud kõigile poolehoidjatele:)
Lõbusat nädalavahetust!
siiski soovitan otsida veel mõni uus fotograaf
Oti pildid on oluliselt parema kompositsiooniga
sa ju ei taha, et ma hakkaks piltide kallal sisuliselt irisema
juuni 10, 2006 at 7:25 e.l. #85634Arnold
MemberMõlmad fotograafid on EVK 2006 fotokulturismi kategooria võitjad.
Oti ja Natalia fotode autor on: Ülle Viska
Mareki ja Leanika fotode autor on: Kristiina Männik
juuni 10, 2006 at 8:15 e.l. #85636Alexander Andrusenko
ModeratorMa kyll ei m6ista, mis nendel piltidel viga on, 2kki birra siiski selgitab?
juuni 10, 2006 at 10:00 e.l. #85640Andreaz
MemberMõlmad fotograafid on EVK 2006 fotokulturismi kategooria võitjad.Oti ja Natalia fotode autor on: Ülle Viska
Mareki ja Leanika fotode autor on: Kristiina Männik
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vanasti kui mina noor olin olid fotograafid aind mehed
juuni 10, 2006 at 10:30 e.l. #85646alr89
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
vanasti kui mina noor olin olid fotograafid aind mehed
Mis naistel viga on siis?
juuni 10, 2006 at 11:50 e.l. #85651Andreaz
MemberMis naistel viga on siis?midagi pole. lihtsalt millegipärast vanasti aind mehed pildistasid rohkem. digikatega jah kõik plõxivad aga ma arvasin et profid on ikka mehed
juuni 10, 2006 at 5:11 p.l. #85667Annika Pärtel
Membermidagi pole. lihtsalt millegipärast vanasti aind mehed pildistasid rohkem. digikatega jah kõik plõxivad aga ma arvasin et profid on ikka mehedÄra palun jälle hakka…
juuni 10, 2006 at 5:30 p.l. #85668V.K
Membertartus ka muidu perekond terasmaad aga jah…
juuni 10, 2006 at 8:25 p.l. #85677antonhansen
MemberSa Andreaz oled selline “traditsiooniline” vend vist , a la “naiste koht on köögis”, või ma eksin? Siuke mõnus Eesti mees:D
juuni 10, 2006 at 8:55 p.l. #85683Andreaz
MemberSa Andreaz oled selline “traditsiooniline” vend vist , a la “naiste koht on köögis”, või ma eksin? Siuke mõnus Eesti mees:Djoo, kyllä
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 10, 2006 at 9:20 p.l. #85692birra
MemberSeal kus on, sinna tuleb juurde !Perekond Morozovid saatsid oma pildid:
Kaks kiiret lühikommentaari
1. vasakpoolne pilt keskendub Morozovi rinnalihaseleläbi kabistamise, mida ei toeta pildi kompositsioon. Poolikult lõigatud kehad ja vales kohas fookus (tundub, et fotograafil on tõmme naise poole kelle pildistamise ettekääne on mees. Naise juuksed on ülevalgustatud.
2. Parempoolse pildi taustavalgus on nagu aastast 77 kui mõeldi välja värvimuusika. Pilt ise veidralt lõigatud. Ei saagi aru mida täpselt on püütud tabada. Kaks kena inimest pildil ei ole fotokunst
juuni 10, 2006 at 11:36 p.l. #85706TANK
MemberHuvitav kuna tulevad teemad a la:
Palju te perekonna peale kokku rinnalt surute?
Palju te perekonna peale kokku jõutõstmise punkte saate?
Palju teil perekonna peale kokku biitsepsite ümbermõõt on?
Palju teil perekonna peale kokku (lihas-)massi on?
juuni 11, 2006 at 12:43 e.l. #85710gmaster
MemberKaks kiiret lühikommentaari1. vasakpoolne pilt keskendub Morozovi rinnalihaseleläbi kabistamise, mida ei toeta pildi kompositsioon. Poolikult lõigatud kehad ja vales kohas fookus (tundub, et fotograafil on tõmme naise poole kelle pildistamise ettekääne on mees. Naise juuksed on ülevalgustatud.
2. Parempoolse pildi taustavalgus on nagu aastast 77 kui mõeldi välja värvimuusika. Pilt ise veidralt lõigatud. Ei saagi aru mida täpselt on püütud tabada. Kaks kena inimest pildil ei ole fotokunst
minumeelest mõttetud kommentaarid, kuigi teine pilt toob paremini välja MMi lihased
see värvilaik just lisab erksust
ja kui ei meeldi, siis tee ise paremad
juuni 11, 2006 at 6:11 e.l. #85714birra
Memberminumeelest mõttetud kommentaarid, kuigi teine pilt toob paremini välja MMi lihasedsee värvilaik just lisab erksust
ja kui ei meeldi, siis tee ise paremad
teengi
juuni 11, 2006 at 8:48 e.l. #85738Kiisumiisu
MemberteengiPäris huvitavaks läheb Teil siin see vaidlus. Meil pole midagi selle vastu , kui me Teie ilusate fotode näol saame oma piltide kollektsiooni täiustada.
Jääme ootama häid ettepanekuid
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PS! Aga palun mitte täna, sest M.M teeb remonti…

-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.